Skip to content
15 reacties
4011 weergaves

Hoe dol maken jullie het op de camping

Ik ben met een vriendin met mijn ouders meegereden naar Spanje en we staan in ons eigen tentje op het jongeren deel van de camping vlak bij zee. Daar staat alles door elkaar. Naast ons een franse jongen van 15, ook zijn ouders staan op de camping verderop.
Die loopt de hele dag in een soort speedo. Je kunt zien dat hij groot geschapen is dus daar kijken we graag naar. We gaan ook samen met hem zwemmen op het strand( nu ff te heet). En soms wat eten of gek doen. Soms ook een beetje stoeien, maar verder niet. Nog niet, want er gebeuren hier bij anderen wel dingen die veel verder gaan. Gisteravond ook.de vraag is of jullie dat ook doen en hoe ver gaan jullie?
Natuurlijk die vraag ook voor jongens, wat ze hebben meegemaakt.

16 jaar
2 maanden geleden

15 Reacties

  • Ik ben momenteel op hotel met mijn ouders en broertjes.
    Vanmorgen was ik met mijn broers aan het zwembad toen ik plots heel hevig naar het toilet moest.
    Ik besloot om naar het toilet te gaan dicht bij de receptie.
    Toen ik aan het plassen was kwam er gast binnen van denk ik een jaar of 18 a 19 moeilijk in te schatten die Franse jongens.hij zij tegen mij ij bent er ook klaar voor ik antwoordde hem in Frans. Wat bedoel je hij antwoordde dat ik klaar was om te rukken. Mijn hoofd kwam helemaal rood en wist niet meer goed wat gezegd. Gelukkig was ik juist klaar en ben ik weer naar buiten Rent .dan terug op mijn stoel gaan liggen op mijn rug hij is nog komen kijken hoe ik in mijn Speedo lag maar heeft mij niet meer benaderd .
    Oef.ik ben homo maar hij is toch beetje te oud voor mij

    14 jaar
    1 maand geleden
  • En zijn jullie at wat minder verdrietig ts?
    Er zullen toch wel weer nieuwe jongens gekomen zijn waardoor jullie regelmatig in een nat bikinibroekje rondlopen. Ik bedoel omdat jullie daar zo lekker mee gezwommen hebben.

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Ts hier weet. Ja, J19, we hebben afscheid van hem moeten nemen , onze gezamenlijke franse vriend, snif snif snif. En dat is in ons tentje gebeurd de avond voor hij weg moest. We begonnen elkaar net beter te begrijpen. Iets met frans, nederlands engels en gebaren. Vooral die gebaren werden steeds erger. Hij zal ons nooit vergeten en wij hem ook niet. Wat een week.wat een avond met hem.
    Nu zijn er 2 Nederlandse jongens op dat plekje, die ons de eerste dag al probeerden te versieren. Nee dank, wij hebben een vriend in frankrijk.
    Zij lopen de hele dag in een broek tot aan hun knieën. Wat een verschil. Nou jullie weten het. SNIF.

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • Mag een hotel ook? ik was vorig jaar op Gran Canaria in een hotel. Bleek op het dak een gedeelte voor naakt zonnen te zijn. met een jacuzzi. Daar natuurlijk een paar keer geweest, was gewoon hartstikke leuk. kwamen best vaak mensen even "per ongeluk" kijken haha. Was best leuk en spannedn af en toe!

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • @meid20, dan val ik helaas af want ik heb beide keren een kleinere.

    Ontopic, ik heb alleen maar op de camping gestaan toen we jonger waren dan dan liepen we wel is zonder kleren rond de caravan.

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • M16 gaan jullie nog iets doen met hem of hebben jullie al iets gedaan dan en begrijpt hij jullie? Vindt hij jullie ook leuk en heeft hij ook iets bij jullie gedaan of gezien

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Er is niet een exacte lengte voor mij en ik zou een jongen ook niet afwijzen daarop omdat hij er niks aan kan doen, maar een piemel die slap minder dan ongeveer 7 cm is vind ik klein en stijf minder dan 14 cm. Heb zelf liever gewoon een gemiddelde of iets grotere

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Ts hier. Ja m22 en toen had jij ook al geen leuk campingavontuur. Wij willen wel maar tot een bepaald punt en niet verder. En dat is moeilijk.
    Morgen gaat onze franse buurjongen naar huis. En hij is geen vakantieliefde van een van ons twee, maar wel bijzonder in ons leven, dus iets bijzonders willen we doen. O ja hij heeft een grote piemel in klein zwembroekje, vandaar misschien, maar wat deden jullie voor spannends.

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • @meid20 wat vind jij dan te klein bij een jongen?

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik dacht dat dit topic over avonturen op een camping ging, maar na de eerste reactie gaat het alleen maar over piemels. Vergis ik me of zijn we een beetje off topic? Volgens mij zijn er meer dan genoeg andere topics om het over piemels te hebben.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Toch vind ik het er mooier uitzien als de piemel wat groter is en ook een stuk mannelijker. Als een jongen niet geil is en je ziet hem naakt met een kleintje ziet hij eruit als een klein kind die net een piemeltje heeft en een grote ziet er veel mannelijker en volwassener uit.

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Dat gaat om smaak ander meisje 20. De slappe is om te plassen, dat is al gauw genoeg. Mijn ex had een vette worst en kwam daar ruw mee in me en dat groeide dan maar weinig Wat een zegen nu, maar ik ben zelf slank.

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Hoezo handiger en spannender? Ik heb liever een jongen met een grote mooi piemel die ook nog eens groter en dikker wordt als hij stijf is

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik ga pas in augustus naar de Costa Brava. Met een groep. Ik hoop maar dat daar ook spannende dingen gebeuren. Ik heb al een zwemslip, misschien ga ik die hier zaterdag al showen als het heet wordt. Jullie mogen allemaal kijken. Geen probleem met mijn kleine in strakke zwembroek zelfs niet als ik uit het ijskoude water kom. Veel meiden weten niet dat mijn kleine bij een erectie even groot kan worden. Alleen maar handiger en spannender dus.

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik heb wel een eigen tent, maar die staat naast de caravan van mijn ouders. wel eens die van een jongen mogen zien en hij bij mij. Jullie al bij die Franse jongen? Is dat die een ongelukje had in een anders topic? Wat zal die nodig gemoeten hebben.
    Jullie veel lol, ik zal ook volgend jaar nog niet alleen mogen. Vertel wel hoe het verder gaat met hem.

    15 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten