Skip to content
6 reacties
527 weergaves

Blij met mijn werk

Hoi allemaal,
Een maandje of 2 geleden werd ik een beetje geforceerd door mijn ouders om werk te nemen. Ik ging een beetje op zoek en zag toen een advertentie om een barman te worden. Helaas was dat niet gelukt daar, maar mijn vader kende nog wel een plek en vroeg het daar. Ik ben daar toen aangenomen en ben echt ontzettend blij. Het is super gezellig en heel variabel en ik verdien ook best goed.
Dus ik zou willen zeggen dat mensen gwn niet bang moeten zijn voor werk maar het gewoon moeten doen. En mij leek een supermarkt of zo'n ander standaard baantje ook niet leuk, maar er zijn altijd wel optie's.
Hebben jullie ook leuke werk verhalen?
Gr. J16

16 jaar
2 maanden geleden

6 Reacties

  • Dat snap ik wel.. en ik wil graag delen met de crew in de keuken en achter de bar. Zelfs met de schoonmaakster heb ik geen probleem. Die doen allemaal hun deel van het werk. Maar bedoel dat sommige in de bediening het gewoon een stuk minder doen. En die delen ook lekker mee.Daar baal ik een beetje van

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Hey j19, ik moet ook fooi delen, maar ik begrijp het wel. Bij mij wordt gwn alle fooi bij elkaar geteld en eerlijk verdeeld over het aantal uren dat iedereen maakt. Maar je runt een cafe/restaurant ook met iedereen dus zou ook oneerlijk zijn als alleen de bediening fooi kreeg en de mensen in de keuken niet. Maarja, gezellig dus.

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik werk ook in de horeca (bediening) hartstikke leuk. Normaal in de stad maar nu zomers heb ik extra baantje op het strand (oproep bij mooi weer). Wel jammer dat ik fooi moet delen (krijg zelf altijd veel meer fooi dan sommige anderen) maar dat hoort kennelijk zo. het is wel hard werken maar de tijd vliegt en het is alweer weer klaar voor je het weet. In de stad drinken we met de hele crew ook altijd 1-2 drankjes na sluit, super gezellig. Op het strand gebeurd dat soms met een groepje. Wat voor werk je ook doet: je moet het zelf leuk maken! Heb hiervoor vakken gevuld in de supermarkt...ook leuk als je maar beetje lol maakt... dat verdiend alleen heel weinig.

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Barpersoneel mag vanaf 14 als je een horecaopleiding doet, en anders vanaf 16.

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • M17, Dat mag dus wel, veel mensen denken van niet maar je mag vanaf 16 alcohol schenken en serveren. Dus ik sta vooral achter de bar bij mijn sport vereniging, maar daarbij komt dus ook dat ik soms snacks maak en het terras een beetje bijhoud.

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • Leuk dat je werk hebt gevonden en het naar je zin hebt. Wat voor werk doe je nu? Volgens mij mag je onder de 18 niet achter de bar staan ivm alcohol.

    17 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten