Skip to content
8 reacties
849 weergaves

Peniskooi

Ik ga regelmatig in een nette sweatpants naar school en vrienden maar ik schaam me voor wat ik in m’n onderbroek heb zitten, vooral wanneer ik een erectie heb is dat goed zichtbaar, nu denk ik erover om een peniskooi te kopen om dit onder controle te hebben je ziet het denk ik niet en het houdt in mijn geval m’n pik in de juiste houding, heeft iemand hier ervaring mee???? En hoelang kan je zoiets aanhebben voordat het pijnlijk gaat zijn. Wie heeft een serieus antwoord, groetjes een stijgerende mustang.

22 jaar
2 maanden geleden

8 Reacties

  • Dat zal niet voldoende helpen. Even aftrekken helpt wel om ervoor te zorgen dat je minder snel kan klaarkomen, maar je kunt daarna wel weer gewoon snel een stijve krijgen. Daar verandert klaarkomen weinig aan, alleen direct na het klaarkomen heb je even minder zin. Maar dat effect is binnen een halfuur weg.

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Slips of jockstraps werkt ook perfect.

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • Kun je bv. niet gewoon elke ochtend, zoals veel jongens, even goed afrukken en spuiten zodat de spanning van je lul af is en die niet zo snel hard wordt. Succes!

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • @J16: het kan wel een beetje pijn doen, maar aangezien je pik opgesloten zit kan die in een kooi (van metaal of plastic) niet meer stijf worden. Er is simpelweg geen ruimte voor, dus hij kan niet opzwellen. De kooi houdt dat tegen. En als de kooi op slot is kun je er ook niet aan zitten. Sommige stellen gebruiken het in hun relatie, vaak als de vrouw dominant is. De vrouw kan dan volledige controle hebben over de pik van de man en bepalen wanneer hij aan zijn pik mag zitten of seks mag hebben. Plassen lukt overigens wel met zo'n kooi.

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik denk dat een strakke boxer een betere oplossing is!

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Volgens mij maakt een peniskooi het probleem alleen maar groter als je minder zichtbaar man wilt zijn. Het lijkt mij ook niet echt comfortabel en lastig als je bijvoorbeeld eens moet plassen. Waarom niet ander ondergoed, zoals een strakke slip? Dan leg je je piemel zo dat hij het minst opvalt en dan blijft hij daar wel zitten, ook bij een (ongewenste) erectie. Misschien moet je er ook minder een probleem van maken. Iedere man heeft een piemel en iedereen weet dat.

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • doet dat echt geen pijn als hij stijf wordt ?

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • Zou het zeker doen in jouw geval en geen zorgen je kan het lang dragen en doet ook geen pijn

    20 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten