Skip to content
9 reacties
2608 weergaves

Samen aftrekken

Hallo, ga volgende week met een vriend samen aftrekken, voor het eerst, hebben jullie nog tips wat we erbij kunnen doen en hoe was voor jullie de eerste keer

16 jaar
2 maanden geleden

9 Reacties

  • Meerdere keren gedaan met vrienden. Leuk dat jullie het ook gaan doen. Je kunt elkaar ook eerst wat strelen met kleren aan of met je hand over elkaars onderbroek voordat je helemaal naakt gaat. Dan bouw je de spanning op en krijgen jullie waarschijnlijk snel een erectie. Het is bij het aftrekken ook lekker om elkaars balzak te strelen of er zachtjes tegenaan te tikken.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Een paar jaar geleden hebben ik en mijn beste vriend ook een keer samen afgetrokken. Ik zag dat hij gespannen was, dus vroeg ik of hij bij mij wilde voelen. Dat wilde hij graag. Terwijl hii mijn penis vastpakte en mijn ballen vastpakje, werd ik hard. Toen zag ik dat hij ook een erectie kreeg en pakte ik zijn penis. Het gaat vanzelf. Laat het gebeuren en dan komt het goed. Spreek wel van tevoren af wat wel of niet "mag". Dat iemand je mag aanraken of aftrekken, betekent niet dat iemand je ook mag pijpen.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Laat maar weten wat jullie gedaan hebben. Ben wel benieuwd

    12 jaar
    2 maanden geleden
  • Ts hier, nee we hebben elkaar nog niet naakt gezien, leuk idee om elkaar eerst uit te kleden

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • Dat zou ik ook graag willen. Hoe heb je dat gefixed?

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • Hebben jullie elkaar al wel eens eerder naakt gezien?
    De eerste keer dat ik met een vriend ging aftrekken was ik 14 en hadden we elkaar nog nooit naakt gezien. Dus ik zei van waarom kijken we niet eerst bij elkaar voor we gaan rukken, waarop hij met het idee kwam om eerst elkaar uit te kleden. Hardstikke spannend natuurlijk want als 14 jarige ben je toch wat onzeker over wat je daar beneden hebt hangen. Al was die vriend degene die zich waarschijnlijk schaamde, want hij had nog een kaal kinderpiemeltje tov mijn wat grotere iets harige piemel. Toen we eenmaal allebij bloot waren deden we elkaars voorhuid naar achter om te kijken wat daar verborgen zat. Toen we dat allemaal hadden gevoeld en bekeken hadden we eigenlijk geen zin meer om nog af te trekken, dus dat hebben we toen een andere keer nog gedaan

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • Elkaar uitkleden knuffelen strelen voelen elkaar pijpen

    12 jaar
    2 maanden geleden
  • Wat leuk dat je dat gaat doen. Heel gezond en normaal. Ik heb dat al met vier vrienden gedaan. Je zou kunnen beginnen met elkaar kruislings aftrekken. Als je verder wilt gaan, kun je je vriend of elkaar natuurlijk ook pijpen. Voelt ook wel een beetje als de vriendschap versterken. Ik ben overigens straight. Maar wat boeit het allemaal, als het maar lekker is.

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • Elkaar aftrekken. Of als je klaar komt de voorhuid dichtknijpen en de sperma daarmee blokkeren. Of wie het verste spuit

    15 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten