Skip to content
36 reacties
4811 weergaves

Mijn clitje is te groot

Gisteren wilde ik voor het eerst seks hebben. Mijn vriendje heeft al met meerdere meisjes seks gehad ik ben nog maagd. Toen hij mij ging vingeren stopte hij opeens en zei dat mijn clitje te groot was. Hij zei letterlijk dat het er uit zag als een kleine piemel. Hij wilde toen niet meer verder gaan en is weggegaan. En hij negeert nu mijn appjes en snaps die ik hem stuur. Ik ben echt bang dat hij het gaat uitmaken. En ik ben ook bang dat geen enkele man mij nu nog wilt omdat mijn clitje blijkbaar te groot is. Wat moet ik nu doen?

16 jaar
3 maanden geleden

36 Reacties

  • Hej TS, wil je nog eens laten weten hoe het is afgelopen? Heeft die jongen nog iets laten horen of heb je nu een echte leuke vent aan de haak die wel van jouw grote clitje houdt? Ben benieuwd!

    22 jaar
    9 dagen geleden
  • Steek je tijd niet in die gast, die is het niet waard. Als hij nu zaagt over - wat volgens hem - een te grote klit, wat is dat het volgende? Te kleine borsten? Te dikke poep? Ik zal zeggen wat het probleem is: te weinig verstand in zijn hoofd!

    Ik heb al heel wat vriendinnetjes gehad en die waren allemaal anders en daar beneden ook anders gebouwd. Sommigen hadden lange lippen, anderen waren klein/strak, bij anderen kon je hun klitje bijna niet zien (maar wel voelen) en sommigen hadden - zeker als ze opgewonden waren - een heel dikke en vooruitstekende klit. Daar ga je als partner gewoon lekker mee aan de slag.

    18 jaar
    14 dagen geleden
  • Er zijn genoeg jonges die er anders over denken #next

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik vind een groter clitje juist lekker. Je voelt dat ie dan wat opzwelt tijdens t beffen en je kan er beetje aan zuigen en geloof mij… dat vinden ze heerlijk. Dus wees aub niet onzeker over je clitje. Die jongen is niks gewend en moet nog leren dat elke vrouw anders is en ook elk kutje. Wat iemand mooi of minder mooi vind is persoonlijk natuurlijk maar als ik ècht iemand leuk vind dan hou ik van elk stukje lichaam en ook alle “imperfecties” voor zover je dat zo kan niemand want er is geen perfect. Ik vind bijvoorbeeld ook mooier als de binnenste schaamlippen wat uitsteken en ik weet dat veel vrouwen daar ook onzeker over kunnen zijn. Maar ik vind het juist geil om te zien. Dus don’t worry er lopen genoeg mannen die t juist mooi vinden.

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Je clit is nooit te groot zoek een jonge met wat meer respekt voor een ander.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Meisje 16, te pijpen? Hoe groot is dat ding dan wel niet? Ziet het er niet wat vreemd uit dan? Het lijkt mij nogal vreemd als een meid een soort klein piemeltje heeft

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik heb een kleine maar ik heb een vriendin die een grote heeft en ik vind het heerlijk om haar te "pijpen"

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Niks om jezelf druk om te maken, als hij jouw kutje niet accepteert ligt dat echt aan hem en echt niet aan jou!
    Als hij een echte gozer is dan zou hij het juist een wilde uitdaging vinden om jouw kutje ook met zijn mond en tong te bevredigen.

    Kortom, jij vind wel iemand anders die jou wel volledig kan en wil bevredigen. Komt goed

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Heb vertrouwen in je eigen lichaam ... ben trots op je klitje ... laat je niet gek maken . Er zijn meisjes met grote en kleine klitjes ... ook onze borstel zij verschillend ... maar ook bij de jongens zit er verschil in de piemeltjes.. groot klein dik dun . Recht en krom ... dus ben maar trots op je klitje enbtrek je niks aan van de eikel ... leuke woordspeling ..

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Het kan denk ik door een operatie wel verkleind worden zodat het zoals normaal is

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Toen ik een piercing door me klitje wilde zeiden ze in de piercingshop dat me klitje daar te klein voor was, ik heb nu een klithoodpiercing. Ik ben jaloers op jouw grote klitje

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Wat een zak die knul. Mijn vriendin heeft ook een wat grotere clit. Eigenlijk komt er alleen wat meer naar buiten, want het grootste deel zit binnen je lichaam. Ze is slank, dat zal er ook mee te maken hebben. Hij is supergevoelig dus ik raak hem in het begin nauwelijks aan. Alleen mijn tong er omheen en dan blaas ik tegen haar clit. Als zij begint te trillen dan sabbel ik er aan en komt ze. Dus een orgasme alleen door haar clitje. Zij doet net zoiets met mijn piemel. Ook heel zacht. Wat een sukkel die ex van jou dat hij daar niet heerlijk juist wat mee kan doen. Zou toch saai zijn als we allemaal dezelfde piemels, tepels en clitjes hadden. Plezier ermee, hopelijk snel met een echte man

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Alle clitjes zijn groot, bijna even lang als piemels. Maar 90 procent daarvan zit ingebouwd: ze lopen van de bovenkant van je schaamlippen naar binnen tot helemaal rondom en onder je vagina.

    Als je opgewonden wordt, zwellen ze allemaal op, net als piemels.

    Aan de buitenkant zit er meestal een soort kapje met vlees over, zodat je het uitstekende piemeltje (daar lijkt het op), niet ziet. Het uitstekende deel is alleen maar het topje van de ijsberg, of van de vulkaan.

    Misschien moest jouw (ex?) vriendje maar eens een boek van anatomie vastnemen? Of op internet zoeken naar "female anatomy"? Of misschien had hij nog nooit een meisje in het echt gezien, alleen maar porno met chirurgisch bijgewerkte designer-kutjes die eruit zien als kinderkutjes? En misschien kwam de realiteit als een schok?

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Als een meid heel heel heel erg geil is komt er veel bloed in de clitoris waardoor die dikker is, meid geniet er van en laat je vriend maar mooi weggaan, ik zou het super vinden als een meid een dikke grote clitoris heeft.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Een te grote klit lijkt mij echt verschrikkelijk. Ik zou het niet willen. Maar ik vind het wel een rot actie van hem om je hierom af te wijzen.

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • @ts: ook al heb je al veel reacties gehad ook van mij eentje. Die jongen is het zeker niet waard. Dumpen die loser! Ik snap dat het ook beetje verdrietig zal zijn maar dit wordt niks meer. Even tot rust en je komt heus weer een andere leuke jongen tegen. Maagd of niet maakt niet uit: als hij van je houdt is het met alles: grote klein clit/borsten/bril/voeten haha zeg t maar.

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • kom op zeg meen je niet echt.daag met die vent die je misbruikt.Wat heb je samen met hem?.Het is ja graag of niet.

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Beste TS, je zou je nooit moeten hoeven schamen bij een vriendje. Niet om de vorm van je schaamlippen, niet om de vorm van je tepels, niet om je neus en zeker niet om jouw clitje. Wat vervelend wat je hebt meegemaakt, echt bizar. Laat die jongen (lozer) vooral doorlopen en zoek een leuke vriend die jou helemaal top vindt! Ik heb zo'n groot clitje nog nooit meegemaakt of gezien, maar het lijkt me juist geil. Zo zullen er veel meer jongens zijn!

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Als hij je niet wil omdat je clit 'te groot' is, is hij je niet waard en moet je het gewoon uitmaken.
    Mij zou het niet uitmaken hoegroot je clit is,

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Er wordt op internet veel gezocht naar 'big clits', omdat het opwindend mooi is, een clit waar je niet naar hoeft te zoeken ofzo, maar die zich graag laat zien.vrouwen hebben in hun clitknop meer zenuwuiteinden zitten dan een man in zijn eikel. Zolang jij, ts, er geen last van hebt bij het fietsen bv, zoals sommige meiden van erg grote schaamlippen hebben, dan heb je alleen maar een zalig groot geniet orgaan.

    21 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten