Skip to content
15 reacties
1625 weergaves

Staand plassen (plasfobie openbaar wc!)

Nou ben ik 'n type dat best vaak uitgaat *en* van nature veel drink, ik ben dus bijna verplicht om een bezoek te brengen aan gore openbare toiletten met brillen vol plas.

Ik wil nu gaan experimenteren met staand plassen (zoals de jongens), liefst zonder plastuit of andere toestanden (duur!). Ik weet dat het een beetje een tsssssss onderwerp is, maar wie heeft al experimenten gedaan in die richting en kan tips geven?

16 jaar
4 maanden geleden

15 Reacties

  • Jij maakt het nog erger @m20. Het was hier thuis en mij ouders waren op vakantie dus ik zat beneden op de bank porno te kijken. Door de herrie hoorde ik haar niet binnenkomen. Ze was er sportief over, maar had ook een rode kop.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • J20, als dat ongelukje zo gevoelig voor je ligt, hoef je daar niet verder over te vertellen, maar over die paal bij je buurvrouw mogen we toch wel weten. Werd hij stijf voor of na de buurvrouw?

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Update: het is maar goed dat ik in de douchecabine stond. Moet Nog wel een paar keer oefenen..

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • Geeft niets als je dat niet kan meiden. Gelukkig mag je het hier eerlijk zeggen als je een keer met verschrikkelijke nood in je broek hebt gepist.
    Dat is het enige waar ik bij durf en de waarheid over heb gelogen. Zelfs dat de buurvrouw mijn stijve piemel had gezien durfde ik toe te geven, maar dat niet.

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Dit maakt me heel nieuwsgierig ik ga het morgen ochtend eens proberen

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik kan het niet moet hurken maar mijn zusje kan het wel staand.

    15 jaar
    4 maanden geleden
  • Het is mogelijk om als vrouw staand te plassen

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Mijn moeder besteld op alie van de plas tuiten voor staand plassen kosten een 10 voor 1,30 incl verzendkosten van papier.Heb zelf een siliconen tuit bij me die je uit vouwt.Makkelijk in het gebruik.Bij concerten en festivals gebruik ik de papieren versie.

    12 jaar
    4 maanden geleden
  • Als je een rokje of kleedje aan hebt, kan je dat optrekken en dan met je benen wijd open over de wc gaan staan. Dus met je voeten links en rechts ervan. Dan je onderbroek opzij trekken, of als je geen handen vrij hebt omdat je je rok omhoog moet houden, gewoon door je onderbroek plassen. Even afdoppen met toiletpapier en klaar. Dat maakt nauwelijks iets nat.

    Buiten op een concert of evenement, kan je in het gras gaan staan, of boven een rioolrooster, benen onopvallend een klein beetje open, en dan doen alsof je telefoneert of in je handtas zit te rommelen. Of naar de bomen, gebouwen, vogels of vliegtuigen kijken. En dan onopvallend plassen. Dat ziet niemand, ze zijn toch allemaal met zichzelf bezig, en afgeleid door jouw telefoon of zo.

    Bij een lange broek gaat dat natuurlijk niet. Dan doe je beter een diepzwarte jeans of zwarte glimmende legging aan, daar zie je nauwelijks nat op.

    Of voor de zekerheid een inco-broekje dragen, wel eentje met hoge capaciteit. Een vriendin doet dat dikwijls.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • M21 je broek was helemaal nat hoe is dat precies gegaan en waar hoop niet dat het heel zichtbaar was voor anderen

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Was geen goed idee van mij om zoiets te doen

    11 jaar
    4 maanden geleden
  • Als je ergens wel je handen goed kan wassen ga ik op me handen zitten

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik heb het eens geprobeerd laatst. Een deel ging in de wc en een deel liep langs mijn benen in mijn broek. Voor mij geen succes dus. Haha. Nog wat meer trainen onder de douche.
    Wat ik vaak doe is gewoon boven de pot zweven

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Mijn broek was helemaal nat.. 😅

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Lukt niet. Je kunt schaamlippen open houden doen of schaamlippen beneden en boven dichtknijpen en er tussendoor plassen. Dat gaat allebei redelijk zolang je er druk op houdt. Maar op het eind loopt het erlangs. Soms bij het begin al. Plastuit levert ook meestal een natte broek op, maar minder nat dan in je broek en je kunt zeggen dat je plastuit lekte ipv dat je het niet meer op kon houden. Klinkt minder lullig.. Ophouden is het enige of toch maar boven die smerige plee hangen.

    20 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten