Skip to content
20 reacties
988 weergaves

Prince Albert piercing

Een vraagje: zijn er hier jongens die een Prince Albert piercing dragen? Ben besneden en vind dit precies op een blote eikel erg mooi staan.

Vragen:

- hoe oud moet je zijn om je te laten piercen?
- Doet het erg pijn, en hoe lang duurt het tot je genezen bent?
- Hoe is het daarmee met aftrekken en kont neuken?
- Kan je daarmee in de sauna, en word je erg bekeken?

Alvast bedankt voor je antwoorden.

15 jaar
8 dagen geleden

20 Reacties

  • Je vroeg of aftrekken nog wil met een piercing. Nou reken maar, gaat juist heel goed, voelt heerlijk (na genezing). Klaarkomen is extra lekker, en sperma vindt de weg naar buiten prima, ook als je een dikkere ring draagt.
    Plassen gaat prima, zittend. Heb je net als ik een lange voorhuid die je eikel altijd geheel bedekt dan gaat strand ook prima, zolang je je voorhuid maar niet terug trekt, dan spettert het vanaf je ring alle kanten op. Zittend aftikken is minder, ik vond dat met de toch al wat zwaardere 5 mm niet fijn, zeker niet als ik dan de toiletpot raakte (ja, dat gebeurt als je zittend aftikt).
    Trouwens, een bolletje met schroefdraad is inderdaad fijn, kan de ring er zonder gereedschap mee uitnemen.
    Neuken gaat heel goed, het in haar kut gaan geeft met piercing een extra geil gevoel. Anaal is dat net zo. Alleen diep in haar stoten vond ze minder, als ik met de ring haar baarmoedermond aantikte...
    En sauna, waarom niet, er lopen daar zoveel mensen met een piercing, ook intiem. Sommigen lopen ermee te showen, dat is minder. En als je voorhuid, deels, over je piercing valt moeten andere saunagangers echt wel goed kijken willen ze hem zien.

    22 jaar
    2 dagen geleden
  • Hallo J23,

    Het gaat niet door de zijkant, maar door de onderkant van je eikel. De receiving tube zorgt ervoor dat de priknaald je plasbuis niet aan de binnenkant blesseerd.

    Een 3.2 mm ringetje weegt niet zo veel, en is ook geen obstakel bij het plassen of spuiten. Heb ong. 10 mm pisgat en dat is ook genoeg voor een 8 mm ring.

    En natuurlijk is het een sieraad. Iedereen die me naakt ziet, op het naaktstrandje, in het bos, en op naaktfotos kan het zien.

    15 jaar
    2 dagen geleden
  • Ook dat was een vraagje van mij, want ik ben een overtuigde "staandplasser". Je pakt je eenvouding aan de ring, draait je pik ondersteboven (180° techniek), en dan kan je normaal pissen. Heeft mijn piercer ook een foto en een video van laten zien. Hij zelf heeft trouwens ook een PA, maar is niet besneden.

    15 jaar
    3 dagen geleden
  • Dag J15, Je hebt beschreven hoe het plaatsen van een Prins Albert piercing gaat. Als ik het goed begrijp dan gaat het dus door de zijkant van je eikel en komt het uit in je plasbuis. De receiving tube moet er voor zorgen dat de priknaald er niet helemaal doorheen gaat denk ik.
    Je noemt het een sieraad, maar wie ziet dat? Maar goed, als jij dat mooi vindt! Wat ik interessanter vindt is hoe het dan met plassen gaat want als die piercing door de plasbuis gaat is dat dan geen obstakel bij het plassen? (En bij het klaarkomen!) Je hebt het over uiteindelijk een acht mm ring te willen, dat is behoorlijk dik! Kan je dan nog wel behoorlijk plassen? De laatste J18 vraagt zich dat ook af.

    Die ringen zijn van roestvast staal en hebben een zeker gewicht. Zou dat nu wel fijn zijn om de hele dag met zo'n gewicht te lopen? Vooral omdat jij geen onderbroek draagt. Dan wordt je piemel constant naar beneden getrokken. Kan je die ring niet beter aan je oor hangen? Dan ziet iedereen het tenminste.

    Als jij mijn vriendje was dan stond ik je met een grote kniptang op te wachten als je met een ring door je piemel thuis kwam! Ik hou niet eens van kettinkjes, armbandjes of ringen aan mijn vingers. Die irriteren mij. Van ringen aan mijn piemel moet ik dus helemaal niets hebben, maar als jij dat leuk vindt, ga je gang. Jij bent mijn vriendje ook niet dus heb ik niets te vertellen.
    Ik heb gelezen dat de eikel wel heel gevoelig is voor aanrakingen en dergelijke, maar juist niet voor pijn. Dat kan dus weer meevallen. Sterkte maar vrijdag.

    23 jaar
    3 dagen geleden
  • Hoe vinden jullie het plassen gaan met pa piercing. Is bijvoorbeeld staand plassen nog te doen?

    18 jaar
    3 dagen geleden
  • Ik verafschuw elke kunstmatig aangebrachte verminking aan je lichaam. Daar is zeker je penis niet voor gemaakt en mettertijd wordt, net als bij besneden jongens/mannen, je eikel veel minder gevoelig. Tis maar dat je het weet. In mijn vriend(in)enkring is er een meisje bij die een piercing door haar klitje heeft laten zetten maar heeft er nu al spijt van. Zo overgevoelig dat haar kutje er in het begin door was, zo ongevoelig is het nu en laat ze de piercing dus meestal uit. Alleen als haar vriendje wil neuken doet ze hem in omdat haar vriendje dit een geiler gevoel aan zijn pik geeft.

    22 jaar
    3 dagen geleden
  • Nou ja, ik en vele anderen vinden het geen verminking maar een sieraad voor je lichaam, zoals een ketting of oorbellen bij een vrouw.

    Heb nog met mijn piercer gechatted, en hij heeft me fotos en een video gestuurd, en de procedure nog eens precies uitgelegd:

    Eerst doet hij een beetje verdovende zalf op de plaats van het piercing, en in je plasbuis. Dat laat hij 10 minuutjes intrekken, en dan voel je bijna niks van de prik. Dan markeert hij de plaats met een stift, schuift een "receiving tube" in je plasbuis, en drukt tegen de plek waar je gepierced word. Piercen doen hij met een speciale naald die aan het einde zo dik als de ring is. Dan prikt hij, de naald komt dan in de "Receiving tube" en word uit je pik getrokken. Dan drukt hij de ring erachteraan door het gaatje en klaar. Duurt maar een paar seconden. Ik krijg een 3,2 mm dikke BCR, een "ball closure ring", dus word er een kogeltje in de ring geklemd.

    Natuurlijk doet de piercer ook een nabehandeling. Hij geeft me een desinfecterende vloeistof mee, die ook de eventuele bloeding stopt, en ik moet er voor controle nog een paar keer naar toe. En hij controleerd het zaakje elke dag over WhatsApp video.

    Ben benieuwd hoe mijn klasgenoten erop reageren, als ze hem in de kleedruimte of onder de douche zien. Ik ga er in ieder geval niet mee te koop lopen.

    J22: Er zijn van die ringen waar je de kogel erin schroeft. ik wil later ook een dikkere ring hoor. Misschien wel 8 mm.

    15 jaar
    3 dagen geleden
  • Ha TS,

    Ik heb zelf op mn 18e een PA laten zetten en heb dit verder opgerekt tot 8mm.
    Ik vind het zelf echt super geil met aftrekken en neuken. Sommige gasten en meiden (ben bi) schrikken er soms van maar heb tot nu toe nog geen klachten gehad na het neuken.
    Ik ben wel besneden. Een PA met voorhuid lijkt mij niet erg comfortabel en dat vind ik er ook minder mooi uitzien.
    Ik heb het liefst gebogen staafjes maar heb ook zeker ringetjes :)
    Succes alvast en veel plezier met je toekomstige piercing!

    21 jaar
    3 dagen geleden
  • Verminking om dat te doen en ook piercings op de rest van je lichaam

    16 jaar
    4 dagen geleden
  • @m 22: niet alle jongens staan erom te springen om vrijwillig hun eikel laten piercen. Ik ook niet.

    21 jaar
    4 dagen geleden
  • Respect voor alle jongens met een PA. Is heerlijk voor een vrouw en gewoon geil om te zien en mee te spelen! Jammer dat zo weinig hetero;s er een nemen.

    22 jaar
    4 dagen geleden
  • Je vroeg naar mijn piercing. Ik kreeg bij het plaatsen een 2,4 mm ring, vond ik al best een dikke naald die ze ervoor gebruikte. Aftrekken, na een paar dagen, gaf een heftige napijn en een kortdurende ontsteking. Na genezing ben ik in stappen een dikkere ring gaan dragen, uiteindelijk 5 mm, maar ik vond dat lompzwaar, ben content met 4 mm nu. Was wel zoeken even naar een ring die ik met mijn vingers, zonder speciale openmaak-tang dus, kon open krijgen. Ben er heel blij mee, de ring ligt al heel gauw te glimmen in vrijkomend voorgeil.
    Meer vragen, laat maar weten.

    22 jaar
    6 dagen geleden
  • Beste TS,
    Een pa piercing is niet genezen in een paar dagen, dat duurt ergens tussen de 2 en 8 weken ongeveer er vanuitgaand dat alles gewoon goed loopt.

    In die tijd mag je absoluut niet zwemmen/sauna/bubbelbad etc anders loop je kans op infectie.

    Ik mag wel hopen dat deze piercer ook nabehandeling doet? Het hele traject zou deze namelijk mee moeten kijken, er staat volgens mij een aantal afspraken voor en de piercer moet je ook uitleggen hoe je het moet verzorgen etc.

    Qua seks of aftrekken is dat volgens mij gewoon wanneer het weer goed voelt maar als het goed is moet de piercer zelf deze informatie ook gegeven hebben?

    Veel succes in elk geval

    22 jaar
    6 dagen geleden
  • @J15 Ik heb al jaren een PA piercing. Het zetten was een prikje, na een paar dagen kon ik me weer aftrekken en binnen 2 weken was hij helemaal genezen.
    Het aftrekken en de sex is veel lekkerder, omdat ook je eikel aan de binnenkant wordt gestimuleerd. Echt een aanrader dus. En inmiddels is de ring ook flink dik

    22 jaar
    6 dagen geleden
  • Hallo J22, ja dat denk ik ook wel. Zal ´s morgens voor het piercen nog wel aftrekken. Heb jij ook een PA, en hoe dik? Mijn piercer wil er een ring van 3,2 mm dikte in zetten.

    15 jaar
    6 dagen geleden
  • Aftrekken zal echt langer dan een paar dagen veel te gevoelig zijn, ook erná. Geef je eikel genezingstijd, je zult nog jaren plezier van je PA hebben.

    22 jaar
    6 dagen geleden
  • Heb de afspraak op volgende week vrijdag, dan kan mijn P.A. over het weekend genezen, en kan ik op maandag weer gewoon de deur uit.

    15 jaar
    7 dagen geleden
  • Ik zou het niet doen... je bent ook te jong... maar zo te zien heeft het geen zin want je heb tog al besloten :p

    20 jaar
    7 dagen geleden
  • En waarom zou een piercing door je lul te ver gaan? Is toch ook een lichaamsdeel zoals je oor of je neus. En daar beneden onder je eikel is het maar een heel dun plekje: je urethra en een stukje huid.

    Was vandaag bij een piercer die het onder stilzwijgen wil doen. Hij heeft me uitgelegd dat het maar een kort prikje is, wel een beetje kan bloeden, maar ook snel geneest. Hij heeft mijn pik bekeken, en gezegd dat het bij een besnedene makkelijker is, omdat er geen voorhuid en frenulum in de weg zit.

    Dus volgende week ga ik er naar toe en laat me er een zetten.

    15 jaar
    7 dagen geleden
  • Je kan al tatoos nemen en piercingen nemen zonder toestemming van ouders vanaf 16. De rest van de dingen weet ik nie. Oja, sorry, maar een piercing door je lul is toch echt spuuglelijk??!!
    Ik ben sws geen fan van piercings, maar eentje door je lul gaat mij toch wel echt te ver

    16 jaar
    8 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten