Skip to content
13 reacties
2668 weergaves

Verhalen of belevenissen van jongens.?

Welke jongen heeft een verhaal of een beleving of een situatie mee gemaakt, kan van alles zijn, waarvan hij denkt dit wil ik met anderen delen.
Zijn heel veel mogelijkheden, thuissituatie of elders, uiterlijk, waar val je op dik of dun, meiden of jongens? Vriendschappen , uit gaan, boeken of stripverhalen, films romantisch of avontuur. Dit zijn enkele voorbeelden, mag ook totaal iets heel anders zijn. Geef je eigen inspiratie en wees gewoon jezelf.

17 jaar
2 maanden geleden

13 Reacties

  • Met 4 vrienden een zak van die net tattoos gekocht op een rommelmarkt. Wat moet je er mee.? Idee, meligheid ten top. Allemaal een tattoo op onze kont. Daarna een selfie.
    Heb hem ingelijst en hangt op mijn kamer. Harstikke gek zeggen ze bij ons thuis. Maar vond het wel een beleving. ha ,ha,.

    16 jaar
    1 maand geleden
  • haha nee hoor ze zijn daarna weggegaan, nooit meer gezien. maar was achteraf wel geil. Jammer dat ik ze niet eerder gezien had, dan was ik denk ik nog lekkerder klaargekomen. Verder op het strand niet veel beleefd hoor, zijn wel vaker mannen die kijken, helaas meestal wat oudere mannen maar als ze alleen kijken vind ik het best.

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Jongen 19, hebben ze verder iets gezegd en heb je nog met ze gepraat of hun nummer gekregen. Heb je ze verder nog vaker gezien of andere meiden die je betrapt hebben en hoe ging dat verder.

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Belevenissen kun je opzoeken, maar het kan het ook overkomen. Wie in een groep als jongen terechtkomt, noem als voorbeeld een internaat, kostschool, of ij scouting of in het leger. Zal meer beleven dan dat je gewoon altijd maar braaf thuis zit. Dat in als beginnende tiener ontdekte dat ik meer op jongens viel dan op meisjes was al een vreemde, maar ergens een spannende beleving. En het werd gelukkig in mijn omgeving geaccepteerd, ze wilden dat ik mijn eigen leven moest leiden. Ging vrij vroeg toch wel naar een homobar, maakte vrienden. Speurde op zoek naar jongens van mijn eigen leeftijd, in bladen, fb, op zoek berichten in gay bladen. Als je zoekt vind je het wel. Niet lang daarna hadden we toch al een officieel clubje van jongens bij elkaar. Hadden het geluk dat we een eigen ruimte mochten gebruiken en mochten gebruiken en zelf mochten inrichten als ons clubhuis lekker vrijstaand en niemand had last van ons. Was eerst wel een jongens club. We deden maar wat, alleen de structuur ontbrak. Noem het maar dominant, maar met een andere jongen kregen we toch de leiding, Merkten wel dat de anderen het gingen waarderen en er best enthousiast over waren.

    Als voorbeeld namen we toch bepaalde films en boeken als voorbeeld. Die zich toch afspeelden op Highschools en zelfs in het leger. We stelden regels vast die met instemming werden geaccepteerd. Ook werden tradities voorgesteld. Een jongen kwam met het plan dat je toch je bewijzen moest als clublid, vond ik ergens ook. En hoe je dat.?Geen kinderachtige spelletjes, geen geklieder met water, tomatensaus of mayo. Waren we ook wel eens. En we wilden toch onderling wel stoere jongens zijn, zoals een jongen aan gaf, hij zei , ik ben niet bang voor een paar klappies. Wie wel. Nu, de beslissing was gevallen, nieuwe leden en wij zelf moesten een oude traditie ondergaan, en werd er een broederschap paddle besteld via internet. Ga niet in details maar het was achteraf een spannende ervaring die ik niet had willen missen. We voelden ons na afloop echt stoer, en het had zoiets van ook al ben je homo, dan kun je best een stoere jongen zijn. Al heeft dit niets met hetero of homo te maken, de meeste studenten of pupils op highschools die dit bedenken en ook nog deze traditie handhaven zijn hetero. Soms schuilt er een verborgen homo latendheid in, maar dat ligt vaak weer aan de omstandigheden. Jongens houden nu eenmaal van avontuur.

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik lag op het naaktstrand beetje achteraf in de duinen, lekker mezelf af te trekken. Doe ik wel vaker, komen soms ook wel mannen kijken maar dat vind ik best als het bij kijken blijft. Deze keer had ik niemand gezien maar toen ik klaar kwam hoorde ik ineens gegiegel achter mij bleek dat er 2 meisjes stonden te kijken...ik had ze niet gezien of gehoord.

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Met vrienden naar een erotiek beurs. Verbaasd dat ik wat bladen zag liggen met dikke jongens. Zelf ook stevig. Dacht altijd dat homo mannen op slank vielen. Ineens een stem achter me van een man die de stand beheerde dus, zei interesse. Zei zoiets neen, maar vertelde dat ik verbaasd was dat dit bestond. Nu, zei hij, liefhebberij genoeg en er is gewoon een markt voor dit soort jongens. Naar mij kijkend , als je dus wat verdienen wil. Welkom in onze uitgeverij.
    Mijn vrienden lachend , en riepen doen, of durf je niet, gek, maar ergens dacht ik , waarom niet.
    Even later zaten we in een auto richting uitgeverij. Ze vertelden dat ze voor veel bedrijven foto's en reclameclips leverden. Ook voor de homo markt. Nu, even later stond ik in mijn blootje voor de camera te poseren, zonder enige ervaring. Maar wel in houding dat mijn piemel niet te zien was. Nu, zijn een aantal foto's gemaakt. Achteraf best mooi en erotisch. Niet echt een kapitaal bedrag er voor gekregen, maar voor een jongen van 17 toen een welkome aanvulling.
    Later, thuis werd me de reportage in het blad nog toegestuurd, en wou ik meer dan was ik altijd welkom. Mijn vrienden vonden het prachtig en zelf zat ik er ook niet mee dat ik als hetero jongen in een homoblad stond.

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Op Romereis betrapt worden door docenten op het drinken van alcohol. De docenten zaten blijkbaar in hetzelfde restaurant als ons.

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Goed gezien jongen 21, Topic is gestopt. Begrijp het wel , was een heropende topic uit 2012. Dus toch weer een topic gemaakt.

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • TS 17, toch weer een nieuwe topic.? Jij was het toch ook die de topic op gewoon anders had laten heropenen met verhalen. ? Had ik ook gereageerd, nu gesloten.

    Las graag die belevingen die zich afspeelden op Highschools e.d. jaren '60.
    Hoewel ze bewoond werden door heterojongens of grotendeels ontstond er toch soms een latend homo karakter. Vaak door de tradities en vorm van machtsverhoudingen tussen de ouderen en jongeren.

    Neem als voorbeeld de film Catholic Boys, ofwel Heaven Help Us, film uit 1985 die zich afspeelt in de jaren '60.

    Kom ik tot de kern preutsheid onder jongens. Wat nu ineens is ontstaan.
    In de film Heaven Help Us, wat zich dus afspeelt op zo'n conservatieve school in Amerika zie je een fragment dat de jongens in de rij staan, voor een zwembad, allemaal bloot. Wachtend op het fluitje van de Pater en daarna springen ze allen het zwembad in. Nu, las dat dat bloot zwemmen in de jaren ,60 heel normaal was op veel van deze kostscholen. Moet je nu eens mee komen.

    Dus , maar vind dat deze films toch wel wat hebben, die onderlinge kameraadschap van een aantal jongens , die zich afspelen op Higschools, Kostscholen en zelfs soms in het leger. Tot zover eerst mijn bijdrage op deze topic.

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • TS, Jongen ook 17, je bent vast niet de enigste, zelf ben ik ook een stevige knaap, maar nog net geen chubby.

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • Uiterlijk, ben jij net als ik een chubbyboy.

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • Jongen 21. Je zegt blijkbaar doen jongens dat. Nu, zelf denk ik bijna wel alle jongens. Met een vriend of in een groepje in een melige bui wat ik wel eens mee gemaakt heb. Zo iets ontstaat gewoon soms en is heel normaal.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik heb een beste vriend die ik ken vanaf dat we baby's zijn. We deden alles samen: buitenspelen, basketballen, naar 't strand, winkelen, tv-kijken, naar meisjes kijken... Maar ik kan me herinneren dat we ook een keer op zijn kamer onze piemels hebben vergeleken. Hoe we daar bij kwamen, geen idee. Zo van: 'Hé, laat je piemel zien, laat ik die van mij zien!' Blijkbaar doen jongens dat?!

    21 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten