Skip to content
5 reacties
1024 weergaves

somnofilie (rare ongewenste fetisj)

Ik raak opgewonden van mensen die slapen en niet zo’n klein beetje ook, ik vind dit zelf heel vervelend en ik heb het al sinds m’n puberteit

Het gevoel wat ik krijg als ik mensen zie slapen is 100x heftiger dan kijken naar gewone seksuele handelingen. Als mensen snurken of hun ogen half open gaan word het nog heftiger. Het is een pure lichamelijke reactie want in mijn gedachtes vind ik er niks geil aan want ik heb 0 intentie om iemand te misbruiken. Mijn lichaam ziet op dit gebied ook geen verschil in gender en uiterlijk, dus ook al is het een dikke man van 60 gebeurd het als nog terwijl ik geen homo ben en ik niet aangetrokken ben tot de desbetreffende persoon.

het liefst wil ik er gewoon vanaf omdat het erg pervers voelt en ik het zelf koppel aan mensen die verkrachten, terwijl ik dat zelf nooit zou doen.
maar elke keer als ik zeg dat ik wil stoppen lukt het me niet.
ik maak nu ook video’s van mezelf als ik slaap en dan masturbeer ik erop, omdat het minder vies voelt als ik weet dat ik er geen ‘slachtoffer’ mee maak. (ik keek eerst video’s op youtube van willekeurige mensen die snurken die waarschijnlijk geen toestemming hebben gegeven om gefilmd te worden en niet weten dat er mensen zijn die op hen masturberen. er is een kleine groep mensen actief die playlists maken met maar een handjevol views waardoor ik me nog goorder voel)

ik zou echt niet weten op wat voor moment ik deze fetisj heb ontwikkeld maar ik zou er alles aan willen doen om er vanaf te komen.

ik ben nog maagd en ik ben bang dat ik niet van normale seks kan genieten als het er eenmaal op aankomt

zijn er mensen die dit ook hebben? of ervaringen hebben gehad met mensen die deze fetisj hebben? of tips om van een fetisj af te komen?

18 jaar
2 maanden geleden

5 Reacties

  • Klinkt wel als een heftige fetisj die je beheerst en je dagelijkse leven beïnvloed. Ik zou hiervoor is professionele hulp zoeken. Evt samen met je partner. Ik zou als m’n partner dit hebt wel begrip hebben en mn consent geven om met mij te spelen ookal lig ik te slapen maar denk dat dit je fetisj alleen maar meer zou uitbreiden terwijl ik denk dat je er meer baat bij hebt om hiermee te kunnen leven als jij je fetsij en die dingen onder controle kan krijgen. Heb er oprecht nog nooit van gehoord. Heb zelf alleen een fantasie om betast en gepijpt enz te worden als ik slaap. Lijkt me wel opwindend als iemand zich “stiekem” aan je vergrijpt (partner dan die dat mag van me)

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • originele plaatser hier.
    wat een specifieke fetisj, het is idd ook vervelend dat het je zo belemmert, maar wel fijn dat het niet in de buurt ligt van iets wat illegaal is/kan zijn.

    als ik alleen een fetisj had gehad voor oren of sproeten zou ik hier makkelijker mee kunnen leven dan de fetisj die ik heb. Dat onderwerp ligt minder gevoelig en voelt minder pervers dan dat ik mijn (ooit toekomstige) partner zou vragen of ik haar mag betasten in haar slaap en dat alleen haar bewusteloze ademnhaling mij al zo opwind dat ik mezelf niet meer kan bedwingen en mezelf moet aanraken. Ik ben bang dat ik in de toekomst ook de slapende persoon (misschien met/zonder consent) aan zal raken omdat het sinds m’n puberteit elke keer steeds heftiger is geworden.

    alleen ik wil helemaal niemand misbruiken en ik wil niemand pijn doen maar als het blijft groeien ben ik bang dat het me misschien overneemt.

    ik heb al 1x gehad dat ik op m’n 17de een feestje had en het bed deelde (vriendschappelijk, gwn om te slapen) met een stomdronken meisje die met haar mond open sliep en ik moest me zo in bedwang houden dat ik begon te huilen en uiteindelijk door m’n eigen alcohol consumptie in slaap ben gevallen.

    toen ik 14 was was ik een keer met een vriendin van mij en m’n ouders op vakantie en toen deelde ik en die vriendin een bed. na de vlucht waren we allebei te moe om iets te doen, dus we gingen in bed op de dekens liggen, zij viel toen in slaap en begon te snurken. toen heb ik mezelf stiekem gevingerd en kwam ik naar 3x draaien klaar.

    ik was vaak thuis over de vloer bij die vriendin en haar vader viel altijd in slaap op de bank en begon te snurken, ik heb mezelf heel vaak op de wc moeten vingeren als ik daar was omdat de druk veel te hoog erop zat waardoor ik me nergens meer op kon concentreren.

    ik heb ook stiekem mensen gefilmd in de trein die aan het wegdommelen zijn, het is echt alsof een ander persoon mij overneemt.

    meestal hoor ik m’n vader door de muren heen snurken en zelfs dan reageert mijn lichaam, ik begin dan ook te huilen want het is letterlijk mijn vader en ik heb daar absoluut geen fantasieën over.
    bij mijn fetisj is er überhaupt geen sprake van fantaseren, het is een volledige lichamelijke reactie.

    ik had toch echt liever die flaporen en sproeten gehad

    (er staat vingeren aangezien ik op die moment een vagina had)

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • trouwens M23. ik denk niet dat de opwinding voorkomt uit het feit dat ze hulpeloos zijn en ik alles met ze kan doen. aangezien ik 0 gedachtes heb die optreden terwijl het gebeurd, ook als ik zo geil ben dat ik niet eens nadenk over hoe pervers het is. ik fantaseer niet over seksuele handelingen verrichten bij de slapende persoon. ik denk alleen aan hun ademhaling voelen op mijn huid en kijken naar het bonzen van hun hart in hun nek en de ademhaling zien in de buik. als iemand snurkt kun je het ook voelen. ik denk niet na over hun geslachtsdelen aanraken tenzij het een hele mooie dame is waar ik me überhaupt al tot aangetrokken voel vanuit een normale seksuele kant.
    ik heb totaal geen interesse om een snurkende man van 60 uit te kleden en te betasten omdat hij hulpeloos is

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik heb ook een rare/vreemde fetish waardoor ik ook niet meer normaal kan kijken naar jongens. Ik geil op flaporen en neuzen met sproeten. Zodra ik een gast zie met 1 van die 2 eigenschappen, begin ik al te fantaseren over van alles.

    Maar zo heftig als jij verteld is het (nog) niet gelukkig. Hoop dat je een oplossing weet te vinden om dit te verminderen. Helaas weet ik die niet

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Dag TS, Je hebt de fetisj dat je opgewonden wordt van slapende mensen. Maakt niet uit wie. Je wilt er van af want je bent bang dat het een normale relatie in de weg staat.

    Aan de basis van elke fetisj ligt seks. Je fetisj legt een link naar seksualiteit. Je kent het spreekwoordelijke knoop in je zakdoek leggen om iets niet te vergeten. Je ziet de knoop en dan denk je aan wat je niet mocht vergeten. Die fetisj is een soort knoop in je zakdoek.
    Er is, ergens in het verleden, een link gelegd tussen je fetisj en seksuele opwinding. Dat herinner jij je niet meer, maar het is ergens in je onderbewuste opgeslagen. De kunst is om er van af te komen. Dat kan door die fetisj te vervangen door iets wat meer acceptabel is voor jou.

    Er van af komen schijnt niet zo gemakkelijk te zijn, maar het kan wel. Voordeel is dat jij nog jong bent en nog geen seksuele ervaring hebt gehad met iemand. Misschien stimuleert juist dat die fetisj gedachte.
    Wat jou opwindt aan slapende mensen is waarschijnlijk dat die persoon dan hulpeloos is en je er van alles mee kan doen. Zou jij een bevredigende (seksuele) relatie krijgen met iemand dan kan het echte de fantasie gaan vervangen.

    Persoonlijk heb ik noch verstand van dat soort dingen noch daar ervaring mee, dus dan ga je zoeken.
    Iemand stelde een gelijksoortige vraag bij de kindertelefoon en werd verwezen naar een website over fetisjen. In het antwoord werd geadviseerd om als je professionele hulp zoekt te denken aan een seksuoloog (eventueel met therapeutische achtergrond). ook werd verwezen naar een website met meer informatie over dit onderwerp.
    Kijk op: https://forum.kindertelefoon.nl/emotionele-problemen-en-gevoelens-29/van-fetish-afkomen-39630 en op https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/seksualiteit/23651-wat-is-een-seksuele-fetisj-en-hoe-kom-je-er-vanaf.html

    Succes er mee!

    23 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten