Skip to content
53 reacties
5015 weergaves

Zijn bikini strings in?

hoiiiiii, op instagram zie ik eigk vrijwel iedereen bikini strings dragen. Ik ben nog niet naar het strand geweest dit jaar dus ik heb niet gezien hoe in ze weer zijn, duss weet iemand dat? Zijn ze weer in en dragen jullie ze?

16 jaar
5 maanden geleden

53 Reacties

  • Zelf heb ik dit nog niet aangehad mijn vriendinnen wel. Wat ik wel merk is dat wij als meiden groepje meer aandacht kregen van bepaalde boys

    16 jaar
    7 uren geleden
  • Ik vind het ook mooi! Maar ik vind het zelf leuker om er onschuldig uit te zien, ik heb nog dezelfde maat als toen ik 12 was en heb nog een bikini van toen van frozen met zo'n randje alsof het een rokje is.

    16 jaar
    2 dagen geleden
  • Zie het steeds vaker. Vind het wel mooi

    13 jaar
    3 dagen geleden
  • Veel meisjes dragen ze wel ja. Ik heb trouwens laatst ook wat jongens in string gezien. Best leuk eigenlijk.

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Hoe versier je ze jongen 18. Loop je gewoon zomaar op ze af en vind je dat niet raar of word je dan afgewezen?

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • Eerlijk ik kom uit scheveningen.
    Die string bikini maakt me opgewonden.
    Meisjes onder de 18 lopen er steeds naakter bij.
    Waardoor soms de fout maak 16jarige te versieren

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Vorige week nog bikini strings gezien in de sauna. Zelf ook in string gegaan. Deze week zelf nog in een zwemstring gaan zwemmen. Redders deden er niet moeilijk over. Zijn maar billen hè.

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Doe lijken inderdaad terug in de mode. Zit pp hotel in Frankrijk en aan het zwembad redelijk wat string bikinibroekjes te zien.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Nederland is duidelijk Frankrijk of Spanje niet, daar is op sommige momenten bijna de helft in string. En ook een pak meer mannen

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik werk in een strandtent, afgelopen weekend wel heel wat strings gezien, maar hooguit 5% en de meeste juist bij 40+. Bij meiden van mijn leeftijd of jonger maar een stuk of twee gezien. Maar iedereen strand is vast anders. Zelf heb ik de hele dag werkkleding aan, en ''s avonds na het werk skinny dippen.

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Waarom zou jij je hiervoor schamen. Mijn zus en mijn nicht dragen ook al jaren strings en ik vond dit nooit een issue. Het komt door mijn nicht dat ik op vakantie ook zwemstrings begon te dragen. Als je gewoon doet kan een stel blote billen toch geen probleem zijn, lijkt me?

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Mijn moeder en zus lopen ook in string op het strand. Vind het werkelijk geen gezicht en snap niet waarom. Schaam me kapot als ze in hun blote ass in mn buurt lopen!

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik en mijn moeder dragen allebei bikini string s op de vakantie. Mijn moeder is 44 en het staat haar ook nog prima. We zijn nu in spanje en er lopen er Genoeg mee. Persoonlijk vind ik aandachts geil wel een beetje overdreven om zo te reageren. Misschien is er over een paar jaar één anderen trend

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Gewoon omdat nu eenmaal mensen zijn die graag een string dragen, een string mooi vinden en /of graag mooi gebruinde billen willen, ook als er geen naaktstrand in de buurt is.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • M19 nou dan loop ik maar voor lul op het strand met een string maar ik draag ze wel. En krijg alleen maar positieve reacties er op. En dan ze me kont kunnen zien is toch prima. Of er nou stof overheen zit of er tussen, de vorm is toch wel zichtbaar.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik vind het geen gezicht. Sowieso vind ik een string niks, heel de dag zo touwtje tussen je reet. Daarbij zie ik niet in waarom je in je blote reet op het strand zou gaan lopen.

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik draag graag strings, ook als zwembroek op het strand. Ik vind strings mooi, comfortabel en mijn billen bruinen mooi mee, het enige nadeel voor mij is dat je - zeker als jongen / man - extra bekijks hebt.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Ook als het je om de aandacht te doen is, doe je het toch voor jezelf?

    Mijn vriendin vindt het ook aandachttrekkerij en zou ze daarom nooit dragen. Zij heeft geen behoefte aan aandacht van anderen en volgens haar krijg je dan ook de verkeerde soort aandacht. En ze heeft er geen zin in om elke keer dat ze een bikini gaat dragen haar kut te moeten scheren, want die stringbikini's, die bedekken niet zoveel. Voor haar liever gewone bikini's of een badpak die wat meer bedekken.

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Ja mee eens, mensen zeggen vaak het voor zichzelf te doen maar uiteindelijk doen ze het gewoon omdat ze het leuk vinden zichzelf te laten zien en validatie willen van anderen door bijvoorbeeld complimentjes

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • @j22, ik denk eerder omdat je dan je blote billen laat zien, en als je t in je broek laat niet. Snap wel dat mensen dat aandachtsgeil noemen hoor, waarom wil je anders zo graag dat mensen je ass zien? Uiteindelijk toch aandacht /erkenning

    19 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap