Skip to content
9 reacties
1541 weergaves

Strandafspraak in zwemslip

Ik wilde een afspraak met een meisje uit de klas voor een dag samen op het strand. Ze had als eis dat ik dan de hele middag in zwem slip zou zijn. No problem heb ik gezegd, ik moet hem wel nog kopen. Welke kleur of type vinden jullie het seksiest?
Nog een vraag. Zou ik haar verrassen als ik mij verkleed open en bloot of gaat dat te ver voor een eerste dag? Ik ken haar al bijna 2 jaar en ze is nieuwsgierig.anders zou ze ook niet om fie speedo gevraagd hebben. Ik heb er geen probleem mee.

17 jaar
3 maanden geleden

9 Reacties

  • Jongen17 en jongen20. Wij hebben elkaar intussen ontmoet, die leuke jongen van 17 die ik op het strand heb gezien met zijn mooie lichtblauwe speedo aan, waarover ik het had, en ik. Wij hebben eerst gezellig wat gedronken en leuk met elkaar gepraat. Het voelde zo goed, deze ontmoeting! Hij heeft wat over zichzelf verteld en ik ook. Ook merkte ik dat deze jongen een leuk gevoel voor humor heeft. Hij vertelde dat hij pas 17 was (ik ben twee en half jaar ouder), maar ik vind iets jongere jongens juist heel leuk (van mijn leeftijd ook wel). Ik heb met aandacht geluisterd naar wat hij vertelde. Ik weet bijna ieder woord nog en dan die mooie lage jongensstem, waarmee hij sprak. Ook zijn mooie gezicht, zijn prachtige witte tanden (natuurlijk), zijn mooie sprekende ogen (blauwgroen) met lange wimpers voor een jongen, zijn kuiltjes in zijn wangen als hij lacht, zijn mooie haar met prachtige lokken. Zoals jullie merken ben ik helemaal onder de indruk van deze jongen. Toen wij naar buiten gingen, sloeg hij zijn arm om mijn schouders. Je moest eens weten hoe goed ik mij daarbij voelde. Kort daarna stonden we opeens te zoenen met elkaar, ook een fantastische ervaring met deze jongen. Hij heeft mij naar huis gebracht, want daar stond hij op. Hij wilde dat ik veilig thuis zou komen. Lief he?! Ik liep als het ware op een wolk. Kennen jullie dat gevoel? Wij hebben alweer een afspraakje gemaakt voor in het weekend.

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Leuke reacties ook hier, ik ben ts. Het weer wil niet meewerken dus ik heb nog even tijd. Lichtblauw heeft wat, dat is duidelijk. Maakt me niets uit dat je hem dan wat beter ziet zitten. Komend weekend is dus geen strandweer, maar er is veel voorpret. Ze probeert zich er mee te bemoeien, maar dat hou ik af. Een vriendin vroeg me of ik tegen een string ook ja gezegd zou hebben. Ik heb mysterieus gelachen en gezegd dat ik een verrassing had. Wat zij precies aan heeft, daar draait ze ook omheen. Leuk dus, hopelijk het weekend daarna. Dit weekend kopen en de spanning verder opvoeren.M19 vertel je hoe het is gegaan.

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • M19 kan je een topic aanmaken of update geven nadat jullie elkaar morgen hebben gezien, ben wel benieuwd?

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Leuk, jongen van 17. Deze meid heeft echt interesse in jou., dat weet ik zeker. Ik heb enkele dagen geleden een hele leuke jongen (ook 17 jaar!) in het zwembad. ontmoet Hij had een hele mooie lichtblauwe speedo aan. Hij trok enorm mijn aandacht. Wij hebben ook een afspraakje gemaakt voor morgen. Leuk he?! Jongens in een speedo vind ik fantastisch mooi!

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik zag laatst ook een leuke jongen in een lichtblauwe speedo in het zwembad. Als meid let ik daar echt op en zo'n speedo vind ik mooi om te zien. Bij deze jongen kon ik goed zien dat hij behoorlijk grote kloten heeft. Toen hij mij groette en ik hem ook, moest ik echt blozen en dat kon hij wel zien, denk ik. Ik vind jongens, vooral in een speedo, het mooiste wat er is. Morgen heb ik een afspraakje met deze jongen en daar verheug ik mij nu al op.

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Leuke date lijkt me. Ik zou voor zwart gaan, standaard, ik weet het, maar het staat gewoon altijd het beste. En anders inderdaad blauw of rood, maar zeker geen motiefjes (heb even advies gevraagd bij mijn vriendin).

    Zelf riep ik drie jaar geleden na een gelijkaardig verzoek van mijn toenmalige vriendin semi geschokt: 'dan kan ik net zo goed gelijk een string aantrekken'. Dat had ik beter niet gezegd, want de dag erna lag er een in de post. Ik voelde me ontzettend opgelaten bij het idee alleen al, maar eenmaal gepast zat het eigenlijk best lekker en wie A zegt moet tenslotte ook B zeggen. Sindsdien ben ik om en draag ik eigenlijk alleen nog maar strings als ik ga zwemmen. Die vriendin is inmiddels opgevolgd door een andere, maar die kan het gelukkig ook waarderen om mijn billen in te smeren.

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Eens met m20, maar ik zou toch die slip thuis al aantrekken en dan op het eind of halverwege als jullie wat gaan eten of drinken hem uit en aantrekken en dus je p laten zien. Dan is ze inmiddels er aan gewend aan die slip.. Ik wou dat ik dat zelf durfde. Ik zie het wel eens hoor ook van vrouwen die er geen probleem van maken. Maar mijn vrienden zijn allemaal preuts. Zitten vrolijk te kijken als die vrouwen dat doen en dan denk ik doe dat dan zelf ook dan hebben die ook wat.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Rood, maar lichtblauw schijnt wat meer door. Mijn vriend wil geen slip maar heeft nu een strakke boxer van Arena in licht blauw. Hoe kleiner hoe meer sexy. Maar 2 dingen. Het water is koud dus hij klein en hou je hem in bedwang als je samen met haar bent. Omkleden, doe niet moeilijk, ik ook niet, maar zij?

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Over het type of de kleur heb ik geen advies maar het naakt omkleden kan denk ik wel aangezien ze al interesse in je heeft en vraagt een zwemslip aan te doen. Wanneer gaan jullie en laat wel weten hoe het is gegaan

    20 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten