Skip to content
9 reacties
2376 weergaves

Anus tegen elkaar

Mijn beste vriendin had bedacht om iets te probeeren om onze anus (poepgat) tegen elkaar aan te vrijven,maar lukt dat wel?zo ja kan je daar soa's van krijgen en zijn er meiden die dit ook doen met een ander meisje want ik weet ook niet of het echt seks is .please HELP!

14 jaar
3 maanden geleden

9 Reacties

  • Waarom zou je met je anussen tegen elkaar aan willen wrijven daar heb je toch niks aan je vriendin bedoelt misschien met jullie vaginas tegen elkaar aan wrijven dat is inderdaad wel super lekker om te doen met een ander meisje of elkaars vagina likken is ook super lekker.

    14 jaar
    3 maanden geleden
  • Lijkt me niks. Ik vind 69 met een meisje erg fijn, en ook elkaars kontje likken of vingeren (wel eerst douchen).

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Niet doen! Het is vies en er springen allemaal poep bacteriën over tussen jullie die voor infecties kunnen zorgen. Hoe ben je hier bij gekomen? Doe het maar gewoon op de normale ouderwetse manier meisje 14 en laat het ook even aan je ouders weten

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Als jullie graag allebei willen experimenteren met seks kan je beter voorstellen aan je vriendin om in plaats van met jullie anussen tegen elkaar aan te wrijven met jullie vaginas tegen elkaar aan te wrijven voelt trouwens heerlijk aan en als jullie beiden nog nooit seks hebben gehad kan je er ook geen soa van krijgen en ideaal om stiekem tijdens het logeren te doen.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Dit lukt met wat goede wil en acrobatie, maar mogelijk toch niet het gewenste gevoel. Wel heel lekker is om dit te doen met een double-ended dildo, maar hier moet je dan ook beide voor zijn uiteraard. Dit kan zowel vaginaal als anaal.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Weer is mijn reactie niet geplaatst, waarom niet... on-topic het lijkt me een beetje vreemd en ik zou het eerder met je handen ofzo doen en anders zorgen dat het goed schoon is

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Mijn beste vriendin en ik wrijven wel vaak met onze blote kutjes tegen elkaar aan terwijl we op elkaar liggen tot we allebei klaarkomen is veel lekkerder dan masturberen maar met je anus lijkt mij maar niks.

    14 jaar
    3 maanden geleden
  • Nooit van gehoord wel van scharen.

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • anus zal moeilijk zijn. vaginas tegen elkaar lukt natuurlijk wel, makkelijk dat heet Scharen (tegenover elkaar liggen, allebei benen open zo < en zo >en dan samenkomen en vrijven en zo) en ja daar kan je een soa van krijgen

    16 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten