Skip to content
36 reacties
8774 weergaves

Waar mag je vriend komen ?

Ben gewoon nieuwsgierig, waar mag jullie vriend bij jullie klaarkomen ? Slik je het door ? ikzelf vind het erg geil dat hij tussen mijn tieten spuit...

15 jaar
2 maanden geleden

36 Reacties

  • M19 Die jongen is waarschijnlijk geen 11 jaar en zij wel, want jongens hebben op die leeftijd nog geen sperma. Die jongen zal dus waarschijnlijk eerder rond de 14/15 zijn en dat is een best groot leeftijdsverschil op die leeftijd door de machtsverhouding.

    17 jaar
    1 dag geleden
  • Liefste in mij k*tje hoeft van mij niet op het lichaam plak zooi de smaak vind ik vies dus mocht hij komen in mijn mond loop ik even naar de badkamer

    17 jaar
    2 dagen geleden
  • Hoi andere M19. Jij was er niet mee bezig toen je 11-14 jaar was. Ik was dat wel. 11 jaar zoen, elkaar bloot zien en elkaars lichaam ontdekken. Ik was al ongesteld, had al borsten. Hij was 12 en hij was er ook klaar voor. Mijn moeder zag hoe dik het aan was tussen ons en uit voorzorg ben ik aan de pil gegaan. Toen ik 12 was en hij bijna 14 hebben we het gedaan. We zijn nog steeds samen.

    In een andere reactie naar M11 staat dat jong met sperma te oud voor haar zou zijn. Meisjes zijn vaak iets eerder in ontwikkeling dan jongens. Natuurlijk zijn er vroegbloeiers onder de jongens en ze kun al sperma hebben als ze 10-14 jaar zijn. Leg eens uit waarom een jongen van 11-12 jaar 'te oud' zou zijn voor een meisje van dezelfde leef?

    19 jaar
    2 dagen geleden
  • Overal op mij klaarkomen mag op voorwaarde dat de vervuiler het ook op ruimt. Ik slik het niet door als het in mijn mond is. Had een vriendje die geil werd van zijn eigen zaad, vond het heerlijk om het op te likken van lichaam of als het uit mijn mond of kut druiper. Ieder zijn ding 😁 maar was daarna wel lekker schoon altijd en vond het wel lekker zijn tong te voelen.

    18 jaar
    2 dagen geleden
  • Ik vind het zo bijzonder hoe jong al die mensen zijn die soms reageren. Toen ik 11-14 was, was ik echt niet met seks bezig... Niet dat ik nu wel ervaring heb hoor 😂

    19 jaar
    2 dagen geleden
  • Van mij mag hij overal in huis klaar komen als hij het maar zelf opruimt 😁
    Mijn moeder denkt daar trouwens heel anders over 🤭

    Nee hoor hij mag overal over mijn lichaam spuiten.
    Tenminste als we daarna tijd hebben om te douchen.
    Anders gaat het gewoon in een condoom en dan in de prullenbak.

    16 jaar
    2 dagen geleden
  • Ik heb nog nooit mijn sperma geproefd. Ik vind het wel een geil gedachten maar als ik klaar ben gekomen is de geilheid weg. Maar toch ga ik het in de toekomst proeven. Hoe ik smaak😉

    21 jaar
    3 dagen geleden
  • M11
    Ook ik ben van mening dat jij hiervoor te jong bent en je vriend(en) te oud omdat zij al sperma hebben.

    17 jaar
    3 dagen geleden
  • Meisje 11 daar ben je te jong voor. Hoe oud is je vriend?

    14 jaar
    3 dagen geleden
  • Overal waar hij wil. Als het in de mond is slik ik het ook door.

    11 jaar
    3 dagen geleden
  • Jammer j18, je zult zien dat als.je het een keer dowt het best leuk is. Wees blij dat je vriendin het leuk vindt om te doen, want het is zeker niet iets dat moet

    21 jaar
    9 dagen geleden
  • Ik hoef echt niet als jongen te zoenen waarbij ik sperma in mijn mond krijg, echt vies

    18 jaar
    12 dagen geleden
  • @m14: Je zou het kunnen vragen, maar je kan ook een keer als hij in je mond komt het binnenhouden en hem wenken om je te zoenen. Of gewoon zeggen: zoen me of kom hier. Zie je vanzelf hoe hij reageert. Zegt hij: Nee, dank je! weet je meteen waar je aan toe bent. Ik vind het zelf supergeil om te doen!

    17 jaar
    12 dagen geleden
  • Overal behalve mijn gezicht en haar en anaal doen we niet.

    15 jaar
    12 dagen geleden
  • Overal waar hij wil, mijn voorkeur gaat toch uit naar mijn k utje. Ren altijd naar de badkamer of wc om meneer zijn spul eruit te laten gaan. 1x was echt erg. Dacht dus dat de badkamer vrij was ik loop erheen beetje half met mijn benen bij elkaar. Is de badkamer bezet! Ik weer terug waar het dus fout ging en ik al wat verlies onderweg *schaam* mijn been er onder de vloer beetje vies.

    17 jaar
    13 dagen geleden
  • Het liefst slik ik. Eigenlijk wil ik dat hij in me spuit en het dan likt en zoent met me maar dat durf ik niet te vragen. Over mijn lichaam is wel opwindend maar dan wil ik daarna douchen.

    14 jaar
    15 dagen geleden
  • Mijn ex mocht op meerdere plekken komen. Bijvoorbeeld op m'n buik, rug en borsten, maar niet op m'n gezicht. Hij mocht wel in m'n mond komen en dan slikte ik het, omdat ik dat zelf ook opwindend vond en hij ook. Ik slik de pil, maar in me droeg hij altijd een hoesje, dus dan kwam hij daar gewoon in

    23 jaar
    17 dagen geleden
  • Niet iedereen is voor anale seks uiteraard, maar waarom zou een vrouw niet gewoon kunnen genieten van anaal? Een vrouw heeft uiteraard geen prostaat, maar zowel het stukje tussen vagina en anus als de anus zelf zijn ook erogene zones.

    22 jaar
    21 dagen geleden
  • M15
    Jij trekt me aan met je goeie uitleg! Dat anaal erbij hoort heb ik nog nooit van vrouw gehoord. Maar hoe jij het neerzet lust je hem zeker wel int kontje

    16 jaar
    25 dagen geleden
  • @m14

    Kan jij echt met zekerheid weten wat je onvruchtbare dagen zijn ?

    16 jaar
    27 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten