Skip to content
31 reacties
4422 weergaves

Wat heb je ooit gedaan waar je spijt van hebt?

Wat heb je ooit gedaan waar je spijt van hebt?

vertel..

16 jaar
16 dagen geleden

31 Reacties

  • Heb je die 100 euro geaccepteerd en waarom?

    18 jaar
    22 uren geleden
  • ik ontmoette een leuke jongen met uitgaan en ik ben met hem meegegaan naar zijn huis(wat ik normaal nooit doe). na het zoenen belande we in bed en hij kwam in 10 seconde in mij klaar gaf mij 100 euro en zei dankjewel. ik heb hem nooit meer gezien.

    19 jaar
    23 uren geleden
  • Seks filmpjes gemaakt met mijn gezicht er in. Iedereen zegt dat ze verwijdert hebben maar ik blijf angst hebben dat het weer naar boven komt. Je ziet weinig, alleen dat ik iets doorslik maar ik denk dat iedereen die het ziet wel snapt dat het geen melk is.

    14 jaar
    1 dag geleden
  • J16 gelukkig maar! Veel plezier alvast en laat daarna nog maar weten hoe het was of als er eerder iets gebeurt. Ik ben wel benieuwd en hoor het graag!

    19 jaar
    5 dagen geleden
  • @J19. Ja over ongeveer twee weken gaan we kijken of we paar dagen bij elkaar kunnen logeren. Gaat waarschijnlijk wel gebeuren. En wat je zegt over leeftijd we hadden al een goede klik voordat ze zei hoe oud ze echt was.

    16 jaar
    5 dagen geleden
  • Ik heb nooit spijt. Zonde van je tijd wat gebeurt is... is gebeurd

    20 jaar
    6 dagen geleden
  • vrijdagavond uitgegaan en een trio gehad met mijn vriendin en haar beste vriendin. zaterdagochtend moest mijn vriendin werken en was ze al vroeg weggegaan. we werden naakt wakker en heb ik nog een keer seks gehad met haar vriendin.

    19 jaar
    7 dagen geleden
  • J16, ja snap ik wel dat dubbele gevoel, maar toch zou ik het wel doen als ze gewoon leuk is. Dat over die leeftijd was waarschijnlijk niet slecht bedoeld en alleen maar omdat zij jou leuk vindt en met je naar bed wilt. Het leeftijdsverschil valt ook best mee en wordt alleen maar "kleiner" als jullie ouder worden. Als je het niet wilt moet je het natuurlijk ook niet doen, maar hopelijk hebben jullie het in ieder geval leuk in de herfstvakantie.

    19 jaar
    9 dagen geleden
  • Oh ja snap ik gingen jullie ook meer doen dan scheren dan zoals vingeren, want best veel meiden en ook zussen doen weleens dingen naakt samen toch?

    18 jaar
    10 dagen geleden
  • @j18 was toch een beetje te intiem achter af.

    16 jaar
    10 dagen geleden
  • @j19. Beetje dubbel gevoel. Zeker zal ik haar als vriendin willen. Echter hun dat ik weet dat ze 12 is weet ik niet of dat dan een goede keuze zal zijn. Waarschijnlijk gaan we in de herfstvakantie eens afspreken, we wonen niet echt bij elkaar in de buurt

    16 jaar
    10 dagen geleden
  • Goed om te horen j16! Zou je haar niet echt als vriendin willen hebben?

    19 jaar
    11 dagen geleden
  • @j19. Na twee dagen zei ze dat ze had gelogen over haar leeftijd. Ze was 12 ipv 14 wat ze zei dat ze was. Aan haar lichaam was het niet te zien. Ze was vrij slank maar iets korter dan mij.

    Was wel even boos dat ze jonger bleek. Echter bleek onze band hier niet onder te lijden en spreken elkaar nog steeds.

    16 jaar
    11 dagen geleden
  • het zusje van mijn vriendin gebeft 2 jaar geleden.

    mijn vriendin was boeken vergeten die ging ik bij haar thuis ophalen en haar zusje lag op de bank te vingeren. ze vroeg ik wilde helpen met klaarkomen want dat lukte haar niet. ik heb het uitgelegd en wilde weten hoe beffen voelde en ik heb dat toen gedaan.

    19 jaar
    12 dagen geleden
  • J16 hoe was je er achter gekomen dat ze jonger was en hoe oud zij ze dat ze was en waren jullie toen? Heb je haar nummer en ken je haar nog? Vond je het eigenlijk niet heel leuk en geil en zou je het nog eens willen doen met haar of haar als vriendin willen?

    19 jaar
    12 dagen geleden
  • Jongen van 22, zou je haar dus niet als vriendin willen? Haha dat laatste snap ik sowieso wel, hoe merk je eigenlijk dat ze je zo geil is op je want kan je niet eens als jullie samen zijn haar dan bijvoorbeeld zoenen en dat het zo verder gaat. Als je dat wel leuk lijkt moet je dat zeker doen vind ik!

    18 jaar
    12 dagen geleden
  • Er zijn meiden die soms ff willen neuken, maar niet met een totale vreemde. Dus als ze een jongen kennen of misschien al eens iets gedaan hebben, dan is dat makkelijker voor ze. Er is al vertrouwen, soms is er al eens seks geweest en ze hoeven zich niet af te vragen wat de jongen van hun lichaam vindt. Ik heb 2 vriendinnen die ik nu niet vaak meer zie, maar die soms een keer seks willen zonder verplichtingen. Ik heb nog geen relatie, dus geen probleem. Zijn beide twee totaal verschillende meiden, niet alleen qua uiterlijk maar ook qua gedrag enzo, maar dat maakt het juist wel leuk. Als ik app dat ik zin in een nummertje heb, zouden ze het ook met mij doen.

    22 jaar
    12 dagen geleden
  • Ja jongen van 18, ik ik er nog 2 van, de 3e is verhuisd. Als ik ze tegenkom hebben we het er een enkele keer nog over, afhankelijk van het gesprek. Die oudste is nu 25 denk ik en blijkbaar hardstikke geil op me. Ik weet niet zo goed wat ik er mee aan moet. Ik ben niet verliefd op haar ofzo maar zou best wel eens een keertje met haar van bil willen.haha. Ik denk dat ik er niet veel moeite voor hoef te doen om haar zover te krijgen dat ze me pijpt en meer wil.

    22 jaar
    12 dagen geleden
  • Net als j17 bleek dat ze veel jonger was dan ze had gezegd. Was ook op vakantie en hadden na een paar dagen echt een goede klik. Gingen steeds meer samen doen, van zwemmen, wandelen maar ook samen douchen. Een van de laatste dagen vroeg ze of ik bij haar wilde slapen in haar tentje. Dat gedaan en seks samen gehad. Nadat we nummers etc hadden uitgewisseld bleek dat ze had gelogen over haar leeftijd. Ze was 2 jaar jonger dan ze had gezegd.

    16 jaar
    12 dagen geleden
  • Seks gehad die illegaal is ik kan het er met niemand over hebben zelfs op dit forum wordt het weggehaald. Dus verdiep je in wat niet mag en doe het niet.

    18 jaar
    12 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap