Skip to content
8 reacties
1504 weergaves

Aftrekkenis er weleens iemand betrap terwijl je je aftrek

Ik wel ik woon met me moeder en me tante ik had gedoest liep gauw bloot na me slaapkamer ik stond voor de spiegel en kreeg zomaar een stijve dus ging ik me aftrekken en ineens stond tante riet in de slaapkamer ze werd me tog kwaad kreeg een klets op m'n billen toen zei ze viezerik ze heeft niks tegen mam gezegd

13 jaar
2 maanden geleden

8 Reacties

  • Hoi J20. Mijn zusje en haar vriendin bleven niet kijken, die werden rood en draaiden zich gelijk om. Mijn collegevriendin heeft wel eens gevraagd of ze het mocht afmaken. Een keer vond ik dat goed, dat was onwijs geil! Iemand die aan je penis zit, vind ik erg opwindend. Ik mocht haar daarna een keer vingeren, dat vond ze wel zo fair.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Jongen 22 is het weleens gebeurt dat iemand bleef kijken of je zelfs ging helpen of zo'n soort situatie? Vraag me gewoon een beetje af hoe meiden in het echt op zoiets zouden reageren en ze het geil vinden en dingen doen zoals in porno situaties of ze het juist vies en raar vinden.

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Ja een keer door m’n moen een keer door m’n oudere broer

    12 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik ben wel vaker betrapt, maar ik vind dat niet erg hoor... ik schaam mij er niet voor. Mijn zusje heeft mij al eens gezien, een vriendin van mijn zusje die bleef logeren ook, een vriendin van school in ons studentenhuis die mijn kamer binnen kwam. Het kan gebeuren, ik doe er mijn deur niet voor op slot ofzo. Het levert soms zelfs een complimentje op OF een flinkje ontlading haha.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • en waarom bij meidenvragen?

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Je zet dit bij meidenvragen? Nou ik ben benieuwd hoeveel meiden wel eens betrapt zijn bij het aftrekken

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Jouw tante mag je niet slaan. Masturberen is gezond, maar val niemand ermee lastig. Doe de volgende keer de deur op slot. En misschien heeft ze wel tegen je moeder gezegd, maar die heeft er dan geen problemen mee. Je zit in de puberteit en dan gaan je hormonen actief worden. En jij doet dan wat ze zeggen, oftewel je gaat je aftrekken. Dit is heel gezond. Ga vooral door met je lichaam te ontdekken.

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • Beste, als dit effectief gebeurt is dan moet je bovenstaande tekst misschien eens herschrijven. Weet dat je op dit forum ook leestekens mag gebruiken. Gebruik misschien wat punten en komma's, deze maken uw verhaal alvast beter leesbaar.

    22 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten