Skip to content
53 reacties
10433 weergaves

Seksuele fantasie

Wat lijkt jou geweldig om een keer te doen kwa seks?
Of waar fantaseer je wel eens over?

18 jaar
6 maanden geleden

53 Reacties

  • Seks met een heel jonge tweeling, een jongen en een meisje. Het liefste blond.

    17 jaar
    4 dagen geleden
  • De moeder en de zus van een jeugd vriendje van vroeger fantaseer ik al meer dan 10 jaar over.
    Douchen met het hele hockeyteam van mn zus.

    21 jaar
    4 dagen geleden
  • Jongen 22, kan je niet buiten werktijd eens in de avond bij haar langs gaan. Ik denk dat ze dat ook wel kan waarderen. Anders mag je best het adres geven hoor, dan probeer ik dat vast voor je ;)

    20 jaar
    22 dagen geleden
  • Ik heb nog geen seks gehad, dus mijn fantasie is echt fantasie. Ik fantaseer er vaak over dat ik een jongen met een grote pijp, hij in mijn mond klaarkomt en ik hem vervolgens zoen.

    14 jaar
    23 dagen geleden
  • Ik moest 3 weken geleden eten bezorgen bij een meid van 27. Toen ze de deur open deed en mij binnen liet, deed ze haar badjas open en daaronder was zij helemaal naakt. Ze had een erg mooi lichaam met mooie tietjes, een kaal poesje en stijve tepels. Ze keek mij uitdagend aan en vroeg of ik ook geil was en zin had... Ik had dit nog niet eerder meegemaakt, maar sukkel dat ik was zei ik dat ik naar de volgende klant moest. Daar ging mijn kans! Ik had een ongelofelijke erectie in mijn broek, die moet ze gezien hebben. Ik hoop dat ze weer een bestelling plaatst als ik moet werken en dan nog een keer vraagt of ik zin heb. Lijkt me onwijs geil om een vreemde te neuken die wat ouder is dan ik.

    22 jaar
    23 dagen geleden
  • Ik wil neuken in de lift, misschien savonds als het rustig is maar er kan altijd iemand komen. En dan gewoon doorgaan als ze instappen.
    Dat is nu een van mijn fantasieën.

    21 jaar
    26 dagen geleden
  • Met drie of vier jongens mijn vriendin neuken en ik als laatste in haar kutje nadien als die vol met zaad zit. Ik weet niet of ze ervoor open staat.

    17 jaar
    26 dagen geleden
  • Seks met een rijpe vrouw die goed dirty talked en mij stap voor stap begeleid in een goeie neukpartij, vrij basic I know.

    18 jaar
    29 dagen geleden
  • anaal met en meid, of spanking (soft sm), in het openbaar, zodat er een kans is dat je betrapt wordt. Maar ik ken niemand die dit ook wil. zijn er echt geen meiden dan die een soort vnbeel zijn maar daan net andersom (dus ontvangend)?

    23 jaar
    1 maand geleden
  • Buitenseks is inderdaad zalig.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Buitenseks met mijn vriend maar al een keer gedaan soort van. Maar dan helemaal naakt.

    15 jaar
    1 maand geleden
  • @m22 Ik sluit me helemaal bij jou opmerking aan. Als je prostaat / P-plek gestimuleerd wordt is echt super lekker. De eerste keer dat dit bij mij gebeurde was nogal onverwacht. Maar zo intens lekker.

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Dat iedereen altijd naakt is werk/school/sport/vrije tijd en dat je gewoon altijd en overal iedereen sex mee mag hebben

    12 jaar
    1 maand geleden
  • @m19: alleen al het uiteen trekken van je billen voelt lekker, je daaraan overgeven. Zijn pik die in doggy tegen je clit tikt, zelfs voordat hij je kutje ingaat is al heerlijk, maar zeker, als je kontgaatje gelikt en lekkerder nog, als daar zijn vinger of nog geiler, zijn eikel inglijdt, nat van jouw kutsap, dat zou echt top zijn. En al zal hij het niet zomaar willen, als jij zijn anus ingaat, met wat glijmiddel, met 1, of 2, vingers en daar zijn prostaat betast, hij zal verrast zijn hoe lekker dat voelt. Je kunt dan zo wat voorgeil naar buiten drukken. Zijn p-spot is voor hem wat bij jou je g-spot is, mmm.
    Neem er de tijd voor om hem stap voor stap deze voor hem vergaande dingen te laten ontdekken, en geniet er samen van.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • @m22: Dat lijkt me dus ook! Nu jij het zegt heb ik er nog meer zin in! Mijn vriend gaat dat echt nooit doen, hij vindt doggy al exotisch...

    19 jaar
    1 maand geleden
  • @M15, dat klinkt wel echt heel geil. Waarom zou je het in het echt eigenlijk niet willen, want dat is best wel spannend. Hoeveel centimeter zou een perfecte piemel voor jou moeten zijn als je kijkt naar wat je geil vindt en of het zou passen?

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Geen rare fantasie, dat je gerimd wilt worden, tussen je billen. Goed wassen tevoren is wel zo slim, en tja, dan nog kunnen er e-coli-bacteriën zitten. Maar oh, wat voelt het fijn, en geil, en opwindend om daar gelukt te worden.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Ik heb een hele lieve vriend, we hebben het zelfs al over trouwen. Mij fantasie is iets wat hij nooit gaat doen denk ik. Ik wil wel eens van achteren gelikt worden, dus dat hij mijn kont likt. Hij is best wel de man/jongen van mijn dromen waar ik de rest van mijn leven gelukkig mee zal zijn maar hij is best wel standaard in het hebben van seks. Het lijkt me echt geil dat iemand van achter je billen uit elkaar doet en zijn tong ertussen!!! (wel goed douchen eerst)

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Ik zou wel eens willen dat een meid mij vrouwenkleding aan laat trekken. Ik word daar altijd heel geil van. Doe het nu soms stiekem.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Veel ervaring of net geen, dit is net het leuke en opwindende aan fantasieën ... en je hoeft deze ook niet effectief uit te - willen - voeren.

    22 jaar
    1 maand geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten