Skip to content
20 reacties
1737 weergaves

Vibrator kopen

Ik wil al heel lang een vibrator kopen. Mijn moeder gaat 2 nachten en 1 dagje weg. Het lijkt me een goed moment om het dan 1 dag daarvoor te bestellen (ik wil niet dat zij het weet). Ben trouwens van plan om het met een bol.com cadeaubon te bestellen zodat er geen bewijs achter blijft. Aangezien ik minderjarig ben, kan het dan zijn dat de bezorger om een identificatiebewijs zal vragen of een handtekening wilt? Of kan ik het gewoon bestellen en vragen of de bezorger het in de hal wilt leggen?

Groetjes L

17 jaar
2 maanden geleden

20 Reacties

  • Ha ts, wat leuk om te horen dat hij zo goed bevalt! Hoe was het om dat voor het eerst te gebruiken? Waar heb je hem verstopt dan? Als je hem goed opruimt is de kans op vinden ook klein. En anders, lekker boeien... Ga maar eens in je moeders nachtkastje of kledingkast zoeken, grote kans dat je daar ook wel een toy vindt! Mocht je gaan kijken let us know, ben wel benieuwd!

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Waar verstop je hem?

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • Oh sorry sorry hahaha TS hier. Was helemaal vergeten een update te geven. Maar ja hij is de volgende dag gewoon netjes op tijd aangekomen en werkt super goed hahaah. Nu alleen hopen dat ie niet wordt gevondenā€¦

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • M17 hoe is het nou gegaan? Kan je een update geven iedereen is nieuwsgierig

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • En ts, ben wel benieuwd hoe het bevalt!

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Hahaha m20 dat zou goed kunnen

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Die is voorlopig even bezig J20 ;-)

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Aan meisje 17 die magic wand zijn toch mega duur?
    Hoeveel heb jij er aan uit gegeven?

    Veel plezier ermee

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • M17 is de vibrator vandaag aangekomen?

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • TS hier! Ik heb zojuist de magic wand vibrator besteld met een bol.com cadeaubon hahahaha. Nu hopen dat ie morgen aankomt en anders ben ik zwaar dood šŸ˜­

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • Meisje 16 als je het bij Kruidvat haalt zien ze dan wat je hebt besteld bij het afrekenen?

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik heb zelf het pakket bij een afhaalpunt laten komen. Dan vragen ze om je id, omdat ze moeten checken of de juiste hem meeneemt. Weet je al wat je gaat kopen ts?

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Als het goed is weet die bezorger geeneens wat.er in het pakketje zit, kun je.dus net zo goed thuis laten bezorgen. Het is wel te hopen dat je bestelling geen vertraging heeft en wordt bezorgd als je moeder weer thuis is.
    Misschien kun je dan beter ervoor kiezen om het bij een afhaalpunt te laten bezorgen. Als je het dan niet af kan halen, dan wordt het pakket automatisch weer terug gestuurd.

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Ze verkopen ze ook bij het Kruitvat, kun je gewoon contant betalen.

    Of bestellen via Bol.com en laten bezorgen bij een PostNL punt.
    Als er een handtekening en ID nodig is, maakt dat toch niet uit? Niemand ziet wat er in het pakje zit.
    Wel even goed kijken dat er "Verkoop door bol" bij staat, dan weet je zeker dat het in een Bol.com doosje komt. ;-)

    In je bankapp staat er dan alleen een bestelnummer bij, meer niet.

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik heb nog nooit voor een pakketje iets hoeven laten zien. Ze hebben ze ook bij kruidvat.

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • Vrijwel zeker dat ze niet om je ID vragen. Ik had er laatst ook eentje besteld (ja bestaat ook voor mannen!) en hij vroeg niks, terwijl ik niet per se dik 18+ lijk. Officieel zijn seksspeeltjes ook niet alleen voor 18+.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Afhaalpunt van bol bij de Albert Heijn kan ook. Wel eigen emailadres gebruiken, je krijgt een afhaalcode.

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • Het kan ook op een afhaalpunt, want je moet nu precies plannen. Misschien het moment om duidelijk te maken dat je volwassen wordt. Je hoeft het niet stiekem te doen en stiekem kan tot rare dingen leiden. Een vriendin hield de bezorger goed in de gaten om het witte doosje zelf in ontvangst te nemen, maar haar ouders werden daardoor argwanend en gingen allerlei dingen denken en controleren.,Dachten dat ze aan de drugs was. Wat een opluchting toen bleek dat het haar kutspeeltje was. Is toch gewoon. Veel plezier.

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Gewoon naar een afhaalpunt in de buurt laten verzenden, dan heb je een week of zo de tijd om je bestelling op te halen en hoef je niet in de stress te zitten of je moeder iets merkt. Op sommige van die plekken heb je zelfs kluisjes die je zelf (met een toegestuurde code) kunt openen, daar komt er helemaal geen mens meer aan te pas.

    Zolang je geen spullen bestelt die wettelijk alleen aan 18+ mogen worden geleverd (zoals alcohol), wordt aan de deur eigenlijk nooit om een ID gevraagd door de bezorger. Voor vibrators en dergelijke bestaan geen leeftijdslimieten, dus als er (bv. bij een afhaalpunt) al om een ID-bewijs wordt gevraagd dan is dat puur om diefstal van pakketten te voorkomen. Bij een eventuele handtekening kun je gewoon een willekeurig kriebel zetten, dat wordt verder toch niet gecontroleerd.

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • De bezorger zal je niet om een id vragen, hooguit om een handtekening, maar zelfs dat zal niet nodig zijn waarschijnlijk. Leuk dat je een vibrator gaat kopen, het is alleen maar leuk en niks om je voor te schamen! Kijk maar eens goed in de nachtkastjes of kledingkast van je ouders,kans is groot dat je daar ook wel iets vindt. Heb je al een idee wat voor een je wilt kopen?

    21 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten