Skip to content
9 reacties
1205 weergaves

Enorme misser van me, hoe kan ik het oppakken?

Ik was gisteren op een klein feestje en kwam daar een meisje tegen dat ik bijna een jaar niet gezien had, maar mij hart toen wel eens harder had laten kloppen. We raakten aan de praat over hoe het met ons ging en ik had moeten merken dat ze zat te vissen of ik nog helemaal vrij ben. Bijna vanzelfsprekend gingen we gelijk naar huis. Zij woonde nog steeds een flat verder dan ik maar ik bracht haar langs haar huis en daar zoenden we, op de wang en toen welterusten en toen voelde ik dat ze aan mijn bobbel zat met haar hand. En toen zei deze klootzak, slaap lekker. waarschijnlijk omdat ik enorm moest plassen. Zo stom, dit was mijn kans, die ik onhandig voorbij heb laten gaan. Dus aan meidenbdie het kunnen weten, wat kan ik het beste doen?

20 jaar
3 maanden geleden

9 Reacties

  • Gister heb ik het initiatief genomen en haar gezegd dat ik niet zo lang kon wachten om haar weer te zien. Ik was gelijk welkom voor de koffie bij haar thuis. Gisteravond hadden we helaas alletwee wat anders wat niet te combineren was maar vanaf vanmiddag hebben we samen alle tijd.
    Lang gezoend toen ik weg ging. Ze zei lachend dat ze zich met moeite in kon houden, van mij had ze het weer gemogen. Ik had hetzelfde probleem. Toch goed dat we dat nog niet hebben gedaan.Ik heb nu wat meer zelfvertrouwen en weet dat ze wil. Zij weet dat ook van mij.



    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Goed dat je inderdaad terug hebt gereageerd, weet je, er gaat altijd (een keer) wat mis, gaat vast wel goed straks.

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Nee joh, niks aan de hand! Jij speelt gewoon de cool guy, beetje hard to get. Sommige meiden vinden dat juist extra uitdaging om door te zetten. Dus niets aan de hand, niet twijfelen. Spreek met haar af en maak er een gezellige middag van. Als ze nog een keer haar excuses aanbiedt, zeg je dat ze het goed kan maken door jou ook te laten voelen ;-)

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Afspraakje maken met haar.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Dank jullie. Ze is me weer voor geweest. Ik kreeg een mail van haar met excuses dat ze te ver was gegaan. Teruggeschreven dat ik het helemaal niet erg vond omdat zij het was. Er is nu een afspraak morgenmiddag om wat te drinken, maar ik zit er nog steeds mee dat ik toen niet spontaan geageerd heb. Het wordt nu heel voorzichtig stapje voor stapje. Hopelijk laat ze zich nog een keer gaan of durf ik wat, maar ik ben bang om het te verknoeien en ik ben nog verliefd aan het worden ook, dus zondagmiddag duurt veel te lang.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Wat ik hier zei of wat anderen zeiden moet je zeker weten doen maar wel snel hè, het is raar als je hier pas na 3 dagen mee komt in plaats van snel daarna. Laat je ons weten wat je hebt gedaan en hoe ze heeft gereageerd

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Aan mensen vragen die ook op het feestje waren wat haar nummer en dan appen om iets gezelligs te doen?

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Kan je niet zeggen dat je het leuk vond die avond maar je de volgende ochtend vroeg weg moest maar je eigenlijk langer bij haar had willen blijven. Je kan het zeggen of een appje sturen maar laat weten dat je het leuk met haar vond en je haar ook leuk vindt

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Vertel het haar eerlijk en zeg dat je daarom vergat iets passends terug te doen. Maak gelijk wel een afspraak. Ze zal het begrijpen en opgelucht zijn. Nu denkt ze dat je niets wilt…..zielig.

    20 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap