Skip to content
37 reacties
1825 weergaves

bh loos en gym

nu zag ik vandaag dat er een meisje uit mijn klas vandaag geen bh aan had op de dag dat we ook gym hadden. staat ze dan bij het omkleden gewoon topless in de omkleedruimte? hebben meer meiden hier ervaring mee of hebben ze klasgenoten die dat ook wel eens doen

14 jaar
5 dagen geleden

37 Reacties

  • J23 ga je me nou vertellen dat jij beter weet waarom ik bepaalde kleren draag dan ikzelf?

    22 jaar
    20 uren geleden
  • J23, precies dat. Dat topic over dat meisje van 14 die in een string naar het zwembad wilt had ik trouwens ook gelezen en inderdaad echt bizar sommige reacties daar en ook op andere topics.

    21 jaar
    22 uren geleden
  • @m22 Bijna niemand kleedt zich zoals die wil. Uiteindelijk doe je het altijd voor een ander. Als je opvallende kleding draagt wil je opvallen, als je casual draagt heb je geen zin in reacties, als je je sexy kleedt wil je dat mensen je zo zien. Het is altijd voor een ander, anders liepen we wel naakt rond.

    23 jaar
    23 uren geleden
  • In de brugklas is het wel voorgekomen maar ze hadden ook nog niks en niemand vond het raar. En in de tweede droeg iedereen een topje of een bh.

    16 jaar
    1 dag geleden
  • m22 laten wij gewoon zeggen wat wij willen en de reste lekker negeren :p

    20 jaar
    1 dag geleden
  • ik respecteer mezelf door me te kleden zoals ik wil, zonder me iets aan te trekken van de rest van de mensen. Dat is zelfrespect. Wat jullie willen is respect voor de regeltjes van andere mensen

    22 jaar
    1 dag geleden
  • @j21 Die arrogante houding merk ik op verschillende fora van nudisten. Hun leefstijl is correct en de rest is “preuts”. Ik kan ze evengoed ‘exhibisionist’ (iemand die geilt op bekeken worden) noemen, maar waarom zou ik neerbuigend zijn. Ik denk dat ik hier gewoon een topic over ga starten.

    Ik werd elders al preuts genoemd omdat ik niet vindt dat een 14-jarig meisje in een string naar het zwembad moet… 🤦🏼

    23 jaar
    1 dag geleden
  • Nudisten snappen inderdaad vaak niet dat sommige mensen gewoon zelfrespect hebben en dat hun geslachtsdelen prive zijn. Zij hoeven hun naakte lichaam niet aan iedereen te laten zien. De meeste mensen zijn denk ik niet naakt in kleedkamers op middelbare scholen dus dat zou trouwens eerder als normaal kunnen worden beschouwd dan daar naakt zijn. Dit maakt niks uit, want laat iedereen gewoon in zijn waarde zoals j23 zegt.

    21 jaar
    1 dag geleden
  • @j20 Waarom het woord “preuts” ipv “eigenwaarde”? Ik wil niet dat iedereen mijn pik kan zien, omdat ik waarde hecht aan mijn seksueliteit. Ik snap die neerbuigende toon van nudisten zoals jij niet zo goed. Waarom moet alles dat niet-naakt is direct een label zoals “preuts” krijgen? Waarom laten we elkaar niet gewoon elkaars waarde?

    23 jaar
    2 dagen geleden
  • Ja dat vind ik ook wel hoor m17

    20 jaar
    2 dagen geleden
  • Wel een beetje raar dat ts (j14 of misschien veel ouder) niet meer reageert op zijn topic.
    Waarom zou je dus iets beginnen en stil blijven?

    17 jaar
    2 dagen geleden
  • Nou ik zie dus dat de meeste jongens toch meer bekrompen zijn dan ik al dacht. En wat een preutse ballen (met onderbroek aan dan haha). Ik kan alleen maar nogmaals zeggen dat bij ons de meesten gewoon douchen, en nog naakt ook, en dat we met zn allen omkleden. punt.

    20 jaar
    2 dagen geleden
  • M18 bedankt voor je reactie maar ook weer flauw dat je van die dingen toevoegt, zoals "als je gebrekkig voorstellingsvermogen hebt" en "ik ga je nog gekker maken". De TS is een jongen en wij komen dus niet in meiden kleedkamers. Dan is het logisch dat je niet zeker weet hoe ze dit doen en je je iets kan afvragen. Nee in een jongenskleedkamer op school lopen jongens bijna niet naakt en dat zegt niks over meiden. Daarnaast kan het zoals andere reacties hier zijn dat iemand zich schaamt en een shirt over de andere aandoet of het zelfde shirt aanhoudt als die geen bh aanheeft. Een sauna zegt ook niks over een kleedkamer van meisjes op een middelbare school. Wie zegt namelijk dat de TS het raar vindt, hij vraagt het zich gewoon af net zoals veel anderen want ik ben ook benieuwd. Voortaan zullen wij anders ook hetzelfde op al die stijve piemel vragen van jullie reageren.

    16 jaar
    2 dagen geleden
  • @m18 dat dus. Als ik gym heb wissel ik m'n bh om voor een sportbh en na afloop weer voor de gewone. En ja ik zie in onze kleedkamer meer borsten de ene is er trots op en kleed zonder haast om en de,ander doet snel. Zelf heb ik er weinig moeite mee

    17 jaar
    2 dagen geleden
  • De een staat in een hoekje en kleed zich razendsnel om, de ander loopt in haar blote kont door de hele kleedkamer en maakt met iedereen een praatje. Dat zal in een jongenskleedkamer ook zo zijn toch?
    Maar als je gebrekkig voorstellingsvermogen hebt, ja, meiden die geen bh aanhebben, daar zie je de tientjes van als ze zich omkleden. Soms heel kort, soms minutenlang. Ik ga je nog gekker maken, soms hebben meiden voor gym of sport een sport bh, en trekken ze de ene bh uit en doen ze de andere aan.
    Misschien moet je naar de sauna, dan kan je wennen aan kleedkamers met meiden erin en aan het feit dat mensen onder hun kleren naakt zijn?

    18 jaar
    2 dagen geleden
  • @m20 Je kan toch ook je gewone shirt na gym aan doen over je gymshirt, en dan je gymshirt uittrekken terwijl je je gewone shirt erover aan houdt? Zo deden wij het bij zwemles op school ook met onze zwembroek. Dus nee, niet vanzelfsprekend dat je dan topless bent

    23 jaar
    2 dagen geleden
  • J20 en M22. Ik denk dat jullie even verder moeten kijken dan je neus lang is. De TS vraagt niet of iemand zonder bh topless is, dat snapt de TS zelf ook nog wel. Allereerst zou het trouwens kunnen zijn dat het meisje waar de TS het over heeft hetzelfde shirt aanhoudt, omdat zij of andere meiden om haar heen het misschien raar kunnen vinden om topless in de kleedkamer te staan. Dan heeft ze geen bh aan, maar is niet topless. Verder gaat het de TS er dus om of meer meiden dit doen en dit als normaal wordt gezien. Ik sta net zoals J23 ook nooit naakt met omkleden bij anderen en dit kan dus ook als vreemd worden gezien.

    18 jaar
    2 dagen geleden
  • @j20 Het punt is dat heel veel mensen juist wel problemen hebben met naakt bij elkaar omkleden. Kennelijk kleed jij je naakt om bij anderen; ik heb dat nog nooit gedaan en ik ken ook niemand die dat doet. Het is in die zin dus ‘abnormaal’ om te doen, waar niks mis mee is natuurlijk, maar vandaar dat de vraag dus gesteld wordt door ts.

    23 jaar
    3 dagen geleden
  • Dat dus j20. Als ik mijn haar rood verf wordt mijn haar rood. Als ik me zonder bh ga omkleden sta ik topless. Duh.

    22 jaar
    3 dagen geleden
  • Ik neem het deze keer op voor de meiden! Dat de vraag bij meidenvragen staat is logisch omdat het in de meidenkleedkamer gebeurd en daar heb ik (en dus ook andere jongens niet) geen toegang. Maar het is wel een stupid vraag. Als ze geen BH draagt staat ze dus topless. En wat is daar het probleem van? ik sta bij het omkleden altijd naakt, en met mij de meeste jongens, ook die geen vriend zijn. En dat is bij meiden niet anders,.Dus snap de reacties van de meiden heel goed. stomme vragen krijgen stomme antwoorden.

    20 jaar
    3 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap