Skip to content
63 reacties
12062 weergaves

Ogod, dildo gevonden

Hoi iedereen,

Ik was daarnet in mn moeders klerenkast aan het rondsnuffelen om te kijken of ze nog awt leuke shirtjes of jurkjes voor me had.
En ik pak zo een stoel en ga erop staan zoadt ik op de bovenste la kon komen, ik trek er een beetje kleren uit etc en opeens zie ik iets knal oranjes en ik dacht eerst dat het een lampje was (dom ja) en toen pakte ik het.. en toen zag ik dat het een dildo was. Ik heb echt 10 min lang met open mond op die stoel gestaan (die dildo had ik wel weer terug gelegd hoor ;)) maar ik zit nu echt in shock!! Ik had het nooooooooooit van mn moeder verwacht dat zij een dildo zou hebben.. hebben jullie ooit de dildo van jullie moeder gevonden ofzo?

14 jaar
1 jaar geleden

63 Reacties

  • Heb laatst een vibrator bij m'n schoonmoeder gevonden. Ik sliep een week bij m'n vriendin, omdat haar ouders op vakangie waren en toen ik een handdoek uot de kast wilde pakken op haar ouders kamer lag er onderin zo'n vibrator met 2 stukkren. Een voor erin en 1 voor de clit

    22 jaar
    15 dagen geleden
  • @J15 Normaal zou me dat heel geil lijken maar als mijn stiefmama er zo zou bij lopen lijkt me dat toch best raar. Was je onverwacht eerder thuis en wat vond je ervan? Het lijkt me apart dat ze er zo bij loopt in zicht van jullie.

    22 jaar
    19 dagen geleden
  • Mijn papa moest een keer voor een paar dagen weg en me stiefmama ging voor ons zorgen ik kwam de volgende dag thuis van school en er lagen sexspeeltjes bdsm spullen in de zetel ik ging weg omdat ik dat raar vond en opeens zie ik mijn stief mama met zeer grote laarzen een latex pak rond wandelen in de keuken gelukkig heeft ze me niet gezien Maja vond dat wel effjes verschieten

    15 jaar
    22 dagen geleden
  • Ik vindt het grappig te lezen dat veel van jullie zijn verrast dat jullie ouders speeltjes hebben. Ik ben zelf vrij open opgevoed en heb mijn eerste speeltje van mijn moeder gekregen een fleshlight. En weet nog dat ze zei dat ik zo kon oefenen.

    21 jaar
    26 dagen geleden
  • De vrienden van mijn ouders wonen in een kleine villa aan het strand. Toen hun naar het buitenland gingen mochten wij in hun huis op vakantie. Ik sliep in de kamer van de dochter van 14 en daar lag een dildo ik de kast. Ik heb deze savonds een paar keer gebruikt om te voelen hoe het is en nu heb ik zelf een dildo gekocht.

    17 jaar
    27 dagen geleden
  • Mijn ouders zijn gescheiden maar beide hebben speeltjes me ma heeft een vibrator & Statisfyer en me pa een buttplug en fleshlight. Zelf heb ik ook diverse speeltjes.

    22 jaar
    27 dagen geleden
  • @j19, wat bedoel je met gekke speeltjes?

    18 jaar
    28 dagen geleden
  • Mijn moeder ik was een weekend weg nadat ik de was had gedaan en de kleding wou weg zetten zag ik iets uitsteken tot mijn verbazing zag ik een compleet collectie toys liggen van plugs dildo's tot heel gekke speeltjes

    19 jaar
    30 dagen geleden
  • Ik weet dat mijn moeder ook speetjes heeft. Toen m'n vader een weekendje weg was met vrienden hoorde ik geluid van een vibrator uit m'n ouders slaapkamer komen. Ik heb zelf ook een satisfyer, dus kijk er niet van op dat m'n moeder van 58 ook toys heeft. Ik was wel nieuwschierig, dus na wat zoeken vond ik bij haar ook een satisfyer, maar ook nog een dildo. Bij m'n vader vond ik een setje handboeien, dus gegarandeerd dat ze ook samen nog wel actief zijn

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik heb een week geleden een weekje op het huis van familie gepast, omdat ze op vakantie waren. Toen ik na 3 dagen weer een handdoek ging pakken, kwam er ineens een doosje tervoorschijn... Toen ik erin keek zat er een bondageset, buttplug, vibrator en een voorbinddildo in. Dat was toch wel kinky shit wat ze hebben...

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik als man heb zelfs dildo. Je moeder heeft ook gevoelens toch. Probeer het is

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Jammer dat we niks meer horen j19...

    Enfin, ik heb vorig jaar bij m'n ouders een dildo met een harnas gevonden en een setje handboeien. Ik dacht wel even van sow... Dat is niet mis... Maar aan de andere kant zijn ze nog wel gelukkig samen en waarom zouden 59 jarigen geen zin meer hebben?

    Zelf heb ik vibrato, die ik goed verstop. Maar als die gevonden zou worden, maakt het ze dus niks uir

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • En j19, heb je nog toys gevonden bij je ouders?

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • @m18 en de privacy van zijn zusje om zeep helpen? Het enige wat hij moet doen is stoppen met als een vies mannetje in de spullen van zijn zusje snuffelen. Dat gedrag is een stuk zorgelijker dan dat een meisje van 14 een speeltje heeft om mee te experimenteren.

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • En j19, nog wat gevonden?
    @j18, heb je ook nog gehoorf van anderen of ouders wat hebben?

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • @m21 we gingen gewoon allemaal stuk en nu is het een leuk verhaal

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Jongen 16 dat is echt best wel jong en ze kan zich beter nog niet te veel met seks bezig houden op die leeftijd. Ik zou ze weghalen als ik jou was en het tegen je ouders zeggen of ze anders zo neerleggen dat je ouders ze zien als ze haar kamer binnenkomen

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik heb bij mijn zusje van 14 2 toys gevonden :(

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Als je het niet wil weten kan je beter ook niet gaan zoeken. Ik vind dat je sowieso niet moet gaan zoeken naar eventuele sextoys van ouders, broer of zus. Ik zocht ooit naar een rekenmachine bij mijn zus en zag ongewild een dildo en vibrator in de onderste lade. Diezelfde avond vroeg men zus me naar haar rekenmachine. Ze wist dat ik de speeltjes had zien liggen, maar vond dit duidelijk geen issue. Als je benieuwd bent mag je die speetjes ook eens gebruiken, maar wel met condoom hé ... die liggen ook in de lade. Ik vond dit toen een rare opmerking, maar later bleek dat deze toch mijn interesse had aangewakkerd. Met een klein hartje vroeg ik haar weken later of ze een dildo voor me wou kopen.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Let us know j19, ben heel benieuwd! Ik heb zelf nooit iets gevonden.

    20 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap