Skip to content
12 reacties
1211 weergaves

Wat vinden jullie echte afknappers?

Hallo dreamers, ik droom nog steeds van een leuke vriendin, maar het lukt niet. Vanavond heb ik weer een afspraak met een leuk meisje, een vriendin van een meisje waarmee het vorig jaar niets geworden is. Nog steeds goede contacten maar meer niet.
Het vervelende is ook dat ik in vriendengroepen zit waar via via alle meiden die ik ken elkaar kennen. En ze kletsen alles door en dan is er om mij altijd wel iets te lachen. Zo heb ik een kleine piemel. Hoogstens 5cm slap en 12 stijf. Dat hebben er maar 2 gezien, maar iedereen weet het waarschijnlijk. Bij één van die twee ben ik met zoenen in mijn broek klaargekomen. Ook heb ik bij een weekend kamperen in Westerschouwen een ongelukje gehad. Verder ben ik mager en heb niet veel spieren. Ook dat zal allemaal wel doorverteld worden. Ik heb best zelfvertrouwen. Mijn studie loopt prima. Ik heb bijbaantje dat me heel veel oplevert, maar ben dan weer Nerd.
Zijn dat nou echt afknappers of hoe kan ik me beter profileren.

20 jaar
3 maanden geleden

12 Reacties

  • De grootste afknapper vind ik altijd als een jongen zich gaat gedragen zoals hij denkt dat wij het willen. En daarmee dus zichzelf niet meer is. Andere missers: te opzichtig willen scoren, dik doen met geld of eigendommen, grote lelijke tattoos op de verkeerde plaatsen, geen normale taal en woorden gebruiken, geen humor hebben en niet serieus kunnen zijn.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • omdat mijn voeten vies waren van de tuin want ik had geen schoenen aan. en ik heb het een keer gevraagd waarom hij steeds naar mijn voeten kijkt en als antwoord kreeg ik omdat hij er verliefd op is en hij alleen iets met mij wil door mijn voeten.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Meisje 16, hoe heeft hij gereageerd en is er verder nog iets over gezegd? Wat vond je er zo raar aan

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • grootste afknapper is een footfetisj.
    een jongen die ik leuk vind was ik alleen mee in zijn kamer en probeerde hem een beetje op te geilen en begon toen aan mijn voeten te likken. ik ben meteen weggegaan.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Afknappers: roken, drugs, drankorgel, geweld, arrogant, ongemanierd/bot/schoft, oneerlijk, slecht opgevoed, dom, bekrompen en kortzichtig, egoistisch, onverzorgd, slijmen en gatlikken en kruipen, fanatiek (in eender welk opzicht: politiek, religieus, sociaal, sport,...), beter-weter, je anders voordoen dan je bent, verminkt of misvormd, abnormaal klein/groot/dik/dun (dus echt extreem), abnormaal lelijk, chronisch lichamelijk ziek, geestesziek, transgender, niet mijn cultuur, handelen op basis van idee-fixes en dwanggedachten, onbekwaam zijn, jezelf laten afglijden, en al dat soort dingen...

    Goede punten: intelligent, hoogbewust, eerlijk en oprecht, humor, hoffelijk en welgemanierd, goed opgevoed, verzorgd, open, jezelf zijn, niet extreem zijn (in alle opzichten), breeddenkend, respect hebben voor anderen (en voor jezelf), handelen op basis van gezond verstand en rationaliteit, bekwaam zijn, jezelf proberen verbeteren, niet-drinker, niet-roker, geen druggebruiker,... Mooi meegenomen, maar niet essentieel: daarbij ook nog mooi en rijk zijn.

    Maar die goede punten alleen volstaan niet. Er moet ook nog een klik zijn, je moet spiritueel op dezelfde golflengte zitten en elkaar aanvoelen.

    Bedenk ook: een enkel slecht punt kan alle goede punten teniet doen, vb. druggebruik. Maar aan de meeste slechte punten kan je gelukkig wel werken: dat is altijd de moeite waard, ook omdat je jezelf dan beter gaat voelen, wat je weer een betere uitstraling geeft. Zo kom je in een positieve opwaartse cirkel. En andersom, als je je slechte punten zou cultiveren. Het werkt in alle richtingen.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • @TS: ik denk juist dat het een voordeel is dat iedereen al alles over je weet. Als ze dan toch een date met je willen weet je dus al dat die dingen allemaal niet erg zijn! (En dat zijn ze trouwens ook allemaal niet!!) Wees gewoon jezelf en dan ontmoet je vanzelf iemand met wie het voor allebei klikt.

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Ts hier. Dat was heel veel info om over na te denken. Ik kom nu dus niet over alles terug. Met dat meisje had gisteravond geen date. Ze is nieuw in een groepje als vriendin van een meisje met wie ik wel wat heb gehad maar met wie het niets werd. Wel nog steeds goede vrienden. Ze had veel over me gehoord ( daar heb je het weer) en wilde met me wat gaan eten. Het ging beter dan verwacht. Ze heeft heel andere interesses dan de anderen die beter bij mij passen. Klimaat en natuur ook, dus daar is veel over gepraat. We hebben twee afspraken om naar het strand te gaan. Ik stelde voor om hier in de buurt een keer te gaan. Zij bij een strand waar ze woonde bij haar ouders. We doen alletwee omdat het weer beter wordt. Zondagmiddag hier, dinsdag een hele dag bij haar. Het was dus leuk en het klikt. Ja ik’zie ook dat ik vast zit in groepjes van vroeger school, nu studie en sport, waar iedereen iedereen wel kent en wel iets op aan te merken heeft. Ik stap daar makkelijk overheen en zoek geen afknappers. Kleine borstjes vind ik leuker dan grote. Onhandig een keer dronken of een ongelukje, ik vind een meisje er alleen maar leuker door.
    Nieuwe mensen kennen heb ik door mijn baantje naast studie en wat ik al doe weinig tijd voor. @m16 , ik heb geen baard, snor en alles wat je noemt. Misschien maakt dat me saai. Eerst maar zondag, ik hoop maar dat ik niets raars doe, maar ja zoals een van jullie zei, dat ben ik.
    Moet ze tegen kunnen. Ze gooide trouwens haar wijn half over de tafel. Dat geeft hoop. Nogmaals bedankt, ik ga maandag verder.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Maak het lekker gezellig. Ik heb wel eens gelezen dat 90% van de jongens de lengte van hun piemel belangrijk vindt en maar 40% van hun partners dat belangrijk vindt. Trouwens als het doorgeluld is door die andere en ze maakt toch een date met je. Er zijn eerst andere dingen belangrijk. Toon interesse en humor. Maak grapjes over jezelf.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Nu ben ik geen vrouw maar ik kan je verzekeren, een kleine piemel is voor de meeste vrouwen geen afknapper. Je bent zoals je bent. Als een vrouw echt verliefd op je is zal ze je never nooit laten zitten omdat je een kleine piemel hebt. Overegins is 12 centimeter niet eens zo klein, het kan veel kleiner. Over dat andere kan ik ook nog wel wat zeggen, als je niet wilt dat er tussen alle gekkigheid in geroddeld word moet je niet met meisjes uit je omgeving rommelen/daten. Als je met meisjes bent die goed bekend zijn in jou omgeving kan zo'n roddel inderdaad snel een eigen leven gaan leiden. Persoonlijk date ik niet met meiden die goed bekend zijn met mensen die ik ook goed ken, precies om die reden die jij benoemt. Je kan jezelf beter profileren door te blijven wie je bent en door werkelijk geen fuck te geven wat andere mensen van jou en/of je kleine piemel vinden. Nogmaals, als je niet wilt dat alles via via word doorgeroddeld moet je gewoon niks doen met meiden uit je omgeving.

    Succes!

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Beste TS, Ik denk dat jij je teveel fixeert op je fysieke aantrekkelijkheid. Jij hebt wel dates met meisjes maar het krijgt geen gevolgen zoals jij dat graag ziet. Je denkt dat het komt omdat je lichamelijk niet zo aantrekkelijk bent en misschien ook wat onhandig.
    Dat zou kunnen, maar ik denk dat het ook te maken heeft met gebrek aan zelfvertrouwen. Het zijn niet altijd de mooiste mannen die er met de leukste meisjes vandoor gaan.

    Mijn achterbuurman was een wat schriel kalend mannetje. Niet veel bijzonders als je hem zag. Hij heeft een leuke vrouw en twee schattige dochters. Ze zijn verhuisd en wonen nu in een villa van meer dan een miljoen met een achtertuin ter grootte van een voetbalveld. In het park kom ik hem nog wel eens tegen als hij de hond uitlaat.

    Er zijn meer factoren die een rol spelen als het om aantrekkelijkheid gaat. Je ligt niet de hele dag een bed te neuken, dus daar moet jij je niet op fixeren. Er zijn andere zaken die een relatie van twee mensen geslaagd maken.
    Je noemt jezelf een nerd en jouw kwaliteiten maken dat jij heel aardig kan verdienen met je bijbaan. Als jij straks afgestudeerd bent dan zal je ongetwijfeld een heel aardig betalende baan vinden. Jij kan je vrouw financiele zekerheid bieden. Dat zou je toch wat zelfvertrouwen moeten geven.

    Misschien dat je vrienden op dit moment wat de spot met je drijven maar hoe zal dat straks zijn? Het gaat er om dat jij een meisje/vrouw tegenkomt die jouw kwaliteiten ziet en merkt dat ze in jou een betrouwbare en loyale partner heeft waar je een fijne band mee kan hebben. Dat zijn misschien niet de meisjes die jij nu tegenkomt, maar de wereld is vol met leuke meisjes.
    Kijk niet naar wat misschien beter had kunnen zijn maar kijk naar jouw positieve kwaliteiten. Begin met van jezelf te houden dan gaan anderen van jou houden.

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Baard, snor, veel en onverzorgd lichaamshaar, zweet en rookgeur en overgewicht zijn toch wel de belangrijkste redenen om op iemand af te knappen.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Nou dat je überhaupt op dates gaat vind ik al knap en geeft aan dat je het wel goed doet. Hoe kom je aan die dates en waar haal je die meiden vandaan? Gewoon jezelf zijn joh de juiste meid komt vanzelf wel en niet veranderen voor een ander om zogenaamd beter over te komen

    20 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten