Skip to content
34 reacties
4825 weergaves

Buttplug en staart

Ik lees hier wel vaker topics over buttplugs, dus ik denk dat ik deze vraag ook wel mag stellen. Mijn vriend en ik experimenteren al wat langer met buttplugs. Anale sex vonden we tegenvallen, maar het stiekeme van een buttplug vinden we allebei wel spannend (zowel bij mij als bij hem).
Nu heb ik een hele poos terug alweer een plug gekocht met een vossenstaart eraan. Al een paar keer gezien op internet en het leek me leuk hem hiermee te verrassen. We hebben er samen al een hoop plezier mee gehad in de slaapkamer, maar ik moet toegeven dat ik het meestal zelf ben die hem draag. Niet erg, ik voel mezelf best cute met mijn zachte staartje.
Afgelopen weekend waren we alleen thuis bij mijn ouders en waren we zoals wel vaker met de staart aan het spelen. Op een gegeven moment kregen we dorst en zijn we naar beneden gegaan Dat was de allereerste keer dat ik mijn staart droeg buiten de slaapkamer en ik voelde me zo ontzettend stout, sexy en opgewonden tegelijk. Raar misschien, want buiten mijn vriend heeft niemand anders het gezien.
Na het weekend heb ik de staart meegenomen naar mijn studentenhuis. Eerst heb ik er twee dagen naar zitten kijken, maar gisteren na college heb ik de stoute schoenen en mijn staart aangetrokken. Gewoon alleen op mijn kamer. Natuurlijk klopte er een huisgenoot op de deur op het moment dat ik daar poedelnaakt met die staart in mijn kont stond. Nog nooit heb ik zo snel een jurk over mijn hoofd getrokken. Gelukkig was die lang genoeg, dus ze heeft niets gezien, maar ze kwam dus vragen of ik mee naar de super ging. Ik nog proberen met een flauw excuus er onderuit te komen, dat ik even iets anders aan wilde trekken, maar toen begon ze me te complimenteren hoe leuk die jurk me stond en zat ik klem.
Lang verhaal maar daarom niet minder kort, wat begon als een geil spelletje met mezelf ontaarde in een bezoek aan de supermarkt met een staart in mijn kont. Gelukkig is de winkel op loopafstand, want ik denk niet dat ik met plug en al had durven fietsen. Niemand heeft iets gezien (denk ik), maar ik voelde me zo bekeken, het was zo spannend, dat ik uiteindelijk mijn geheim niet voor me kon houden en het haar heb verteld.
Krijg je als antwoord dat ze het super stoer vindt, maar niet snapt dat ik het verstop onder een lange rok… Na het eten hebben we elkaar niet meer gezien, maar ik loop nu dus al sinds gisteravond met het knagende gevoel dat ik het misschien ook eens met een kortere jurk kan proberen. Voor de spiegel stond het geweldig, maar ik weet niet of ik het wel durf. Vanavond heb ik afgesproken bij mijn vriend en ik weet zeker dat hij het helemaal geweldig zal vinden om mij zo te zien. Wat zouden jullie doen?

18 jaar
3 maanden geleden

34 Reacties

  • @J22 Stiekem ben ik best nieuwsgierig of je het nog aangedurfd hebt op het strand?

    18 jaar
    2 dagen geleden
  • Ik geloof dat mijn/ons geheimpje na mijn actie van zaterdag behoorlijk publiek geworden is. Ik (en mijn vriend) hebben al zeker twintig berichtjes gekregen van laten we zeggen nieuwsgierige vrienden… Oops

    18 jaar
    20 dagen geleden
  • @J22 Spannend hoor, ik ben benieuwd naar jullie ervaringen. Zelf vanavond voor het eerst sinds we terug in Nederland zijn de stoute schoenen aan getrokken en nog eens met de staart onder een jurkje op pad geweest. Lokaal dorpsfeest bezocht en daar rondgelopen alsof het de normaalste zaak van de wereld is om een staart tussen je benen te hebben. Natuurlijk kwamen we veel meer bekenden tegen dan ik op voorhand had bedacht (stom, ik weet het). Wat me het meeste opviel was het aantal directe vragen ‘of ik nou zo’n plug in m’n reet had’. Veel meer dan in Spanje in elk geval. Awkward, spannend en geil. Ben nu een beetje tipsy, botergeil en bijna thuis. Misschien moet ik stoppen met typen en mijn vriend even afleiden 😇

    18 jaar
    21 dagen geleden
  • Bij mooi weer gaan we misschien morgen naar zee. Het is sowieso niet de bedoeling om aanstoot te geven, dus gaan naar een rustiger stukje strand. Maar als je niemand passeert of voorbij moet lopen die de plug dan ziet is het ook niet spannend. Mijn vriendin is zelf vragende partij voor zulke opdrachten te geven of uitvoeren.

    22 jaar
    22 dagen geleden
  • @J22 Leuk. Heb je al concrete plannen? Wat vindt je vriendin van het idee om naast haar vent met staart op het strand te lopen? Ik vertelde vandaag aan een vriendin wat ik op vakantie allemaal gedaan had en dat ik binnenkort maar eens hier in Nederland naar het naaktstrand moest om nog eens met mijn staart rond te kunnen lopen (ik wist dat zij en haar familie naturisten zijn). Zij raadde me juist af om dit op het naaktstrand te doen, omdat veel bezoekers daar juist helemaal niet houden van het stigma dat naaktrecreatie en seks hand in hand gaan. Daar had ik nog nooit bij stilgestaan. Juist daar wil je mensen natuurlijk niet voor het hoofd stoten.

    18 jaar
    24 dagen geleden
  • Het is de bedoeling dat ik dit doe. Mijn vriendin draagt wel vaker een gewone plug.

    22 jaar
    25 dagen geleden
  • @J22 Wie gaat de staart dan dragen? Jij, je vriendin of allebei?

    Wij zijn ondertussen weer terug in Nederland na een bijzonder geslaagde, spannende vakantie. Niet makkelijk om de gewone dagelijkse gang van zaken weer terug op te pakken.

    18 jaar
    25 dagen geleden
  • Ik wil dit ook best doen, maar zeker niet om aanstoot te geven. Gewoon spannend om samen met vriendin te doen, lijkt me.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Ik heb het gedaan!!! Waar een beetje peer-pressure al niet goed voor is. De afgelopen twee dagen met het groepje van de camping naar het strand. Nog niet iedereen durfde naakt, maar als ik met staart ging… Wat een kick.

    18 jaar
    1 maand geleden
  • @18 ik vond het eerst een raar zicht en idee om dit op het strand te doen. Maar ze gedroegen zich verder heel gewoon, ze wandelden gewoon voorbij en gingen zwemmen, die man dus altijd met die puppytail in. Het was op een rustig gedeelte van het strand en geen gezinnen met kinderen. Een gewone buttplug heb ik zelf al wel eens gedragen op het strand, maar dit zag men niet als ik wandelde. Ik zou het ook wel willen doen, maar ook enkel met vriendin erbij.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • @J19 Ik draag het nu dus al bijna de hele vakantie zo zichtbaar als jij het voorstelt. Korte jurkjes en daaronder alleen mijn knielange staart.

    @J22 Dat is zo cool. Ik heb tot hier toe alleen een keer ‘s nachts naakt op het strand gelopen met mijn staart in. Iedereen ging skinnydippen en ik kon natuurlijk niet achterblijven. Sindsdien fantaseren we wel over naar het strand gaan met de staart, maar ik heb het nog niet gedurfd. Wel al twee keer naakt geweest, omdat meer mensen op het strand dat deden. Dus het zou best kunnen.

    18 jaar
    1 maand geleden
  • M18 (topic starter): wow, wat ben jij een droomvrouw! Ik zou het een keer doen, kort jurkje aan die er net overeen valt en gewoon doen. Tijdens het uitgaan ofzo. Niemand die er dan op let en uiteindelijk gaat het toch om het gevoel wat het bij jouzelf en je vriend geeft. Die jongen kan toch niets anders wensen dan een vrouw zoals jij. Reken maar dat je er later geen spijt van krijgt. Veel plezier en laat je ervaring even weten. Echt top!!!

    19 jaar
    1 maand geleden
  • M18 (topic starter): ten eerste wat ben je een droomvrouw. Welke kerel heeft zoveel geluk dat je dit durft en het deelt met de buitenwereld. Echt respect. Maar hebben jullie weleens met het idee gespeeld om er (onherkenbare) filmpjes van te maken. Dit is toch buitengewoon gaaf!?

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Ik was gisteren op het naaktstrand in Vrouwenpolder. Op een moment wandelde een koppel langs me. Bleek dat die kerel een puppytail tussen zijn billen had. Een tijdje later kwamen ze terug en zeiden gewoon vriendelijk dag. Die kerel was totaal niet ongemakkelijk of gegenereerd. Toen ik later uit het water kwam passeerde ze me richting zee. Ik keek even om en hij had die staart nog steeds in. Dit had ik alvast nog nooit gezien zo ... openlijk. En ook niet bij een hetero koppel.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • @J22 Ik loop er nu een week mee rond en dan krijg je dus wel dat mensen die je vaker voorbij zien komen op de camping er naar gaan vragen. De meeste echte reacties zijn geïnteresseerd, de rest is gegiechel (en waarschijnlijk geroddel) achter mijn rug. Dan zwaai ik er maar eens extra mee.

    Puppyplay zeg je, zover zijn wij dan weer nog niet gegaan. Kan me daar dan weer niet zoveel bij voorstellen.

    @J18 Zelf denk ik uiteraard ook dat iedereen meteen snapt hoe naughty het is, maar wanneer mensen er naar vragen blijken ze vaak genoeg te denken dat het gewoon rond mijn middel hangt.

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Maar zo'n staart hoort eigenlijk altijd bij een butt plug toch dus ik denk dat iedereen wel doorheeft dat die staart in je kont zit als ze dat onder een kort rokje zien hangen aan de achterkant

    18 jaar
    1 maand geleden
  • @M18 Wow wat een lef om dit in het openbaar te doen. Niemand kent je daar maar toch is het wel heel spannend. Krijg je ook reacties van mensen en zo ja weten ze dat het een plug is?

     

     

    Verder vindt ik plugjes met een staart erg leuk ik heb weleens bij een vriend aan puppy play gedaan had naast een buttplug met staartje ook masker, halsband en kniebeschermers aan/om. Een plugje met konijnen/vossenstaart is denk ik leuker bij een vrouw als bij een man zodat als je bukt of loopt deze te voorschijn komt.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • @J18 Die eerste twee aannames kloppen inderdaad (meestal jurkjes trouwens), maar nee, je ziet natuurlijk niet dat het met een plug in mijn kont zit. Ik (wij) weten het natuurlijk wel, wat het al spannend genoeg maakt.

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Dus je loopt buiten, in een rokje ofzo en er hangt een staart daaronder, waarvan dus duidelijk te zien is dat die met een buttplug in je kont zit?

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Mijn vriend en ik zijn op vakantie in Spanje en het is toch makkelijker om op een neutrale plek te experimenteren met de staart in het openbaar. Wat begon als een voorzichtige wandeling over een donkere boulevard laat op de avond is inmiddels eigenlijk gewoon tijdens iedere uitstap geworden. Het voelt al een klein beetje als een tweede natuur en het windt me eerder op dat mensen me nakijken dan dat het me nog tegenhoudt. De reacties zijn trouwens ook best leuk over het algemeen en mijn vriend vind het bloedgeil. Ik ook natuurlijk.

    18 jaar
    1 maand geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten