Skip to content
226 reacties
9854 weergaves

Hoe voelt een string

Ik draag nu nog hipsters maar om me heen zie ik sommige vriendinnen en meiden uit me klas een string dragen. Ik vind het raar om aan hun te vragen, maar vraag me af hoe dat voelt en het niet ontzettend irritant zit. Zie sommige hem ook wel is goed trekken. Weet ook niet wat normaal is op wat voor leeftijd je ze gaat dragen. Moet het thuis ook nog vragen, maar als het vervelend zit hoef ik geen discussie voor niets te krijgen vandaar.

14 jaar
4 maanden geleden

226 Reacties

  • De verschillen tussen de string "haters" en liefhebbers is toch wel op z'n minst opmerkelijk. Dat je strings wel of niet mooi vindt is uiteraard een persoonlijke voorkeur. Maar sommige vinden een string verschrikkelijk zitten en voelen deze blijkbaar constant tussen hun billen zitten en een string dus heel onaangenaam. Anderen vinden strings net fijn om dragen. Ikzelf draag wel strings, al besef ik ook heel goed dat dit als (jonge)man een weinig populaire keuze is en blijft. Ik vind strings net heel comfortabel om dragen, voel deze bijna niet en dit is de belangrijkste reden waarom ik strings verkies. Maar zou het verschil in draagcomfort enkel aan de kwaliteit en eventueel ook de juiste maat van de string te wijten zijn of is dit echt zuiver persoonlijke voorkeur? Ik heb ooit twee chineese strings gekocht en die zatten echt voor geen meter. Die van Calvin Klein, Armani, Olaf Benz enz. zijn echt comfortabel om dragen. Natuurlijk is iedereen vrij in hun keuze en moet niemand een string tegen z'n zin dragen. Het is dus eigenlijk nooit een probleem.

    22 jaar
    2 uren geleden
  • Ik heb strings gedragen omdat ik dacht dat het verwacht wordt en erbij hoort. Maar heb strings nooit fijn gevonden. Ik draag het liefst slips en hipsters. En zichtbare randjes?...van een string zie je het ook altijd verdwijnen in je kontnaad. Ik vind het niet erg als mensen mn slipje of hipster randjes zien in legging of broek of wat dan ook.

    22 jaar
    8 uren geleden
  • Ik leef echt in strings. Draag ze dag en nacht, voel geen eens dat er wat tussen me billen zit. Al zit niet elke string altijd even lekker en kan je een enkele wel is voelen of even goed moeten trekken, maar een boxer tussen je reet is erger dan dat kleine beetje stof van een string.

    22 jaar
    8 uren geleden
  • Ik draag dagelijks een string. Niet voor een ander of om sexy te zijn maar voor mezelf. Vind het gewoon heel lekker zitten. Net of je niets aan hebt. Hoe minder stof hoe beter. Zorg er wel altijd voor dat me string niet te zien is. Let met bukken op dat die niet boven me broek komt en pas me string op me kleding aan zodat die lijntjes niet te zien zijn. Heb geen ander ondergoed dan alleen strings en enkele brazilians.

    18 jaar
    21 uren geleden
  • J18 ik vind iemand zn string pakken niet echt netjes, maar ook niet heel fris eigenlijk.

    19 jaar
    21 uren geleden
  • Beetje raar om dit te doen. Schoon of vuil, dit zou ze nooit goedkeuren. Is zij jonger of ouder dan jou?
    Ik hoop niet dat zij of je zus(je) erachter komt.

    16 jaar
    21 uren geleden
  • Ik vind een string geil om te zien maar als het me vriendin is heb ik liever dat ze buiten gewoon normaal ondergoed draagt en niet iets wat andere mannen juist opwindt.

    20 jaar
    1 dag geleden
  • Pas bleef een vriendin van mijn zus slapen bij ons thuis. Toen ze weg waren moest ik iets hebben van haar kamer en stond daar de tas van die vriendin open en zag ik haar ondergoed liggen. Heb toen haar string gepakt en aangetrokken. Voelde eigenlijk ontzettend lekker, viel me alles mee hoe het zat. Vooral dat die van haar was vond ik een spannend idee.

    18 jaar
    2 dagen geleden
  • Ik draag boxers en soms hipsters. Hoef die nooit tussen me reet vandaan te halen. Die enkele keer dat ik een string draag loop ik hem wel telkens goed te trekken.

    19 jaar
    2 dagen geleden
  • Ik kan niet meer wennen aan een boxer hipster of slip . String is toch wel mn ding geworden als ik eerlijk ben .
    Heel heel soms zit het effe niet omdat ik het te hoog opgetrokken heb maar koop meestal maatje groter dan zit het perfect in combinatie met niet te hoog optrekken .
    Dus voor mij niks anders

    19 jaar
    3 dagen geleden
  • Ik droeg slips en boxers en dat kroop irritant tussen mn ass en dan hoor ik mensen zeggen ja string zit tussen je ass maar is aanzienlijk minder stof dan wat tussen je ass kruipt en ik draag 3 jaar strings en heel soms voel je hem maar van een wat duurder merk met superzachte stoffen of van bamboo voel je gewoon echt niks en je hoeft je onderbroek niet tussen je reet te trekken lekker gĂȘnant

    16 jaar
    3 dagen geleden
  • Dit is zoals voor zoveel dingen verschillende van persoon tot persoon. Ik heb meer moeten wennen aan het feit dat ik graag strings draag dan aan het gevoel van een string te dragen. Het was idd even wennen aan het bandje tussen de billen, maar ik vond een string eigenlijk meteen fijn om dragen. Ik moest langer wennen aan het graag dragen van strings, als jongen. Ik was ook steeds de enige jongen die strings droeg en dit is eigenlijk nog steeds zo. Ik draag deze niet om aandacht te trekken of aanstoot te geven - ik wil net geen aandacht en dat men dit gewoon vindt -maar enkel omdat ik graag strings draag. De mening van anderen is ondergeschikt aan persoonlijke voorkeur, vind ik. Binnen een relatie hou ik wel enigszins rekening met de mening van mijn vriendin.

    22 jaar
    3 dagen geleden
  • Ik kan me er volledig bij aansluiten dat een string super irritant is om te dragen. Draag altijd calvin klein boxers en soms hipsters. Zit altijd goed. Zit tenminste niet tussen me ass

    17 jaar
    4 dagen geleden
  • Hoi hoi
    Ik draag al vanaf mn 18de strings en vind het echt super.
    Ik zie ook velen hier zeggen nee bah heel de dag dat ding tussen me reet trekt en het doet zit vreselijk .
    Kan me helemaal voorstellen soms hoor maar zit denk ik toch een kanttekening aan.
    Koop je van die goedkope string zou ik er ook last van hebben 1 is het andere niet .
    Koop vooral een maat groter was ze niet te heet anders ben je zelf L maar gekrompen tot maat xs ja dan zit het niet .
    Ik heb ze van CK Hunkemöller livera beetje kwaliteit maar zit wel gewoon fijn stof blijft langer mooi en het trekt niet.
    Trek je string ook niet te hoog op gewoon normaal dan ga je voelen van oja is beter zo .
    En je niet ieder lichaam is hetzelfde dus bij de 1 zal het niet zitten dat geloof ik heus maar echt genoeg meisjes meiden vrouwen die ze fijn vinden .
    Als het echt niet zou zitten had iedere zaak die ze verkocht het allang uit de collectie gehaald maar wordt nog zat strings verkocht

    18 jaar
    4 dagen geleden
  • J22 welk merk was het? Ik draag jp beach en manstore

    17 jaar
    4 dagen geleden
  • Vanaf welke leeftijd is het eigenlijk normaal te dragen? Me zusje is 14 en draagt ze al, ook op het strand. Vind het nergens op slaan.

    19 jaar
    4 dagen geleden
  • Klopt wel ja. Ik had vorige zomer een string van een voor mij nieuw merk en deze wat net wat klein en was niet prettig dragen, ondanks ik al langer strings draag. Een maat groter gekocht en deze paste perfect en kon ik wel de ganse dag op het strand dragen zonder deze bewust te voelen . Maat en pasvorm zijn dus inderdaad zeer belangrijk bij een string, misschien nog meer dan bij een slip of boxer.

    22 jaar
    4 dagen geleden
  • Ik vind strings wel gewoon chill om te dragen en als het een hel is of verschrikkelijk dit ligt dat denk ik aan wat je koopt voor strings .
    Altijd een maatje groter dan wat je gewend bent kopen want ik de was krimpen ze iets waardoor ze in feite re klein worden en gaar trekken tussen je naad .
    En trek je string niet te hoog op want dan krijg je hetzelfde effect .
    Doe je dat niet zit het perfect zoals ik het ervaar al bijna 4 jaar dat ik ze dag en nacht draag zonder ergenis

    16 jaar
    5 dagen geleden
  • Ik heb zelf uiteraard enkel ervaring met herenstrings en draag deze al enkele jaren en vind ze echt comfortabel. Dit is natuurlijk een persoonlijke mening/ ervaring. Mijn vriendin had dezelfde ervaring.

    22 jaar
    5 dagen geleden
  • Strings zijn heerlijk om te dragen . Voor mij nooit meer wat anders . En zeker met warme dagen minder warm . Super gewoon

    16 jaar
    5 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten