Skip to content
30 reacties
1008 weergaves

string bikini

Hooi, van papa krijg ik iedere maand zakgeld waarmee ik zelf mag shoppen voor kleding. Laatst heb ik een string gekocht omdat ik het niet leuk vond dat mijn slips een lijntje op m'n billen achterliet. Sindsdien draag ik alleen maar strings. Papa weet er wel van want hij doet de was, maar heeft er niets over gezegd. Volgende week gaan we op vakantie naar een resort, met allemaal zwembaden enzo. Ik heb een string bikini gekocht om aan te doen. Alleen van papa mag ik deze bikini nu opeens niet meenemen! Hoe kan ik hem overtuigen?

14 jaar
4 dagen geleden

30 Reacties

  • “Het zegt trouwens ook nogal veel over jou en hoe sterk je argumenten zijn om tegen de TS te zeggen om alleen maar de reacties te lezen die haar aanmoedigen halfnaakt naar het zwembad te gaan.”

    Beter had ik het niet kunnen verwoorden. Schitterend. “Het zegt veel over jou”, inderdaad, vooral over zijn wens om minderjarigen in lingerie te zien.

    Achja, op dit forum erger ik me, maar ik weet dat in de echte wereld iedereen een hartverzakking krijgt van wat hier gezegd wordt.

    23 jaar
    20 uren geleden
  • Andere j20. Zoals j23 al heeft gezegd proberen wij juist iemand te helpen die waarschijnlijk door sociale media of andere figuren wordt beïnvloed, terwijl dat niet als normaal moet worden gezien. Het is niet normaal om je zo als lustobject neer te zetten en vooral op zo'n jonge leeftijd. Daarnaast zetten wij het forum helemaal niet naar onze hand, maar een mening geven die bij sommigen gevoelig ligt wordt blijkbaar zo gezien, omdat bepaalde mensen zich aangevallen voelen. Het zegt trouwens ook nogal veel over jou en hoe sterk je argumenten zijn om tegen de TS te zeggen om alleen maar de reacties te lezen die haar aanmoedigen halfnaakt naar het zwembad te gaan.

    20 jaar
    22 uren geleden
  • @j19 Waarom vrouwen geen ontbloot bovenlichaam ‘mogen’? Vrij simpel: vrouwen hebben borsten en mannen niet.

    Je mist het punt volledig, je zei namelijk dat je het meer ‘gelijk wil trekken’, terwijl je juist wil dat vrouwen naakter zijn dan mannen. Mannen dragen ook geen bikini strings. Waarom willen we meisjes dan opeens aanpraten dat het wel normaal is?

    En iedereen moet het zelf weten, maar het seksualiseert wel je lichaam. Als je dat wil, prima! Maar ontken het dan niet, en spoor het geen kleine meisjes aan.

    Wat ik niet wil is dat kleine meiden hun seksuele lichaamsdelen gebruiken voor aandacht. Jij wil dat wel. Dus let’s agree to disagree.

    23 jaar
    1 dag geleden
  • @j20 Wij willen haar juist helpen. Het is niet moreel om tegen een meisje van 14 te zeggen dat het prima is om in een string naar het zwembad te gaan. Je hoort haar te beschermen tegen zichzelf als lustobject neerzetten. Waarom denk je dat een meisje van 14 dat opeens wil dragen? Omdat het zo lekker zit? Omdat je er zulke leuke reacties op krijgt? Tuurlijk niet. Omdat social media er vol mee staat.

    Als jij wil dat meisjes van 14 hun blote billen aan iedereen laten zien, ben jij het probleem.

    23 jaar
    1 dag geleden
  • Hat valt me op dat 2 jongens van 20 en 23 kennelijk de behoefte hebben om het forum naar hun hand te zetten. Je hoeft het niet met mij en m22 (en anderen) eens te zijn, maar laat ons ook onze mening zeggen. En gelijk iedereen in een hokje stoppen,,, laat dat . En daarnaast: verkloot niet andere mensen hun topic. wat heeft ts 14 notabene aan deze BS. On Topic: m14 lees alleen de reacties die je willen helpen, en nogmaasl neem gewoon mee want je zult zien dat je met veel meer zo rondloopt straks!

    20 jaar
    1 dag geleden
  • J23, je raakt precies het punt wat ik bedoel in je laatste alinea. Inderdaad, waarom kunnen mannen en vrouwen geen soortgelijke kleding dragen? Waarom mogen mannen wel zonder shirt rondlopen, maar vrouwen niet? Waarom is een bikinislipje (of kleiner) voor een vrouw ok, maar voor een man niet? Alleen voeg jij er aan toe dat je het liefst ziet dat iedereen voor de gulden middenweg kiest. Dus geen vrouwen in Boerka en liefst ook niet in een stringbikini. Net zo saai als al die mannen in dezelfde knielange surfshort dus eigenlijk. Zullen we dan ook meteen alles in greige doen?

    19 jaar
    1 dag geleden
  • @j19 Oke dus ten eerste, nee vrouwen zijn niet alleen maar bezig met mannen te pleasen, want 99% kleedt zich wel normaal. De meesten lopen niet in een string op het strand. En de meeste vrouwen denken er hetzelfde over als ik. Het zijn juist de mannen die het aanmoedigen.

    Ten tweede is het letterlijke doel van een string wel degelijk om sexy te zijn. Billen zijn een erotisch lichaamsdeel, de enige reden dat iemand ze laat zien is om sexy te zijn. Geen discussie.

    Ten derde is er niks scheef in dit opzicht, want mannen laten ook hun billen niet zien. In onze cultuur verwachten we juist dat vrouwen zich veel meer ontbloten dan mannen. Dat is omdat wij vrouwen als lustobject zien.

    Ten vierde heb ik nooit gezegd dat veel mannen niet even wanhopig zijn. Ik heb eerder letterlijk al gezegd (misschien onder een ander topic) dat mannen meer opzoek zijn naar vrouwelijke aandacht dan andersom. Maar ik reageer nu onder een topic waar dat niet ter spraken kwam.

    Ten vijfde, jouw standpunt is niet feministisch. Het vrouwelijke lichaam seksualiseren is een fout in onze cultuur. We moeten eens leren dat vrouwen niet óf helemaal bedekt moeten zijn, óf hun benen, armen, borsten en billen moeten laten zien. Waarom gaan we niet naar een cultuur waar vrouwen en mannen soortgelijke kleding kunnen dragen? Waarom moeten vrouwen zich altijd óf bedekken, óf uitkleden?

    23 jaar
    1 dag geleden
  • In de eerste plaats, J23, deins ik er zelf geen moment voor terug om in mijn string naar het zwembad of naar het strand te gaan. In de tweede plaats hoef ik niet te doen alsof ik een meisje ben, want dat ben ik niet, kijk maar, het staat er echt, J19. En fijn dat jij hebt bedacht dat vrouwen alleen maar bezig zijn met het pleasen van mannen wanneer ze naar het strand gaan, terwijl mannen natuurlijk helemaal niet met hun sportschoolbodies lopen te flexen voor aandacht [/sarcasmemodus] Het zijn juist die scheefgetrokken verhoudingen in wat bij mannen wel normaal gevonden wordt en bij vrouwen niet die tot de feministische beweging hebben geleid. Ik ben blij dat er nog steeds vrouwen zijn die er voor pleiten dat zij net zo goed met ontbloot bovenlijf rond mogen lopen als mannen. En ja, natuurlijk vind ik dat ook een prettig zicht, maar dat is het hele punt niet. Volgens jou doen ze het alleen om mannen te pleasen en dat is volkomen bullshit. Meisjes moeten voorzichtig zijn als ze op straat komen, zich niet te uitdagend kleden, niet alleen fietsen in het donker... Waarom is dat denk je? Omdat vrouwen bange wezentjes zijn, of omdat we ze doen geloven dat ze zich aan moeten passen, want anders zullen ze het wel voelen. Dat is geen vrijheid, dat is male domination at its best. Lang leve het feminisme!

    19 jaar
    1 dag geleden
  • Waar ik gewoon niet tegen kan is dat meiden van jonge leeftijd al wordt aangepraat dat ze “sexy” moeten zijn, en dat sommige mensen dat dan ook nog verdedigen als een soort bevrijding van de vrouw. Ze noemen het nog feminisme ook: het is het tegenovergestelde.

    23 jaar
    1 dag geleden
  • M22 dan zou ik de definitie van zelfrespect eens opzoeken. Jij vindt onlyfans meiden die halfnaakt over straat lopen voor filmpjes zeker ook zelfrespect hebben, omdat ze doen wat ze zelf willen. Prima, je moet uiteraard doen wat je zelf wilt!

    20 jaar
    1 dag geleden
  • J23, ja precies! Ik zie inderdaad de laatste tijd ook steeds meer van dat soort reacties en denk vaak dat het gewoon jongens zijn die dat reageren. Wel fijn om te zien dat er ook nog mensen zoals jij hier zijn die wel goede reacties plaatsen en slim zijn.

    20 jaar
    1 dag geleden
  • @j20 Ik vroeg toevallig laatst nog aan een paar vriendinnen waarom meiden bikini-strings dragen. Ze zeiden allemaal dat dat is om aandacht te zoeken en gewoon te showen wat je hebt.

    Ik weet ook gewoon zeker dat de meiden die hier reageren dat het allemaal normaal is voor een meisje van 14 ook gewoon jongens van onze leeftijd zijn. De meeste meiden zouden zo’n meisje namelijk willen beschermen. Dit forum is echt helemaal ontspoord.

    23 jaar
    2 dagen geleden
  • Ik heb zo veel zelfrespect J20 dat ik gewoon doe wat ik wil.

    22 jaar
    2 dagen geleden
  • Ik ben het volledig eens met J23. Ook al doen sommige meiden het niet voor jongens, de meeste wel trouwens, dan nog doen ze het voor aandacht en complimentjes van andere meiden bijvoorbeeld of tegenwoordig likes op sociale media. Daarnaast heb je ook gewoon geen zelfrespect, al doe je het wel voor jezelf om je zo te laten zien aan onbekende mensen om je heen.

    20 jaar
    2 dagen geleden
  • gewoon meenemen. hij zal zien dat de meeste anderen op het resort ook zo'n bikini dragen en dan vindt hij het ook vast goed.

    20 jaar
    2 dagen geleden
  • @j19 Probleem met je ‘argument’ is dat je het zelf niet eens gelooft, want dan liep je wel naakt op straat.

    Het is simpelweg een biologisch feit dat bepaalde lichaamsdelen erotisch zijn. Het is niet mijn preutsheid, een string ís seksualiserend omdat het bedoeld is om een bepaald lichaamsdeel te laten zien waar mannen een stijve van krijgen; dat is gewoon een biologisch én maatschappelijk feit. Je reduceert jezelf tot seksobject. En dat zijn vrouwen niet.

    23 jaar
    2 dagen geleden
  • @m22 Sorry, maar als jij serieus denkt dat de bikini-string had bestaan zonder mannen, ben je ver afgedwaald. Mannen hebben het bedacht omdat ze het geil vinden; dan praten ze jonge meiden aan dat het normaal is, en vervolgens ben jij ervan overtuigd dat dit allemaal de vrije keuze van de vrouw is. Het maakt vrouwen een lustobject, en dat zijn vrouwen niet. En kinderen al helemaal niet.

    Het feit dat ik überhaupt moet uitleggen waarom een 14-jarig meisje niet haar blote kont aan mannen moet laten zien bewijst maar weer dat dit forum ontspoord is. Volgens mij ben jij stiekem een oude man die kleine meisjes in een string wil zien.

    23 jaar
    2 dagen geleden
  • Of, J23, niet alle ouders voeden hun kinderen op met het idee dat het menselijk lichaam zondig is en slechts ontbloot mag worden in de slaapkamer van getrouwde koppels. Oftewel, doe niet zo ontzaggelijk preuts zeg, blote billen laten zien staat nog niet gelijk aan seks hoor.

    19 jaar
    2 dagen geleden
  • J23 het komt niet in mannen op dat wij dingen aantrekken omdat we zd zelf leuk vinden he? Alles draait om jullie. Maar zo is het dus niet, ik koop geen bikini's om mezelf aan mannen te tonen. Zo belangrijk zijn jullie helemaal niet.

    22 jaar
    2 dagen geleden
  • @m18 Met alle respect, maar dan heb je gewoon echt verwaarlozende ouders. Als ouders het goed vinden dat hun 16-jarige dochter zichzelf als een seksobject wil neerzetten naar andere mannen, vind ik dat een hele zorgelijke thuissituatie.

    23 jaar
    2 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap