Skip to content
9 reacties
1573 weergaves

Sex club

Zelf ben ik op 22 jarige leeftijd nogsteeds maagd. En ik zit er eigenlijk is een keer aan te denken om een keer een sexclub te bezoeken. Hebben jullie hier ervaring mee? Zijn er dingen waar ik op moet letten? Op de website wordt er transparant gesproken over tarieven en handelingen, worden deze afspraken ook nagekomen?

22 jaar
1 maand geleden

9 Reacties

  • Ga voor een SM-Mrs. Uit ervaring weet ik dat die het vaak leuk vinden er werk van te maken om je te laten genieten, en sm is gewoon heel breed, ze gaan graag in op wat jouw wensen zijn, ook al zijn die mogelijk 'vreemd'. Ze zal er een eer in scheppen je te ontmaagden, daar de tijd voor nemen ook, niks afraffelen ofzo. Kost flink wat, maar, is elke euro waard is mijn ervaring steeds weer.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Jazeker, stop met datingapps en ga er ook niet heel actief naar opzoek, je gaat jezelf alleen maar forceren en de kans dat dat werkt is 0. Als je het over een andere boeg wilt gooien moet je gewoon naar meer plekken gaan waar je vrouwen tegenkomt. Denk aan ander werk zoeken of lid worden van een vereniging of een andere hobby zoeken ofzo. Zet het idee van een seksclub gewoon uit je hoofd, het gaat je echt nergens brengen.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Ik ben zelf ook ontmaagd door een sexwerker bij de ramen in Nijmegen toen ik 21 was. Voelde voor mij als een opluchting. Ik was erg verlegen en durfde nooit goed meiden aan te spreken. Het heeft mij wel geholpen iets zelfverzekerder te worden. Ik heb er ook geen spijt van gehad en nu heb ik gewoon een vaste vriendin. Conclusie: trek je niets aan van wat anderen ervan vinden. Doe wat voor jou goed voelt.

    23 jaar
    1 maand geleden
  • De eerste keer is heel bijzonder, niet omdat de seks zo geweldig is ( dat is het nooit) maar omdat je al die emoties hebt, je lust en je verliefdheid en je opwinding. En dat gooi je allemaal weg om een keer tegen betaling - hopelijk - te neuken. En dan weet je achteraf niet eens zeker of je dat ook echt gedaan hebt. Kom op zeg.

    21 jaar
    1 maand geleden
  • TS: Er is niks mis met maagd zijn, daar ben ik me wel bewust van en heb ik vrede mee. En ik snap waar jullie vandaan komen. Echter is het wel dat ik nogal introvert tegenover mensen die ik niet ken. Ik ben ook niet actief op dating apps omdat ik het extreem moeilijk vindt om een gesprek op te starten en gaande te houden. Vandaar het idee om het over een andere boeg te gooien, of hebben jullie nog andere ideeën?

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Het is toch juist zoveel specialer als je je eerste keer ervaart met iemand die je echt liefhebt? Een sekswerker zal dat moment gauw weer vergeten, alsof het niets was. Ik zou gewoon wachten totdat je de juiste tegenkomt. Je bent ook niet “te oud” om maagd te zijn, dus snap de rush eigenlijk niet zo. Daarom raad ik je af om te gaan. Je tijd komt nog wel. En dan zal je blij zijn dat die ervaring met je vriendin was in plaats van met een sekswerker die je niet kent. Dus niet gaan!!!

    17 jaar
    1 maand geleden
  • Ik heb een advies voor je, doe het niet. Ga niet naar een seksclub, ze zijn daar enkel en alleen maar op je geld uit en de kwaliteit is vaak ook nog eens baggerslecht. Ook worden de afspraken niet nagekomen. Wat is er mis met maagd zijn? Bij een groepje vmbo'ers word er misschien lacherig over gedaan maar bij normale mensen is dat helemaal geen punt van aandacht hoor. Als je eenmaal iemand tegengekomen bent die echt bij je past zul je heel blij zijn dat je gewacht heb.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Even een andere vraag, vind je het erg dat je nog maagd bent want ik vind het juist wel goed van je en ben het zelf ook. Ben nog nooit iemand tegen gekomen die ik leuk vind en die mij ook leuk vind en zou me er niet heel goed bij voelen als ik naar een seksclub of prostituee ga om maar seks te hebben. Zou je dat tegen je vriendin vertellen als je die hebt dat je eerste keer in een seksclub was en dat je ervoor hebt betaald? Ik zou me er niet druk om maken en het komt vanzelf wel en anders een profiel op dating apps aanmaken of nog eerder naar een escort waarmee je alleen en op je gemak elkaar kan ontdekken.

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Ik snap dat je denkt 'Ik ben al 22 en nog steeds maagd' terwijl om je heen het lijkt alsof iedereen op z'n 14e als seks heeft. Maar het gemiddelde ligt nu op 18,7 jaar. GEMIDDELD, dus daar zitten jongeren tussen van 15 maar ook van 24. De een is nou eenmaal sneller dan de andere. Maar het wil helemaal niet zeggen dan jongeren die jong waren, er later geen spijt van hadden en liever nog wat hadden gewacht, en dat seks als je ietsje ouder bent misschien wel beter is (alleen al het feit dat jonge jongens vaak binnen 1 seconde klaarkomen).
    Je mag natuurlijk doen wat je zelf wil, maar als ik jou was zou ik een eerste keer liever met iemand doen waar je om geeft en echt iets voor voelt, in plaats van met een anonieme sekswerker.

    24 jaar
    1 maand geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten