Skip to content
46 reacties
6862 weergaves

Wie heeft er wel eens een rokje of jurk zonder ondergoed gedragen.

Op vakantie wil ik het eens een keer proberen.

15 jaar
2 maanden geleden

46 Reacties

  • Ik had mijn kutje mooi kaal gemaakt en met mijn vriend naar de kamasutrabeurs gaan . Ik had een rood ruitjesrokje aangedaan en gelezen dat er meer zonder slipje rond liepen dus dacht dat ga ik ook proberen . Niks verteld tegen mijn vriend . Bij de beurs aangekomen zijn we gaan rondlopen en kom ik een vriendin tegen die daar topless aan het werk was bij een stand . Oops momentje. Hoi hoi .. en even staan te kletsen zegt ze ineens dat je onder een Schots rokje geen slipje hoort te dragen .. op dan moment tilde mijn vriend het rokje op. Oopp. Mijn vriendin was even stil en haar reactie was " mooi kaal " mijn vriend kleurde rood en was wat geschrokken ... maar later nog een geil avondje gehad en hij kon er maar niet geloven dat ik dat durfde

    21 jaar
    13 dagen geleden
  • Ja wel eens gedaan om mijn vriendje gek te maken! Vond het wel spannend omdat het een kort rokje was..

    17 jaar
    28 dagen geleden
  • @m18 je hebt gelijk. Ik heb gewoon geposeerd in een zomerjurk. Alleen zonder ondergoed aan en dat weet mijn vriend ook.

    15 jaar
    1 maand geleden
  • @M19 Ik denk dat ze bedoelt dat er op die foto niets te zien is, maar alleen zij en haar vriend weten dat ze er niets onder aan heeft op het moment dat de foto gemaakt is.

    18 jaar
    1 maand geleden
  • M15 privé foto's altijd spannend en leuk maar houd hem voor jezelf .. ik heb er ook laten maken maar wel zelf in het bezit .

    19 jaar
    1 maand geleden
  • @m18 ja hij vind het zeer opwindend. Heb ook een foto laten maken van me toen hij en ik alleen wisten dat ik er niks onderaan had.
    @m19 jurkje aan zonder string aan.

    15 jaar
    1 maand geleden
  • M15 wat heb je stiekem gedaan en wanneer ...?

    19 jaar
    1 maand geleden
  • @M15 Ben je wel nog steeds op vakantie zonder je vriendje dan? Dat jij daar zonder loopt en hij het thuis spannend zit te vinden? Dat is zo cute.

    18 jaar
    1 maand geleden
  • @M15, waar heb je dat gedaan en weten jullie ouders dat je al seks hebt?

    17 jaar
    1 maand geleden
  • Ik het toch weer stiekem gedaan maar dat was om vriend het opwindend vind. Hij mag nog niet mee op vakantie want beide ouders vonden ons te jong maar hebben geen probleem dat we al een jaar seks hebben.

    15 jaar
    1 maand geleden
  • ik heb op de kamasutrabeurs een keer zonder gelopen en op een verhoging gezeten . er kwam toen iemand de trap op lopen en keek mijn richting in en struikelde ... zal vast wel wat gezien hebben .

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Ik heb vorig jaar gewerkt in een strandtent in de bediening. Mijn collega's heb ik nooit betrapt op het niet dragen van ondergoed. Wel heb ik vorig jaar een groepje vriendinnen gezien met twee meiden die onder hun jurkje geen slipje aan hadden. We hebben een terras met daarnaast een terras op een verhoging. Zij zaten zeg maar boven en ik liep onder langs. Ik keek er recht in. Eentje had een volle bos schaamhaar, de ander had volgens mij een streepje. Was een super leuke dag haha.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Ik ben op mallorca en gisteravond zonder slipje . We hebben op een terrasje nog wat gedronken en twee meisjes ontmoet . Omdat ze mijn vriendje aan het uitdagen en bleek er een meisje ook zonder slipje ... we hebben een gezellige avond gehad

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Ligt aan hoe kort je rokje of jurkje is
    Als je gaat zitten word wel korter is wel spannend dan
    Bij een kort rokje

    16 jaar
    1 maand geleden
  • J18 we zaten op een terrasje en mijn moeder zat tegenover mij. En toen waaide het onverwachts en ik was te laat om mijn jurk om laag te drukken. Toen zag ze het. Later terug in het hotel heeft ze mijn zusje ook gecontroleerd want ze doet mij graag na maar ze had wel een onderbroek aan. En ik kreeg op me klote en ik ben weer braaf.

    15 jaar
    1 maand geleden
  • M15 wat zei ze allemaal en hoe betrapte ze je?

    18 jaar
    1 maand geleden
  • TS hier. Helaas ben ik betrapt door mijn moeder. Dus draag weer een string helaas. Als het waait voelde het fijn.

    15 jaar
    1 maand geleden
  • Ben nu een week op een camping in Spanje en behalve wanneer ik in mijn string op het strand lig, draaglijk jurkjes met daaronder alleen mijn buttplug met staart. Daar kun je immers eigenlijk geen ondergoed bij dragen. Dubbel spannend dus.

    18 jaar
    1 maand geleden
  • nou ik werk ook in een strandtent en daar doet niemand dat hoor. Als je aan het werk bent kan het zomaar zijn dat je er ff niet op let he. Bij ons heeft bijna niemand een rokje aan (meestal korte broek en shirt van werk). Maar ga er op letten :p

    19 jaar
    1 maand geleden
  • We zijn nu op ons vakantieadres. En ik draag nu niks er onder. En vind het jammer dat mijn vriend nog niet mee mag maar ik hoop dat we samen op vakantie mogen. Ik mis hem erggggg.

    15 jaar
    1 maand geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten