Skip to content
85 reacties
4352 weergaves

Lingerie voor partner

Mijn vriend is gek op lingerie en ziet me het liefst in kousen en jarretels. Tot nu toe is het er nog niet van gekomen om te kopen en gaat het nooit verder dan een mooie kanten bh met bijpassende string. Ik heb nog nooit jarretels aan gehad en vind het beetje "hoerig" om maar zo te zeggen. Weet niet of ik me daar comfy in voel. Hier mensen met ervaring met wat uitgebreidere lingerie en hoe en wat is jullie ervaring hiermee?

21 jaar
2 maanden geleden

85 Reacties

  • Een meid van 18 draagt toch geen jarretels? Vind dat ook voor oudere vrouwen. Lekker stringetje is zat toch.

    19 jaar
    1 dag geleden
  • Al setje met jarretels kousen corset en string aan gehad. Vind het niet lekker zitten. Maar ben normaal ook geen fan van strings. Met een slip is het al beter maar jarretels schieten dan weer los van me kousen, echt zo irri

    18 jaar
    4 dagen geleden
  • Gelukkig tref ik hier toch nog een aantal medestanders die ook van lingerie houden. Mijn eerste ervaring was toen ik 18 was. Ik was uitgedaagd om in lingerie op een feest te verschijnen en ben toen een setje gaan kopen. Het betekende wel dat gelijk al mijn vrienden en vriendinnen me zo hebben gezien, maar ik voelde me er zo goed in dat ik me de hele avond niet verder heb aangekleed. Binnen onze vriendengroep kan dat ook. Mijn vriend kende ik toen nog niet maar hij kent het verhaal en zou het heel leuk vinden als ik het nog een keer zou doen waar hij bij was. Dat wil ik best doen maar liever nog even wachten want kousen zijn bij dit weer niet heel prettig.

    22 jaar
    5 dagen geleden
  • Ik doe dit zeker! Niet alleen voor me lover, maar ook omdat ik het gewoon heel lekker vind om aan te hebben. Als ik er mee weg ga en de jarretels langs me benen voel spannen maakt me dat bewust van het setje en geeft me dat een vrouwelijk gevoel. Daarnaast geeft het in bed ook de nodige extra spanning.

    22 jaar
    8 dagen geleden
  • Afgelopen weekend een mooi setje met jarretels gekocht. Had het nog nooit aangehad maar zit super lekker. Kousen vast maken is niet zo moeilijk en voel me er op en top vrouw in. Me vriend wist van niks en werd helemaal wild toen hij het zag.

    19 jaar
    13 dagen geleden
  • Ik zie graag een vrouw volledig in lingerie. Mooie kousen en jarretels staan zeer sexy. Kanten bh erbij. String vind ik echt niks en zie ik liever een kanten slip. Dan is plaatje compleet.

    20 jaar
    13 dagen geleden
  • M22 ik herken dat wel wat je zegt. Als ik alleen een mooi lingerie setje klaar leg begint voor mij ook dat fijne gevoel al. Zeker wanneer dit met jarretels en mooie kousen is dan voel ik me hier gewoon op en top vrouwelijk in. Setje van string en bh past zoiezo altijd bij elkaar.

    18 jaar
    15 dagen geleden
  • Draag wekelijks enkele keren kousen met jarretels. Ben vaak fully dressed onder mn kleding. Vind het heerlijk om mooie complete lingerie aan te hebben. Geniet van het gevoel wat al begint bij het aantrekken en voel me er fijn en zeker in. Let er wel op dat mn lingerie niet aftekent in mn kleding. Doe ik standaard met string ook. Vind het niks als een ander kan zien wat ik aan heb. Draag het voor mezelf en de enige die het mag zien is mn vriend.

    22 jaar
    19 dagen geleden
  • M19 ik heb pas jarretels aan gehad van mijn zus. Moet zeggen dat het lekkerder zat dan verwacht. Vond het ook erg sexy staan als je het draagt met een string. Heb het een avond aangetrokken toen me ouders op vakantie waren en me vriendje kwam. Die werd er echt wild van. Ik wil ze zelf binnenkort ook gaan kopen en gewoon met een jurkje of rokje buiten gaan dragen. Daarbij zit een goede string ook super lekker en voel je geen eens dat je er een aan hebt. Ik loop hem nooit tussen me billen vandaan te trekken ofzo. Gewoon goede kopen en de juiste maat.

    16 jaar
    20 dagen geleden
  • Jarretels zitten echt klote. Dat gezeik met die dingen aan je kousen. Strings zitten ook voor geen meter. Mooie ck boxer zit lekker en ziet er mooi uit.

    19 jaar
    21 dagen geleden
  • Ik vind dat iedereen zelf moet weten wat hij aantrekt. Ik kan lingerie erg waarderen maar vind wel dat je het voor jezelf en partner moet houden en niet moet showen aan de hele wereld

    22 jaar
    22 dagen geleden
  • Vind kousen en jarretels onzin. Slip is genoeg

    20 jaar
    22 dagen geleden
  • Wel flauw om zo te generaliseren. Ik snap het wel hoor als man en vindt het ook super geil om te zien als een meisje dat draagt.

    18 jaar
    25 dagen geleden
  • M21, helemaal met je eens maar de vertrutting is geloof ik enorm toegenomen. Ik lees zelfs al dat we katoenen ondergoed moeten gaan dragen en dat nota bene van jongens. Mijn vriend, maar ook andere mensen in mijn vriendenkring kunnen een mooi setje nog steeds waarderen en beoordelen dat niet als hoerig. En zelf voel ik me er veel beter in, wat dat betreft snap ik je helemaal!

    22 jaar
    25 dagen geleden
  • J22, dus eigenlijk zeg je dat als je een one nightstand hebt en sexy lingerie draagt je een hoer bent? Wat een onzin! Lingerie voelt gewoon fijn en lekker om aan te hebben. Zowel met als zonder seks. En ja de reacties van een man zijn leuk, maar dat krijg ik op het strand ook als ik in een string loop. Maar dat is niet de insteek waarom je die draagt. Het zit lekker en vele malen beter. En mooie lingerie geeft me soms net dat kleine beetje extra gevoel wat je waarschijnlijk als man niet zult begrijpen.

    21 jaar
    25 dagen geleden
  • Ik vind het niet hoerig, maar zaken als jarretels vind ik toch al gauw iets voor wat oudere, meer ervaren vrouwen. Bij meiden van begin twintig vind ik het wat too much. Maar wie er blij van wordt moet het zeker doen, er is niks mee. Maar mijn vriendin hoeft het voor mij zeker niet te doen.

    En strings kunnen best leuk zijn, ik ben er op zich niet negatief over. Maar ook daar zie ik liever een gewoon katoenen exemplaar, of iets in een leuk kleurtje of zo. Maar geen lingerie en geen gedoe met kant of van die versierselen en zo. Maar mijn vriendin draagt al een paar jaar geen strings meer. Sinds ze gestopt is met scheren daar beneden draagt ze alleen nog maar slips en hipsters. Een string staat niet zo charmant als aan beide zijkanten een pluk schaamhaar te zien is en ze wil ook niet scheren alleen maar om strings te kunnen dragen.

    23 jaar
    26 dagen geleden
  • Beste M22 er nu eenmaal nog steeds mannen die precies rechtstreekse afstammelingen van de eanderthalers zijn. De enige evolutie die ze schijnbaar hebben doorgemaakt is de ontdekking van de smartphone, waarmee ze op fora als deze voorhistorische reacties plaatsen. Met andere woorden, gewoon doen en dragen waar jij je goed bij voelt. De mening van deze fossielen is niet van tel.

    22 jaar
    26 dagen geleden
  • Mijn lover is er helemaal weg van. Wij kopen ook vaak samen lingerie. Ook dragen wij dit samen. Begonnen door keer me string te proberen maar inmiddels is dit vaak me hele lingerie set wat opwindend is voor ons beiden. Dit zijn ook jarretels en kousen enz. Hoerig is dit zeker niet. Opwindend wel! Daarnaast zit het gewoon echt lekker en is het bij ons een toevoeging op ons seksleven.

    22 jaar
    27 dagen geleden
  • M20, dat is denk ik precies wat er bedoeld wordt met hoerig. Als jij een one nightstand heb en ze in kousen en jarretels aan komt heb je het idee dat je moet betalen na de seks. Of de seks moet zo slecht zijn dat je het moet compenseren met lingerie ofzo. Alsof een man daarop zit te wachten.

    22 jaar
    28 dagen geleden
  • Vind dat allemaal maar niks. Een vrouw hoeft toch niet helemaal in van die lingerie te gaan lopen. Een onderbroek en bh is genoeg. Vind van die jarretels en kousen een afknapper. En een string al helemaal. Geen gezicht om in je blote reet te lopen met een touwtje er tussen.

    20 jaar
    29 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten