Skip to content
4 reacties
2024 weergaves

Naakt bij oppas

Is het normaal als je oppas je naakt ziet? Ik ben vroeger best vaak naakt geweest bij mijn oppas maar ik ben benieuwd wat jullie zien als oke en in welke situaties het oke is om naakt te zijn bij je oppas. Graag ook leeftijd als het relevant is bij je antwoord :)

13 jaar
2 maanden geleden

4 Reacties

  • Bij ons thuis is naakt zijn net zo normaal als met kleren aan. Als m’n ouders voor langer dan 2 dagen weg gaan komt er een oppas en hij weet dat ik het liefst naakt ben. Een paar jaar geleden hielp hij me nog met wassen enzo en met naar bed gaan ook als we gingen zwemmen ofzo. Nu hoeft hij dat niet meer te doen maar ik ben ook gewoon naakt als hij nu nog komt

    12 jaar
    1 maand geleden
  • Dit was ongv tot ik 10 was had ik een oppas en hij hielp mij ook altijd met in bad gaan enzo dus hij zag mij wel naakt. Ook met naar bed gaan tijdens het omkleden of bijvoorbeeld toen we gingen zwemmen zag hij mij ook naakt tijdens het omkleden. Het is niet perse dat ik hulp nodig had ofzo het is gewoon dat er iemand bij was als er iets mis ging ofzo denk ik dus hij stond er gewoon bij te kijken

    13 jaar
    2 maanden geleden
  • Mijn ouders zijn zelfstandig bakkerij thuis.
    Ik heb nooit anders geweten dat er een oppas was in huis zij kookt en doet het ganse huishouden.
    Toen ik klein was zag ze mij wel eens naakt.denk tot een jaar of 10 a11 maar dan toch niet meer hoor.
    Toen naar middelbaar ging af en toe eens toevallig in onderbroek. En nu echt niet meer ik kom mijn kamer niet meer uit zonder kleren aan en ze weet dat ze niet op mijn slaapkamer mag komen zonder te kloppen. Heb nog kleiner broers van 12 en 9 maar zijn nu ook al groot genoeg om alles alleen te doen in de badkamer.

    14 jaar
    2 maanden geleden
  • Tot ik zo 9 jaar was hiep de oppas wel met douchen.

    16 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten