Skip to content
6 reacties
1061 weergaves

Vanilla seks

Al mijn vrienden zeggen dat ze van ruige seks houden. Maar ik ben meer van soft seks met mijn vriendin. Zijn er meerdere die van soft seks houden?

21 jaar
3 maanden geleden

6 Reacties

  • Ik ken meer meisjes die van zachte, sfeervolle romantiek houden dan van harde sex. Ik weet niet of daar een woord voor bestaat, maar als ik het zelf moest uitvinden, zou ik het misschien "knuffelsex" noemen?

    Maar goed, ieder zijn smaak. Ik ken er ook eentje die harde SM-sex wil. Ze zegt dat ze al naar een meeting geweest is waar de anderen met vleeshaken en zo bezig waren. Maar ze heeft alleen gekeken, zegt ze, niet zelf meegedaan. Ze heeft een hoop tatoos en piercings, dus het zou wel kunnen. Maar zo ken ik er dus maar eentje. De grote hoop wil soft, met veel gevoel en zachte strelingen op de juiste plaats en juiste ritme.

    En ja, je moet niet geloven wat jongens zeggen over hun sexleven: meestal is het opschepperij, stoerdoenerij. Tot ze dan toch eens met een meisje in bed belanden, en dan weten ze niet wat ze moeten doen, of waar ze moeten zijn. Van voorspel weten ze niets, ze stuntelen maar wat aan. Ze willen liever direct beginnen wippen. En als ze dan het gaatje vinden, zijn ze al na drie seconden klaar. Dat komt eigenlijk neer op masturberen (=zichzelf bevredingen) in een meisje. Dat leunt waarschijnlijk beter aan bij de realiteit.

    Gelukkig zijn er ook andere jongens. Ik ken er die zeggen: "klaarkomen, dan zijn maar prostaatschokjes, je zak leegschudden. Dat kan ik thuis evengoed zelf doen. Als ik dan toch met een meisje ben, dan wil ik daar zo lang mogelijk van genieten, zo lang mogelijk strelen, knuffelen en zoenen, zonder prostaatschokjes."

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • ik sluit mij aan bij M21.

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Je moet niet alles geloven wat ze zeggen en je moet vooral doen wat jullie twee fijn vinden

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Vast wel meer mensen. Maar om het zo openbaar uit te roepen, is een ander verhaal zeg maar, haha.

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Ja ik ben zelf fan van beide kanten. het is soms wel lekker om wat ruiger bezig te zijn, maar elkaar diep in de ogen kunnen kijken, lieve woordjes zeggen en elkaar rugkriebels geven blijft ook echt heerlijk

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Ja kan ook hoor geen probleem het zou kunnen dat je bi bent of jongens een beetje leuk vindt

    20 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten