Skip to content
9 reacties
2123 weergaves

Ervaring met grote piemels

Ik heb tot nu toe 4 verschillende bedpartners gehad die hadden een normale lengte 17,18 cm
Ik wil graag een keer geneukt worden door iemand met een grote piemel
Heeft daar iemand ervaring mee tips en tricks??

19 jaar
3 maanden geleden

9 Reacties

  • Een lange past bij mij van voren niet en doet pijn. Van achteren is het heerlijk,helemaal er uit en dan helemaal diep erin. Maar als je daar niet van houdt is een dikke beter dan een lange.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik denk dat veel meiden wel een keer fantaseert of ervaring wil met een grote piemel. Sommige meiden zweren bij een grote piemel 18+ maar meeste hebben liefst gewoon normale lengte voor regelmatig seks. Verder heb ik geen tips.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik ben redelijk groot geschapen (22cm) en geloof me, er zitten limieten aan hoe ver een vagina op kan rekken. Je moet wel een beetje weten wat je doet wil je de ander dan geen pijn doen. Tenzij pijn je ding is natuurlijk ;)

    Als tip zou ik zeggen doe het rustig aan, geef het wat tijd om te wennen. En probeer verschillende standjes, in sommige gaat het veel makkelijker dan in andere.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Als je er een vindt, als, ga dan ook eens voor anaal. Je moet er echt de tijd voor nemen, en flink glijmiddel gebruiken, maar na opengerekt te zijn kun je anaal veel meer hebben dan vaginaal.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • De vagina rekt behoorlijk mee en sommige meiden kunnen prima grote pikken hebben. Ik heb nooit een meid horen klagen over mijn 16 cm, maar voor sommigen zal dat te klein zijn.

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Je vagina is 8 tot 10 cm diep dus ik weet niet wat je wil daarmee. Misschien kan je in de wei eens bij een paard kijken wat je ervan vindt

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • De gemiddelde lengte is ongeveer 15 cm. Ik heb zelf 16 cm. Als een jongen 17 of 18 cm heeft is dat op zich niet klein. Maar sommige meiden zijn zoals dat heet echte "size queens" en willen het graag nog groter, die zullen een jongen met 17 of 18 cm ook (te) klein vinden. Uiteraard zijn er wel jongens die 20 cm of nog langer hebben, maar dat zijn er niet heel veel. Kans van 1 op 10, hooguit. Je moet er dus wat geluk mee hebben.

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Weer zo’n troll. Lieverd, 17/18 cm is groot, maar dat wist je zelf ook wel.

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • hoe groot stel jij je zoiets voor, m19. lang iets van 28 cm en dik omvang 18 cm of zoiets? Word lang zoeken vermoed ik. succes en als het gevonden is deel dan je ervaringen hier.

    17 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten