Skip to content
8 reacties
2456 weergaves

Naakt door bos lopen

Hoi allemaal ik vind het erg geil om naakt door een bos te lopen vind het ook erg spannend maar nu zoek ik jongens en meisjes die dat ook willen doen misschien wel samen of is dit een rare gedachten ?

22 jaar
4 maanden geleden

8 Reacties

  • Ik deed dit ook graag. Naakt in een bos in de buurt waar ik het heel goed kende. Ik liet na een tijdje mijn kleren achter bij mijn fiets en ging telkens wat verder. Heel spannend.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • J22, de plaats waar je zoiets doet kun je het beste zelf uitzoeken. Ik ga er vanuit dat je net als ik het niet doet om het aan zoveel mogelijk mensen te laten zien, maar meer voor je eigen spanning en opwinding. Dus kom je het liefst niet teveel mensen tegen. Een plek dus waar het wel spannend is maar je jezelf ook veilig genoeg voelt. Zoals ik al vertelde ga ik met mijn vriend. Het liefst heb ik dan dat hij volledig en ook nog netjes gekleed is. Dan fantaseer ik onderweg dat hij mijn kleren heeft afgepakt en me dwingt om naakt te lopen. Helemaal niet waar maar het is een erg opwindende gedachte. Overigens voel ik me het mooist als ik nog een slipje of string aan heb. Zo loop ik dus vaker dan helemaal naakt. Bovendien durf ik dan ook meer.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • M22 kan er zelf niet veel over vinden waar mensen dat doen en of er meer mensen zijn die deze gedachte hebben
    Maar het is leuk om te lezen dat ik niet de enigste ben blijkbaar en leuk dat jij dat samen met je vriend kan doen ik zou ook wel een vriendin willen die dat samen met mij doet
    En ja als ik een meisje zal zijn zou ik dat ook eng vinden in mijn eentje met al die rare activiteiten

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Naakt strand heb ik al een paar keer gedaan vind ik minder spannnend en heel veel oude mannen niemand van mijn leeftijd

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik ga elk jaar naar naturistencamping’s en naaktstranden dus gewoon alle kleren uit doen. Lekker naakt spelletjes doen springkussen voetballen zwemmen enz enz en iedereen ziet je naakt en ik hun

    12 jaar
    4 maanden geleden
  • J22, ik heb wel een paar keer naakt of topless door het bos gelopen. Meestal in de avond als er zo goed als niemand meer in het bos is. Het is inderdaad spannend en opwindend, maar het voelt ook heerlijk vrij. Je leest alleen wel dat er in het bos ook criminele activiteiten plaats vinden. Daar ben ik toch wel een beetje bang voor dus doe ik het alleen nog als mijn vriend er bij is. Die is zelf dan gewoon aangekleed en heeft mijn kleding bij zich zodat het nog wat vrijer is.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Heb ik wel al eens gedaan in de buurt van een nudistencamping. Ik vond het heel spannend, had enkel een rugzak aan met al mn kleren in. Ik heb ongeveer een uurtje rondgelopen en heb enkele personen kunnen ontwijken maar er heeft wel een koppel van ongeveer mijn leeftijd me gezien.

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Weird, houd je piemel op een plek waar dat prive kan, of op een plek waar dat voor gemaakt is. Ik heb liever niet dat als ik een rondje wandel dat ik dan een naakte jongen tegenkom.

    16 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten