Skip to content
6 reacties
1168 weergaves

Hoe sexy gekleed?


surferbabe is offline
Wat is het meest uitdagende dat je in de kast hebt hangen? Ga je er gewoon de deur mee uit of spaar je het voor speciale gelegenheden?
Hoe ver ga je zonder dat je zonder dat het vulgair wordt?

Ik hou zelf wel van een diepe inkijk (zonder dat er echt iets te zien is jongens) en een rokje met een stel hoge hakken eronder. Wel niet voor dagelijks gebruik hoor...

16 jaar
3 maanden geleden

6 Reacties

  • Het liefst draag ik een lage jeans waarbij net een stukje string erboven uit steekt. Om het spannend te maken. Met daarop een strak (Crop) topje

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik kleed me heel netjes, maar wel spannende lingerie. Het liefst zie ik er heel normaal uit maar heb ik een plugje in, of heb ik die ochtend mijn vriend laten klaarkomen en niet alles doorgeslikt, maar ook wat uitgesmeerd over mijn botsten of nek zodat ik het de rest van de dag in ieder geval zelf ruik.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik hou het subtiel. Als ik inkijk heb, draag ik wel een bralette. Heb ik een strakke boobtube en zie je mijn tegels, dan draag ik een giletje. Heb ik een kort of strak rokje, dan heb ik een topje dat meer degelijk is. Ik draag ook graag een stringbody die dan gewoon lijkt op een strak topje, tenzij ik buk.
    Rokje zonder ondergoed ga ik goed op.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik vind het leuk topjes te dragen. Beetje inkijk. En dan een rokje

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Sexy gekleed dat zal voor iedereen anders zijn ,maar ik heb wel kleding waarvan je soms denk kan dit wel. Ik heb diverse doorschijnende bloesjes waar ik alleen ee bh onder draag en die is ook goed te zien .een keer zonder bh gaan shoppen maar durfde niet echt mijn jas wijd te openen . Ik heb best wel korte rokjes en draag ze veel en in de winter met stay up kousen . Ik heb 2 paar overknee laarzen super sexy. Ik heb al een paar keer niks onder een rokje aan gedaan . Ik voel me dan sexy maar andere zien dat niet .

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik houd zelf erg van korte tot zeer korte rokjes en jurkjes. Heb er de kast vol mee hangen. Met een strak shirt of bij mooi weer een crop top er boven zodat wat er onder zit goed uitkomt. In de winter met overknee laarzen. Zo ga ik ook wel de deur uit al kijk ik natuurlijk wel wat de gelegenheid is. Hoge hakken ben ik niet goed in, dus die alleen bij speciale gelegenheden.

    22 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten