Skip to content
10 reacties
1275 weergaves

Schaamhaar weg krijgen

Ik probeer al een tijdje om mijn kut helemaal kaal te scheren, maar het blijft altijd stoppelig en dus nooit helemaal glad. Heb al een ontharingscrème gebruikt, maar stoppels blijven aanwezig. Mijn schaamlippen zijn wel helemaal glad maar mijn bikinilijn en op mijn kut blijven er stoppels en pukkeltjes aanwezig. Iemand tips voor apparaatjes of middeltjes die er voor kunnen zorgen dat dit wel lukt? Liefst niet te duur en makkelijk in gebruik. Heel erg bedankt voor jullie tips alvast

18 jaar
29 dagen geleden

10 Reacties

  • @m14 ik scheer elke keer als ik mij douche behalve als na een wedstrijd bij volleybal dat je scheert hoeven anderen niet te zien. Ze weten het toch al.

    16 jaar
    23 uren geleden
  • Iedere ochtend onder de douche ff scheren, oksels en poes. Scheermesje met drie mesjes. Eerst van boven naar beneden, dan andere kant op. In een minuut gepiept.

    14 jaar
    1 dag geleden
  • Gewoon laten waxen. Laat ik ook doen. En bij 2 x in de week scrubben blijven de ingegroeide haartjes ook weg zoals hierboven al werd beschreven. Ik persoonlijk en er echt fan van en ik ben een man. Laat alles waxen

    22 jaar
    16 dagen geleden
  • Ik laat t gewoon staan. Alles

    17 jaar
    26 dagen geleden
  • Scheer je met scheergel en goede scheermesjes? Het is de moeite waard om in betere scheermesjes te investeren van een bekend merk. En gebruik voldoende scheergel, dat werkt beter dan scheerschuim. Scheer ook voorzichtig tegen de richting in en ga gehurkt zitten om de huid zo straks mogelijk gespannen te krijgen en er goed bij te kunnen voor het meest gladde resultaat.

    Inmiddels scheert mijn vriendin haar kut niet meer, maar toen ze nog wel schoor was het op deze manier en kreeg ze haar kut altijd spiegelglad.

    23 jaar
    27 dagen geleden
  • Suikerhars kan goed werken, maar dan is het maar een dag of twee superglad

    16 jaar
    28 dagen geleden
  • Scheren kan echt glad, alleen, maar voor kort, dus een paar uur voor de seks scheren moet echt wel goed gaan, glad genoeg zijn.

    Ik heb trouwens ook uitstekende binnenste lippen, vind ik juist mooi, en m'n vriend ook.

    22 jaar
    29 dagen geleden
  • Heel simpel. Gewoon laten staan. Dan ben je ook van die stoppels af. Als het wat langer is dan is het meteen zachter. En het staat volwassener. Ik haal alleen de langere haartjes weg maar behoud het meeste wel.

    19 jaar
    29 dagen geleden
  • Laseren! Ik heb zelf een laserapparaat gekocht bij bol werk perfect

    12 jaar
    29 dagen geleden
  • Je kan het laten weglaseren, maar dat is extreem duur en vereist verschillende beurten (een tiental). Als je haartjes nog niet volgroeid zijn, blijven er toch nog bijkomen. Dus het is ook geen eeuwige oplossing.

    Je kan ook zelf zo'n toestelletjes kopen, maar je moet daar heel goed mee opletten:
    - sommige werken niet voor sommige haartypes en kleuren,
    - ze werken met zeer intense lichtflitsen: als je per ongeluk in je ogen schijnt, ben je blind (echt blind, permanent),
    - bij fout gebruik en te hoge intensiteit, kan je lelijke brandwonden krijgen met permanente littekens en overgevoeligheid.
    (Ik denk dat er op dit forum ooit een heel uitgebreid topic was over laseren, een aantal jaar geleden, zoek eens of je het nog kan terugvinden?)

    Zulke verwondingen kunnen ook gebeuren als je het laat doen door een professional die niet zo professional is. Dus toch wel riskant.

    Waxen kan ook: dan blijven ze langer weg dan scheren, en het voelt zachter. Maar je krijgt daarna makkelijk ingegroeide haartjes. En waxen doet erg veel pijn, vooral de eerste keren. Na een tiental keer worden de worteltjes zwakker en komen de haartjes makkelijker los zonder zoveel pijn, maar aangenaam is het nooit.

    Dus ik weet helaas ook geen goede oplossing. Ik vind schaamhaar, buikhaar, bilspleethaar en okselhaar een zware designfout van de natuur. Een buis op het examen voor esthetiek. Alleen hoofdhaar, wenkbrouwen en wimpers hadden gemogen.

    (Overigens en offtopic: grote binnenste schaamlippen die eruit steken zoals bij de meeste van ons, vind ik ook een buis voor esthetiek. Ik zie liever mooie volle buitenste lippen, dus een mooi zacht heuveltje, maar zonder zichtbare binnenste lippen. Maar ja, het is wat het is.)

    22 jaar
    29 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap