wit spul
Er komt soms wit spul uit mijn spleet. Wat is dat? en is het erg?
4 Reacties
-
Dit is heel normaal! Het witte spul waar jij het over hebt is afscheiding, je vagina maakt zichzelf schoon. Het kan ook betekenen dat je binnekort ongesteld wordt of net bent geweest. Een inlegkruisje in je onderbroek om het "witte spul" op te vangen, als je naar de wc gaat het inlegkruisje vervangen. Ook zou ik maandverband in je tas meenemen naar school, stad etc. Succes meid!!
17 jaar2 jaren geleden -
m12 zou kunnen.Hangt van vrouw tot vrouw af.Ik heb vlak voor mijn ongesteldheid gevoelig borsten en soms buik krampen.En na 5 jaar nog steeds onregelmatig van 24 dagen tot 32 dagen.Verder een tip om tijdens je afscheiding een menstruatie opvang broekje te dragen.Persoonlijk draag ik geen inlegkruisjes lekken snel door en jeuken.Als ik sport gebruikt ik menstruatie disk om de afscheiding op te vangen.Anders even met je moeder er over praten.succes er mee
16 jaar2 jaren geleden -
Ik heb al 1 keer bruine vlekken gehad in mijn onderbroek aan de voorkant was dat ongesteldheid?
12 jaar2 jaren geleden -
Wit spul is afscheiding. Je vagina maakt zichzelf schoon en dan komt het eruit. Het betekend ook dat je binnenkort ongesteld gaat worden (of je bent het net). Het is dus heel normaal. Ieder meisje krijgt het wel.
Doe een inlegkruisje in je slip om het op te vangen en zorg dat je maandverband op voorraad hebt. Ook misschien vast in je schooltas.16 jaar2 jaren geleden
Plaats een reactie
-
Alles over het lichaam weten?
Of je nu vragen hebt over het jongens- of meisjeslichaam. Of wanneer je als jongen bent geboren maar je meer meisje voelt, of andersom.
Ga naar sense.info over Alles over het lichaam weten? -
Jouw jongenslichaam verandert in de puberteit.
Lees hier meer over de verandering van je lichaam aan de binnen-en buitenkant tijdens de puberteit.
Ga naar sense.info over Jouw jongenslichaam verandert in de puberteit. -
Je lichaam verandert.
Een meisjeslichaam verandert in de puberteit. Wil je hier meer over weten? Kijk dan eens op de site van Sense.
Ga naar sense.info over Je lichaam verandert. -
Alles is bespreekbaar bij Alles oké.
Wil je even praten met iemand, het maakt niet uit waarover. Studie, vriendschap, liefde, geloof of je situatie thuis. Bel of chat met Alles oké.
Ga naar allesoke.nl over Alles is bespreekbaar bij Alles oké. -
Slaap lekker!
Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren af en toe slecht slaapt. Het wordt vervelend wanneer je langere tijd problemen met slapen hebt. Wat zijn de oorzaken en hoe kun je beter slapen? Je leest het op JouwGGD.nl.
Ga naar jouwggd.nl over Slaap lekker! -
Tips om gezond aan te komen
Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl
Ga naar jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen -
Bang voor de tandarts
Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.
Ga naar jouwggd.nl over Bang voor de tandarts -
Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld
Zanzu.nl is een website over seksualiteit en seksuele gezondheid. De informatie is in veel talen beschikbaar.
Ga naar zanzu.nl over Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld -
Wat zijn apenpokken (monkeypox)?
Monkeypox, vaak apenpokken of apenpokkenvirus genoemd, is een virusinfectie die zich nu ook in Europa verspreidt. Het virus is voor de meeste mensen niet gevaarlijk, maar wel vervelend. Je leest er meer over op JouwGGD.nl.
Ga naar jouwggd.nl over Wat zijn apenpokken (monkeypox)?
Anoniem en gratis hulp of advies?
Jongerenwebsite JouwGGD.nl
Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.
Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nlBekijk ook
Online zelfhulptraining - Wie ben ik?
Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?
Ben jij digitaal in balans?
Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest
Vriendschap
Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!