Te vaak ongesteld?
Heu ik word laatste maand (eind juni begin juli) te vaak ongesteld? Als ik klaar ben word ik het een week later weer? Ik ben in oktober voor het eerst geworden dus dat is niet eens een jaar en vroef me af dat het dan daarom te maken heeft dat ik onregelmatig ben.
3 Reacties
-
Meer meiden hebben hier last van, het kan inderdaad komen doordat je nog vrij in het begin zit zegmaar. het kan ook komen door je gevoel, dat heb ik ook dan denk ik, woow nu al weer ongesteld ik was het pas nog. Maar als ik goed terug ga tellen wanneer ik het voor het laatst was was het toch een paar weken geleden. Maar als dit niet het geval is en je er echt last van hebt zou ik voor de zekerheid eens langs de dokter gaan Xx
15 jaar11 jaren geleden -
heey ik zelf ben ook te vaak ongesteld ik was ook vaak duizelig (nog steeds vaak duizelig) daarvoor ben ik naar de dokter gegaan en heb bloed laten prikken. was gelukkig niks aan de hand. over het te vaak ongesteld zijn zei de dokter: het enigen wat helpt is de pil en inderdaad het helpt. 1 nadeel is je kan er sneller trombose van krijgen. dus ga naar de dokter en vraag om recept voor de pil suc6 hoop dat je er wat aan hebt.
p. in het begin kan dat altijd hoor x12 jaar11 jaren geleden -
Reageer aub Xx forumstarter
13 jaar11 jaren geleden
Plaats een reactie
-
Vragen over zwangerschap?
Zwanger zijn is geweldig wanneer je op een kindje hoopt. Wanneer je ongepland zwanger bent kan dit schrikken zijn. Meer weten?
Ga naar sense.info over Vragen over zwangerschap? -
Help mijn lichaam verandert!
Een meisjeslichaam verandert in de puberteit. Wil je hier meer over weten? Kijk dan eens Sense.
Ga naar sense.info over Help mijn lichaam verandert! -
Alles is bespreekbaar bij Alles oké.
Wil je even praten met iemand, het maakt niet uit waarover. Studie, vriendschap, liefde, geloof of je situatie thuis. Bel of chat met Alles oké.
Ga naar allesoke.nl over Alles is bespreekbaar bij Alles oké. -
Veranderingen tijdens de puberteit
In de puberteit wordt je lichaam volwassen. Hoe gaat dat en wat verandert er?
Ga naar jouwggd.nl over Veranderingen tijdens de puberteit
Anoniem en gratis hulp of advies?
Jongerenwebsite JouwGGD.nl
Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.
Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nlBekijk ook
Online zelfhulptraining - Wie ben ik?
Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?
Ben jij digitaal in balans?
Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest
Vriendschap
Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!