Nog buikpijn na ekstreem hoge nood?
Gisteravond ben ik op visite bij mij ouders geweest en op de terugweg moest ik heel nodig plassen van alle koffie en een alcoholvrij biertje dat ik daar had gedronken. Het laatste stukje naar huis was dus heel onprettig en bij het uitstappen kon ik zowat niet meer lopen. Het deed zo erge zeer dat ik ook dacht dat ik het in mijn broek zou doen. Maar als je bijna 23 bent kan je dat niet maken. Boven gelijk naar het toilet en dat was een geweldige opluchting, alleen de buikpijn was er nog en vannacht moest ik twee keer uit bed en vanmorgen nog steeds buikpijn.iemand dezelfde ervaring en wanneer het weg was?
9 Reacties
-
@m21 ja weet niet hoe ik er aan wen. Je moet nog steeds super nodig, maar ik vind het ook wel een soort van lekker gevoel. Het moet geen pijn gaan doen natuurlijk dan is het slecht voor je, maar ik geloof wel dat je blaas iets meer kan hebben als je iets vaker ophoud in plaats van steeds naar de wc voor een klein plasje.
21 jaar2 jaren geleden -
@j21. Hoe ga je daar dan aan wennen. Ik ben ook steeds vaker onderweg en ik wil het wel als een uitdaging zien maar uiteindelijk wordt het toch steeds een probleem.
21 jaar2 jaren geleden -
Heb ik ook wel eens gehad ja, lijkt echt alsof je spieren dan weer ff moeten herstellen van het ophouden. Ik moet het tegenwoordig best vaak ophouden onderweg voor werk dus ik raak er nu wel aan gewend maar eerder kon het best wel een uitdaging zijn.
21 jaar2 jaren geleden -
Ik heb het zo vaak. Helaas heb ik niet zo’n slurfje van 5-6cm dat ik er even uit kan hangen. Dus ben ik aangewezen op vieze toiletten en wildplassen met mijn broek op mijn hielen en daar heb ik beide een bloedhekel aan. Ik lust ook nog een slokje en nog wildplassen op de weg naar huis dat weiger ik, dus je kunt je voorstellen hoe hoog de nood vaak is als ik thuis kom.
Dat voel je dan de volgende ochtend nog wel, niets aan de hand. Daar krijg je een stevige en grote blaas van.22 jaar2 jaren geleden -
Ja zelfde ervaring. 1 a 2 dagen. Wel zou ik voortaan uitkijken. Als ik het zo lees en dat je zowat niet meer kon lopen dan heb je op het punt gestaan om je broek vol te plassen. Dan leegt je blaas zich uit veiligheid zelf. Weet dat je dan ook niet meer kunt stoppen voordat hij leeg is. Maakt niet uit of je dan 23 bent, je ziet er uit als 4.
20 jaar2 jaren geleden -
Bedankt jongens, dat wacht ik dus het weekend wel af.. het wordt in ieder geval niet erger en soms zelfs minder.
En natuurlijk meisje ook bedankt. Mijn vriendin behoort in ieder geval tot de tweede groep en ik denk de meesten, maar dat is bij vrouwen natuurlijk anders.
Bij mannen zitten de meesten in groep 1. Of ik daar zelf in zit hoop ik maar. Gisteren heb ik heel eerlijk op het laatst knap moeilijk gezeten en het toen heel stevig op moeten houden. Het had niet zoveel erger moeten worden. Je moet er niet aan denken.22 jaar2 jaren geleden -
Ik heb het een keer tot het eind opgehouden en toen heb ik dat ook een dag gehad en nog een dag een beetje. Vandaag nog geen zorgen maken.
19 jaar2 jaren geleden -
Volgens mij heb je 2 soorten jongens/mannen. Die het altijd op kunnen houden en die het als hun blaas te vol wordt het echt nog wel in hun broek doen. Dat zag je ook in een ander topic.
Bij meiden heb je alleen het laatste.
Ik heb er ook wel eens een dagje buikpijn aan over gehouden.21 jaar2 jaren geleden -
Heb ik wel vaker gehad. Dan heb je flink je blaas opgerekt, de meesten noemen het gevoel blaas maar in dit geval zit het lager. Binnen een dag moet het hersteld zijn. Het is spierpijn.
16 jaar2 jaren geleden
Plaats een reactie
-
Alles over het lichaam weten?
Of je nu vragen hebt over het jongens- of meisjeslichaam. Of wanneer je als jongen bent geboren maar je meer meisje voelt, of andersom.
Ga naar sense.info over Alles over het lichaam weten? -
Jouw jongenslichaam verandert in de puberteit.
Lees hier meer over de verandering van je lichaam aan de binnen-en buitenkant tijdens de puberteit.
Ga naar sense.info over Jouw jongenslichaam verandert in de puberteit. -
Je lichaam verandert.
Een meisjeslichaam verandert in de puberteit. Wil je hier meer over weten? Kijk dan eens op de site van Sense.
Ga naar sense.info over Je lichaam verandert. -
Alles is bespreekbaar bij Alles oké.
Wil je even praten met iemand, het maakt niet uit waarover. Studie, vriendschap, liefde, geloof of je situatie thuis. Bel of chat met Alles oké.
Ga naar allesoke.nl over Alles is bespreekbaar bij Alles oké. -
Slaap lekker!
Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren af en toe slecht slaapt. Het wordt vervelend wanneer je langere tijd problemen met slapen hebt. Wat zijn de oorzaken en hoe kun je beter slapen? Je leest het op JouwGGD.nl.
Ga naar jouwggd.nl over Slaap lekker! -
Tips om gezond aan te komen
Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl
Ga naar jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen -
Bang voor de tandarts
Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.
Ga naar jouwggd.nl over Bang voor de tandarts -
Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld
Zanzu.nl is een website over seksualiteit en seksuele gezondheid. De informatie is in veel talen beschikbaar.
Ga naar zanzu.nl over Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld -
Wat zijn apenpokken (monkeypox)?
Monkeypox, vaak apenpokken of apenpokkenvirus genoemd, is een virusinfectie die zich nu ook in Europa verspreidt. Het virus is voor de meeste mensen niet gevaarlijk, maar wel vervelend. Je leest er meer over op JouwGGD.nl.
Ga naar jouwggd.nl over Wat zijn apenpokken (monkeypox)?
Anoniem en gratis hulp of advies?
Jongerenwebsite JouwGGD.nl
Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.
Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nlBekijk ook
Online zelfhulptraining - Wie ben ik?
Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?
Ben jij digitaal in balans?
Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest
Vriendschap
Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!