Skip to content
4 reacties
988 weergaves

Komt dat door de spanning?

Ik en mijn ouders wonen tegen over een huis voor mensen met een beperking, die mensen wonen onder begeleiding, nu is er een vrouw bij die vaak de gordijnen niet dicht doet als ze gaat douche of omkleden, de leiding ook al gesproken van dat huis maar zeggen het moeilijk te vinden er iets mee te doen..nu komt mijn vraag, ik word op een rare manier toch opgewonden van die vrouw.ik weet dat is niet goed maar ik heb mij zelf soms echt niet in de hand..moet ik hulp vragen?

18 jaar
2 maanden geleden

4 Reacties

  • @m21: huizen voor mensen met beperkingen zijn gewone huizen, net als al de rest. Naast ons is er ook zo eentje: een oud, wat groter huis. Wel een beetje aangepast aan de normen voor brandveiligheid (=extra brandtrappen, rookmelders, branddeuren,...) en zo. Maar voor de rest verschilt het niets van andere grote huizen. Het is een gezinsvervangend tehuis voor mentaal gehandicapten. En ja, dat heeft ook grote ramen met helder glas, en achteraan een grote glazen veranda, met grote tuin. Ik ben er al een paar keer binnen geweest om met iets te gaan helpen. Alleen lopen zij beneden en in de tuin niet naakt rond, ze zijn altijd normaal gekleed. Hoe ze boven rondlopen van hun kamer naar de gezamelijke douches op de gang, weet ik niet, daar is vanuit onze tuin geen inkijk. Maar op hun kamers zelf zijn geen douches. Verder in het dorp is er nog een soortgelijk huis, behoort tot dezelfde organisatie, ook een gewoon oud, beetje gerenoveerd huis.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Dus die huizen voor mensen met een beperking hebben douches met grote ramen van helder glas. Natuurlijk joh.

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Nee joh, maak het niet erger. Je ziet naakt en hup daar gaat hij. Zij kan er niets aan doen, dus moet jij dat. Begint ze doe dan bij jou de gordijnen dicht. Heb je dan de trigger al, want dat is het, kijk dan porno.. de rest kan je zelf wel neem ik aan.

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Waarom zou je hulp moeten vragen? Als jij er opgewonden van word moet je dat zelf weten toch hahaha.

    22 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten