Skip to content
8 reacties
1449 weergaves

Stijve in het openbaar

Hoi!

Ik ben 22 en ik heb regelmatig een stijve pik. Gelukkig heb ik dit nog nooit in het openbaar gehad, dat het duidelijk merkbaar was... Of dat hoop ik toch! Normaal gezien kan je die stijve pik niet zo goed zien door mijn jeans, maar wat als ik met vrienden of vriendinnen ga zwemmen, of als ik een jogging aan heb en ik krijg een stijve pik? Hoe moet ik me daar uit praten?

Ik wil niet dat mijn platonische vriendinnen het zien en denken dat ik met hen in bed wil of dat ik over ze zit te fantaseren. Met mannelijke vrienden zou ik het me minder aantrekken omdat zij weten wat het is, maar ik zou me dood schamen als het zou gebeurten bij mijn vriendinnen. We zijn gewoon puur vrienden, ik zou niets meer willen, maar hoe maak je duidelijk dat het over een Niet-Slechte stijve pik gaat, in tijden van #MeToo? En voor jullie beginnen "als ze vrienden zijn zullen ze het heus wel begrijpen", ik zou zelf ook schrikken als ik 1 van mijn vrienden met een stijve pik zag.

Ik vindt het lastig dat die pik van me soms random stijf wordt, ik ben freaking 22 jaar, geen 15! Daar gebeurt het bij iedereen, maar nu ben ik volwassen, dus zou het al snel verkeerd bekijken kunnen worden

Meiden, help me please!

22 jaar
1 maand geleden

8 Reacties

  • Heb je het tegen mij, ik ben namelijk geen j22. Heb dat zelf gelukkig nooit meegemaakt en wat is er trouwens om toe te geven?

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Heb je dat nou zelf nooit meegemaakt j22 of wil je zo graag dat ik dat toegeef? Ik ben trouwens nu volwassener dus heb het al lang niet meer gedaan maar goed. Op het rustige strand met mijn vriendin bikini wisselen. Ze kunnen het nooit laten om te kijken.

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Hahaha meisje 20, zeker waar dat het (vooral voor jullie) juist leuk kan zijn dat wij er geen invloed op hebben. Ben wel benieuwd over wat je zei want hoe heb je die jongen uit zitten lokken dat hij een stijve piemel kreeg en was dat op het strand of bij een zwembad?

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Wat een onzin j22, om tegen een mogelijke erectie een speciale zwembroek te kopen. En hij ziet er niet uit ook. En daar staat dan dat wij jongens die een erectie krijgen zouden slaan. Nou ja een oude man die vies zit te doen misschien, maar een jongen die een stijve in zijn zwembroek krijgt toch nooit. Toen ik 16/17 was heb ik dat met mijn vriendin zelfs uit zitten lokken LOL als we succes hadden. Jongens moeten blij zijn dat ze hem niet altijd onder controle hebben Dan zou hun piemel net zo veel te serieus en saai zijn als zijzelf.

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Jij denkt dat wij niks van mannen snappen. Valt wel mee hoor, de meeste meiden weten echt wel hoe het allemaal werkt.

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Hier vind je wat tips om erectie te verstoppen: https://nl.wikihow.com/Een-erectie-verstoppen

    Specifiek voor bij het zwemmen is er deze zwembroek ontwikkeld: https://blog.easytoys.nl/pornhub-brengt-zwembroek-uit-die-erectie-verbergt/

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Een gewone of wat jij noemt platonische vriend of vriendin is nog steeds een man of vrouw van vlees en bloed. Je sluit daar alleen seks bij uit. Ik was vorige zomer met een vrien op het strand maar geen zwemspullen. Toen zijn we in onze onderbroek gaan zwemmen zoal ik dat wel s met vriendinnen doe en hij met vrienden. Tja die boxer scheen door. Aan mijn slipje zag hij dat niet dat was al nat, maar wel aan mijn tepels en dat was voor die van hem teveel. Mijn schuld, ik was te geïnteresseerd. We hebben geen moment gedacht om er verder wat mee te doen, alleen Ik was daar ook niet bang voor. Ik vraag me eigenlijk af waar jij zo bang voor bent. En ja toen moest dat natte ondergoed uit en broek aan. Toen hebben we gekeken, we kunnen het overal met elkaar over hebben dus ook daar over. Zou het morgen weer doen, maar wat warmer weer dan graag.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Als dat gebeurt ga dan vooral niet zo’n veel te serieus verhaal ophangen zoals je hier doet. Ik heb het wel meegemaakt dat een jongen een stijve kreeg. Vooral op het strand als ik een beetje veel laat zien, maar bij sporten heb ik ook wel eens inkijk. Hij kan daardoor ook een geil idee krijgen terwijl hij niets met me wil. Dat kan ook nog, tenminste heb ik zelf wel eens. Daar te ernstig over praten geeft juist een verkeerd idee. Lach er zelf om en zeg dat je hem nog steeds niet helemaal onder controle hebt. De meest meiden weten dat. Ik vind het trouwens wel leuk, een jongen met een opsteker. Ik kom thuis niets te kort hoor,, maar leuk toch een ongeleid projectiel bij een jongen in zijn broek.met zelf lachen maak je ook duidelijk dat zij er om mag lachen.

    20 jaar
    1 maand geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten