Skip to content
7 reacties
789 weergaves

sexy versus hoerig


wat kan wel en wat kan niet? Vind je een blote schouder sexy of vind je dat te preuts? En een naveltruitje vind je dat te bloot? En een hotpants? wanneer is iets sexy en wanneer is iets ordinair?

18 jaar
2 maanden geleden

7 Reacties

  • Daar heb je helemaal gelijk in m21. Maar helaas leven we in een wereld die steeds meer vertrut en waarin we elkaar voorschrijven wat je wel en niet moet dragen. Zie je er anders uit dan word je al snel nagekeken of nagewezen en voorzien van een stempeltje.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Het enige wat echt niet kan is meteen mensen beoordelen als hoerig en zo. Laat mensen lekker dragen wat ze willen.

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik denk dat veel wel kan, gewoon een naveltruitjes, hotpants of off shoulder top. Het wordt misschien een beetje hoerig als het allemaal tegelijk is. Bijvoorbeeld een naveltruitje en met hotpants geeft wel een blote indruk.

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Of iets mooi en sexy is of te ver gaat vind ik vooral afhangen van met welke uitstraling je het draagt. Een leuke, zelfverzekerde meid die op een dag met mooi weer in een crop top en hotpants rondloopt is geen enkel probleem. Als je hetzelfde draagt met het idee om mannen gek te maken wordt het al snel sletterig. Datzelfde geldt ook voor korte rokjes, blote schouders en noem maar op. Ikzelf houd er wel van om er mooi en een beetje sexy uit te zien en draag zulke dingen dus ook graag. Voel me er goed in, maar let er wel op dat het allemaal goed verzorgd is. En dan natuurlijk alleen waar zulke kleding gepast is. Een dansavond vraagt een andere outfit dan eten in een duurder restaurant.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Ligt aan de plek waar het gedragen word. Naveltruitje waarbij je tieten er bijna uithangen op school? vrij hoerig. Maar gewoon op straat bij heel
    warm weer vind ik dat niet zo.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Ordinair is niet wat je aanhebt maar als je alle jongens opgeilt niet als je er gewoon goed uit wilt zien of alleen je vriend op die manier aankijkt

    13 jaar
    2 maanden geleden
  • Ligt heel erg aan de gelegenheid en aan je lichaam. Zag vorige keer een meisje met duidelijk wat vet dat per se een naveltruitje wilde dragen, waarschijnlijk omdat haar vriendinnen deze ook droegen. Ze had haar broek heel hoog opgetrokken om de vetrollen te camoufleren en ze hield ook steeds haar buik in. Dit moet je jezelf dus niet aan doen! Dit kostte haar zoveel uitstraling en zelfvertrouwen. Kleed je naar je lichaam! Heb je geen lichaam voor een naveltruitje of hotpants, draag deze dan ook niet!! Blote schouders bij een maatje meer, zou wel heel goed kunnen: haalt de aandacht van je buik weg.

    Een hotpants vind ik overigens wel een twijfelgeval. In veel gevallen kan dit idd hoerig worden.

    22 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten