Skip to content
57 reacties
8875 weergaves

Wie heeft er wel eens een rokje of jurk zonder ondergoed gedragen.

Op vakantie wil ik het eens een keer proberen.

15 jaar
3 maanden geleden

57 Reacties

  • Hoi M18 jij durft ...ik ben naar eroticabeurs geweest en in een rokje zonder slipje . Voor de zekerheid had ik een klein stringetje mee .. maar niet aangehad . Er zijn mensen die het gezien hebben maar daar komt het en ik was niet allen die er zo bij liep .

    21 jaar
    3 dagen geleden
  • M18 Ja al iemand het gezien heeft en het tegen iemand anders zegt zal het wel snel rond gaan . Ik heb het zel pas een keer gedaan maar vond het wel lekker en zal het vast vaker gaan doen . En nog gezond ook

    21 jaar
    3 dagen geleden
  • @M21 Dat heb ik ook wel eens gedaan, maar dan bij het aankleden na het sporten. Je voelt daarna in de kantine gewoon de blikken toenemen naarmate het verhaal begint rond te zingen.

    18 jaar
    4 dagen geleden
  • Met mijn vriendin samen naar de sauna geweest . Toen we in de kleedruimte ons aan het uitkleden waren kwamen er twee andere meisjes binnen toen ze begonnen met uitkleden liet een van de meisje opzichtige zien dat ze geen slipje onder haar rokje aan had . Later hebben we ze nog gesproken in de stoomcabine .

    21 jaar
    8 dagen geleden
  • Ik had ook steeds last van onderen . Zonder slipje onder een strakke jurk vond ik soms gewaagd omdat je geen aftekeningen ziet . Nu heb ik van mijn vriend een openkruis slipje gekregen. Mijn kutje is bloot en het lijk of ik gewoon een slipje draag ... en best ook sexy om te zien ..

    18 jaar
    27 dagen geleden
  • Ik heb zaterdagavond een feest en wil mijn mooie jurk aan gaan doen en zonder slipje.Vorige toen ik hem op een schoolfeest aan had zeiden mijn vriendinnen dat ze de aftekening van mijn slipje goed konden zien . Wel spannend en hoop dat het goed gaat .jurk is vrij kort dus opletten met gaan zitten ..

    19 jaar
    28 dagen geleden
  • M22 geweldig om te lezen maar ik loop ook heel veel zonder en herken me in wat jij schrijft . bij traplopen en of roltrap even kijken of er iemand kort achter je staat . schoenen passen kan ik zeggen dat het bij mij met laarzen passen fout ging ... rits zat vast de een verkoopster zowat van mijn leeftijd was mij aan het helpen ... ze knielde voor me toen ik op het bankje zat om ze uit te trekken en de rits bleef hangen . maar ze tilde ineens mijn been op de ze heeft vol zicht gehad op mijn kutje . ze kleurde wel een beetje maar verder niet over gesproken ... maar ik vind het nog steeds geil en spannend om te doen lekker zonder

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Sliploos lopen, of fietsen, is intens geil. Ben er dan heel de tijd mee bezig in mijn hoofd. Roltrappen opgaan, of bv schoenen passen, wordt ineens heel spannend. Soms voel ik nattigheid langs de binnenkant van mijn dijbeen lopen...

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Hey M12, moet je echt x gaan doen is echt een geil gevoel. Zelf doe ik het ook regelmatig de wind langs mijn vochtige lipjes, heerlijk is dat. laat ff weten hoe het ging?

    12 jaar
    1 maand geleden
  • Ik heb het ook gelezen ... het zijn beurzen in België. Ik ga er denk ik wel heen .. maar weet niet of ik het durf te laten zien .

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Ik zag op internet dat er erotica beurzen zijn binnenkort en mijn vriendje wil er wel heen met mij . Nu lezen we dat je op vrijdag gratis naar binnen mag als je een rokje draagt zonder slipje . Heeft iemand dit al ooit gedaan . Ik wil het wel gaan doen maar vind het ook spannend o n bij de ingangs controle te laten zien .

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Ik had mijn kutje mooi kaal gemaakt en met mijn vriend naar de kamasutrabeurs gaan . Ik had een rood ruitjesrokje aangedaan en gelezen dat er meer zonder slipje rond liepen dus dacht dat ga ik ook proberen . Niks verteld tegen mijn vriend . Bij de beurs aangekomen zijn we gaan rondlopen en kom ik een vriendin tegen die daar topless aan het werk was bij een stand . Oops momentje. Hoi hoi .. en even staan te kletsen zegt ze ineens dat je onder een Schots rokje geen slipje hoort te dragen .. op dan moment tilde mijn vriend het rokje op. Oopp. Mijn vriendin was even stil en haar reactie was " mooi kaal " mijn vriend kleurde rood en was wat geschrokken ... maar later nog een geil avondje gehad en hij kon er maar niet geloven dat ik dat durfde

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Ja wel eens gedaan om mijn vriendje gek te maken! Vond het wel spannend omdat het een kort rokje was..

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • @m18 je hebt gelijk. Ik heb gewoon geposeerd in een zomerjurk. Alleen zonder ondergoed aan en dat weet mijn vriend ook.

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • @M19 Ik denk dat ze bedoelt dat er op die foto niets te zien is, maar alleen zij en haar vriend weten dat ze er niets onder aan heeft op het moment dat de foto gemaakt is.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • M15 privé foto's altijd spannend en leuk maar houd hem voor jezelf .. ik heb er ook laten maken maar wel zelf in het bezit .

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • @m18 ja hij vind het zeer opwindend. Heb ook een foto laten maken van me toen hij en ik alleen wisten dat ik er niks onderaan had.
    @m19 jurkje aan zonder string aan.

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • M15 wat heb je stiekem gedaan en wanneer ...?

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • @M15 Ben je wel nog steeds op vakantie zonder je vriendje dan? Dat jij daar zonder loopt en hij het thuis spannend zit te vinden? Dat is zo cute.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • @M15, waar heb je dat gedaan en weten jullie ouders dat je al seks hebt?

    17 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap