Groepsgenoot
Hallo ik ben bewoner van een beschermd wonengroep. Ik had een vriend daar die ambulant woonde. Ik ben homoseksueel en hij biseksueel op een gegeven moment kwam ik langs en we hadden een leuk gesprek. Op een gegeven moment zei hij dat hij al lang niks met een andere jongen heeft gedaan. Ik zei als er wat tussen ons zou gebeuren dat ik dat niet erg zou vinden. Van het een kwam het ander en we hadden elkaar toestemming gegeven om elkaar af te trekken. Ik bleef slapen maar voelde me klote en schuldig en toen ben ik terug naar de groep gegaan. Hij heeft mij overal op geblokkeerd en ik spreek hem niet meer. Ik weet niet wat ik moet doen ik ben vooral heel bang.
3 Reacties
-
Waarom bang? Was toch wederzijds, dan je zegt homo te zijn, dus waarom die schaamte? Allemaal nogal verwarrend en waarom heeft hij jou geblokkeerd,en waarom. Is er iets mis gegaan, dan je woont beschermd, neem aan met begeleiding, dus je kunt praten met een begeleider, desnoods samen met die vriend, dit kan toch opgelost worden lijkt me.
18 jaar7 jaren geleden -
Hij wilde het, en jij wilde het , en dus hebben jullie elkaar afgetrokken.
Daar hoef je je dus niet schuldig over te voelen...
Maar blijkbaar is er meer gaan de hand en dat is niet helemaal duidelijk uit je verhaal. Jij voelde je klote en schuldig daarna, en die vriend heeft je vervolgens overal op geblokkeerd.
Vraag jezelf eerlijk af : Zou het kunnen dat jij hem hebt overgehaald terwijl hij eigenlijk toch niet wilde ? Als dat zo is, is het een lastige vraag. Want hoewel jullie elkaar toestemming hebben gegeven , zitten jullie in een beschermd wonen groep en dan KAN het zijn dat iemand zich (te) snel laat beinvloeden.
Maar dit weet je niet zeker, voor hetzelfde geld is hij boos omdat jij bent teruggegaan terwijl hij meer had verwacht.
Hoe dan ook, ik zou proberen met hem in contact te komen om hem gewoon te vragen wat hem dwars zit. En vertel jij ook aan hem waarom je je klote voelde. Maak hem duidelijk dat jullie misschien fout gehandeld hebben, maar dat je niet wil dat dit gebeuren de vriendschap kost. Probeer hem gewoon zo snel mogelijk te bellen ofzo. Succes.21 jaar7 jaren geleden -
Waarom zo bang en waarom schamen als het een goede vriend was en jullie wilden het alle twee. Wat heeft die groep er mee nodig,je hoeft toch niets te zeggen of te verantwoorden?
17 jaar7 jaren geleden
Plaats een reactie
-
Wil je ergens terecht met jouw nare seksuele ervaring?
Het maakt niet uit of het lang of kort gelden is gebeurd. Ook wanneer je ervaring online was. Meer weten?
Ga naar centrumseksueelgeweld.nl over Wil je ergens terecht met jouw nare seksuele ervaring? -
Alles is bespreekbaar bij Alles oké.
Wil je even praten met iemand, het maakt niet uit waarover. Studie, vriendschap, liefde, geloof of je situatie thuis. Bel of chat met Alles oké.
Ga naar allesoke.nl over Alles is bespreekbaar bij Alles oké. -
Heb je een seksuele ervaring gehad zonder dat je dit wilde?
Je bent niet alleen! Er zijn verschillende mogelijkheden om er met iemand over te praten wanneer je dit wil. Er zijn ook manieren om hulp te krijgen. Lees hier meer.
Ga naar jouwggd.nl over Heb je een seksuele ervaring gehad zonder dat je dit wilde? -
Duidelijk zijn over wel of geen seks.
Hoe doe je dat?
Ga naar jouwggd.nl over Duidelijk zijn over wel of geen seks. -
Podcast Sense Talk
Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.
Ga naar sense.info over Podcast Sense Talk -
Weet jij de weg naar hulp?
Naar wie ga jij als je in de problemen raakt of het even niet zo lekker loopt? Vind de hulp die bij je past.
Ga naar jongerenhulponline.nl over Weet jij de weg naar hulp? -
Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld
Zanzu.nl is een website over seksualiteit en seksuele gezondheid. De informatie is in veel talen beschikbaar.
Ga naar zanzu.nl over Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld
Anoniem en gratis hulp of advies?
Jongerenwebsite JouwGGD.nl
Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.
Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nlBekijk ook
Online zelfhulptraining - Wie ben ik?
Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?
Ben jij digitaal in balans?
Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest
Vriendschap
Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!