Skip to content
3 reacties
328 weergaves

Hoe stel je fwb voor

Vraag meer gericht naar de dames. Hebben jullie wel is fwb gehad. En hoe stelt een jongen dat voor, of stellen jullie dat voor?

22 jaar
22 uren geleden

3 Reacties

  • Begin niet aan FWB, zoiets ontstaat meestal spontaan maar ik geef het weinig kans voor je. De meeste vrouwen willen helemaal geen FWB en ik kan ze geen ongelijk geven. Als je het graag zou willen moet je het aan het toeval overlaten.

    22 jaar
    5 uren geleden
  • Mijn ouders weten het niet zeg dat ik bij een vriendin ben maar fiets dan naar mijn fwb toe als we echt allebei zin hebben

    17 jaar
    5 uren geleden
  • Meestal is dat gewoon een manier hoe het loopt. Niemand doet “hey da’s een goeie vriendin maar ik wil haar neuken dus laat ik het vragen”. Het is meer wanneer je allebei in de flirtfase zit, en dan komt het ter sprake. Vaak is fwb ook een fase voor een relatie, of juist erna. Mensen hebben een verkeerd beeld van fwb.

    Maar om eerlijk te zijn moet je geen fwb willen. Seks en verliefdheid gaan samen. Je moet wel een heel sterk karakter hebben om vaak met dezelfde persoon seks te hebben en niet verliefd te worden

    23 jaar
    20 uren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap