Skip to content
36 reacties
8350 weergaves

Bij beste vriend blijven slapen

Om de vakantie te vieren en mijn ouders toch het ganse weekend moeten werken mocht ik gaan slapen bij mijn beste vriend l .
Toen we in bed lagen vroeg hij om porno te kijken.
Ik grapte nog van je moet hij maar naar de meisjes kijken zal ik naar de jongen kijk. Ik ben gay en dat weet mijn beste vriend.
Na enkele films en een beetje lachen begon hij mij te strelen over mijn armen en borst ik liet hem doen en zocht er niets achter hij heeft een liefje.
Maar dan ging hij plots over mijn slipje strelen en er ook in.
Hebben samen rukt en zijn dan in slaap gevallen.
Nu voel mij daar wel een beetje vreemd door
Ik ben een beetje verliefd op hem geweest en dan heb ik hem maar los gelaten omdat hij liefje had en ik zeker wist dat hij niet gay is.en nu bedriegt hij zijn liefje en begint hij zelf met mij te te stelen.
Mag ik nu weer hoop krijgen dat hij toch iets voelt voor mij of niet

14 jaar
2 maanden geleden

36 Reacties

  • Dag A, Ja, het is heel moeilijk om dingen die jou tegen je zin zijn overkomen, aangedaan eigenlijk, om die helemaal uit je geheugen te laten verdwijnen. Wat het ergste was naar wat ik denk is dat die opvoeder misbruik heeft gemaakt van het vertrouwen dat jij in hem had. Wat G heeft gedaan op het internaat was eigenlijk veel vergaander, maar dat was toch anders voor jouw gevoel.
    Zulke dingen komen veel meer voor. De seksuele drang is erg sterk en als je dat verlangen voelt en er is een gelegenheid dan is er alleen die drang nog maar. Aan de gevolgen denk je dan op dat moment niet. Dat besef komt later pas weer als het voorbij is. Dan hebben ze schrik dat ze zich hebben laten gaan en angst voor de gevolgen, maar dan is het te laat.
    Sommige mensen hebben nooit ergens spijt van. Omdat ze denken dat ze gewoon recht hebben te doen wat ze doen of omdat ze geen geweten hebben en niet kunnen aanvoelen dat ze iemand pijn hebben gedaan.

    Jij zit er nu mee dat je moeite hebt anderen te vertrouwen. Eigenlijk is de enige die je echt kan vertrouwen je moeder en ook wel je oma. Als je geluk hebt, meestal is dat wel zo, is ook je vader te vertrouwen. Al die anderen die jij ontmoet in je leven die moeten zichzelf eerst maar eens bewijzen.
    Jouw vriend L, die is ook te vertrouwen. D kan jou vertrouwen denk ik. Het is fijn als je mensen hebt die jij kan vertrouwen en dat er mensen zijn die jou vertrouwen. Vertrouwen is een kostbaar iets dat je makkelijk kwijt raakt.

    Je hebt er nu moeite mee anderen te vertrouwen. Jonge kinderen en honden vertrouwen iedereen. Als je ouder wordt dan ervaar je dat niet iedereen te vertrouwen is. Je verliest je onschuld.
    Je bent bang om je hier wat te veel bloot te geven. Je hebt hier en op andere plaatsen al heel veel verteld. Ik heb het gevoel dat ik jou wel heel aardig ken. Wat jij vertelt trekt soms verkeerde mensen aan zoals je gemerkt hebt. Ik denk dat het misschien beter is als jij op een andere plaats een nieuw topic begint als er dingen zijn die jij wil vertellen. Bij vriendschap bijvoorbeeld. Dit topic begint ook wel erg lang te worden en dat is lastig voor de moderatie.

    Dingen liggen achter je en straks begint een nieuw schooljaar en hoe het afgelopen jaar was met D is nu opeens heel anders. Als een nieuwe fase in je leven kan je het zien. Ik zei het al eerder, als tiener ben jij elk jaar iemand anders. De A van nu is een heel andere A dan die van een jaar geleden. Dingen die het afgelopen jaar gebeurd zijn dat zijn leermomenten geweest op de weg naar volwassenheid. Je weet meer, je begrijpt meer, je kan meer.

    Ik vind het leuk om af en toe wat van je te horen. Als jij het fijn vindt dat ik wat terug schrijf dan doe ik dat graag.
    Ik merk dat jij deze keer je best hebt gedaan om goed Nederlands te schrijven. Je kan het dus wel en dat stelt mij gerust. Ik ben wel jaloers op jullie Belgen omdat jullie eigenlijk allemaal behoorlijk Frans leren op school. Ik heb wel een paar jaar Frans geleerd, maar veel stelt dat niet voor. Als jij je talen spreekt dan kan je met heel veel mensen praten en dat maakt dat jij in een grotere wereld leeft dan mensen die maar een taal spreken. Die leven op hun taaleiland.

    Het beste maar weer, en de meeste mensen zijn wel te vertrouwen hoor! Je gaat dat steeds beter leren zien.

    23 jaar
    17 dagen geleden
  • Of mijn broertje het ook gaat doen dat weet ik nog niet hoor hij is pas 9.
    Ja dat is nog altijd moeilijk om vertrouwelijke dingen te vertellen aan mijn ouders of aan de opvoeder.
    Ik ben daar tegen een muur gelopen en het blijft nog altijd moeilijk wat er daar gebeurt is met dien opvoeder . Hij zou nu eens moeten weten wie ik geworden ben.
    Ik woon in Vlaanderen hoor maar wij spreken thuis inderdaad ook vaak Frans tegen elkaar
    Soms beginnen we in het Nederlands en de volgende zin is in het Frans wij zijn dit zo gewoon. Sorry daarvoor maar soms wil ik ook veel beantwoorden en tegelijkertijd ook niet te veel zeggen ik ben nog altijd argwanend na wat mij overkomen is hopelijk begrijp je dit

    14 jaar
    18 dagen geleden
  • Dag A, Jouw vader heeft straks geen gebrek aan medewerkers als ik het zo lees. Je jongste broertje heeft ook al belangstelling voor het bakkersvak! Misschien heb jij je avonturen op het internaat te mooi voorgesteld!

    Wat anders, als je zoals jij en D anders bent dan de meesten dan voel jij je alleen. Je zou er graag met iemand over willen praten, maar met wie? Met je ouders durf je niet direct en misschien praat je daar niet zo gemakkelijk mee over intieme zaken. Met je vrienden van je eigen leeftijd is ook niet zo gemakkelijk want hoe zullen die reageren? En wat weten die er van? Met je vriend L is het goed gegaan en met D kan je er ook over praten, maar toch wil je graag contact met een wat volwassener iemand die wat meer op afstand van je staat. De vraag is echter, wie kan je vertrouwen? Op je vorige internaat vertrouwde jij de opvoeder daar, maar dat is helemaal verkeerd gegaan. Kan je volwassenen nog wel vertrouwen? En zo ben je dan op het Dreamersforum terecht gekomen.

    Daar heb je onder anderen mij en S ontmoet en ik vind het fijn dat jij daar wat aan hebt gehad. Het mooie van dit forum is dat het hier helemaal anoniem is, dus er kan weinig fout gaan. Soms proberen reageerders wat zoals die laatste J16 met zijn ongepaste reactie en die reageerder die ging vertellen tussen welke plaatsen hij met de trein gereisd had. Hij hoopte natuurlijk dat jij dan ook jouw treinreis hier zou vertellen en dan weet hij waar jij en D wonen. Gelukkig ben jij daar niet ingetrapt. Nooit dat soort informatie hier posten!

    Hoe het verder met jou en D zal gaan dat zal de tijd leren. Zoals je zegt, je hebt er in ieder geval een goede vriend bij. Jij had niet iemand die jou kon helpen en raad geven, hij dus wel. Hij heeft jou.
    Ik heb hier heel wat gepost, maar eigenlijk wil ik dat wat minderen. De meeste topics zijn schoolpleinpraat. Soms is er iemand die echt ergens mee zit en dan is het voor de meeste bezoekers toch lastig om een reactie te geven waar die ander wat aan heeft.
    Ik blijf je natuurlijk volgen, maar ik wil het dus ook wat kalmer aan doen. Straks ga jij weer naar school en dan heb je weer een heleboel andere dingen om je mee bezig te houden.
    Jij had behoefte aan iemand die jou advies kon geven, straks ben jij iemand die anderen advies geeft. Anderen wat gelukkiger maken maakt jezelf ook gelukkiger.

    En wat dat andere betreft ;-) dat jij zo vaak die drang voelt is niet ongewoon hoor op jouw leeftijd. Ik heb wel eens gelezen dat voor jongens hun libido op hun vijftiende maximaal is. Daarna wordt het geleidelijk aan minder. Wat ik ook wel eens gelezen heb is dat bij een stam in Afrika het de gewoonte is dat jonggehuwden elke keer als ze het doen een steentje in een pot gooien. Na het eerste jaar doen ze er geen steentjes meer in maar halen ze er steeds een uit. De pot komt nooit leeg, las ik.
    Hoe ouder je wordt, hoe rustiger het leven wordt. Als jij bakker wordt dan lijkt mij dat een leven met weinig stress. Dat is een leven om oud te worden. Alleen nog een lieve vriend vinden. Misschien D, misschien iemand anders. Dat zie je vanzelf wel, je bent pas 14.
    Jouw moeder is blijkbaar ook iemand die zich niet zo gauw druk maakt. Je kan tegen de stroom zwemmen, moe worden en verdrinken, of je mee laten drijven en wel zien waar het leven je brengt.
    Ik vind dat jij steeds verstandiger begint te praten. Alleen dat Nederlands van jou, daar zie ik maar geen verbetering in ;-)! Spreken jullie veel Frans onder elkaar? Het geeft niet, ik begrijp je wel.

    23 jaar
    20 dagen geleden
  • J 23 en j 18 dank u wel voor de steun die jullie wel zijn voor mij.
    Ik ga goed zorgen voor mijn vriend d en er proberen te zijn als hij het moeilijk heeft.
    Ga toch een beetje mijn broertje in de gaten houden de eerste weken ik weet nog goed hoe het was de eerste weken op de grote school daar stond ik dan met mijn rugzak en ik niemand kende niemand zij veel .
    Het kan ook zijn dat d gay is maar niets voor mij voelt hij op een ander type jongens valt .mijn kameraad is hij al mijn mama zegt altijd tijd brengt raad.

    14 jaar
    21 dagen geleden
  • Jongen van 14 vond je het een lekker gevoel toen jevriend over je slipje aaide je kreeg meteen een stijve lul

    16 jaar
    21 dagen geleden
  • Hoi A. Alle positieve en negatieve ervaringen die je hebt opgedaan hebben jou gevormd tot een jongeman die welbewust in het leven staat. Ik denk dat je de negatieve grotendeels hebt omgezet naar iets positiefs. Dat zie ik graag in een jongeman. Neem jouw vriend op internaat onder je hoede. Hij heeft nog een hele moeilijke tijd te gaan om uiteindelijk te accepteren wie hij is. Kom jij nu samen met hem op een kamer? Hoop dat wel voor jullie beiden.
    Je bent in elk geval een jongeman die ikzelf ook wel zou willen leren kennen, maar dat is zo niet mogelijk. Succes straks in het derde jaar. Houd voor ogen wat je wilt bereiken.

    18 jaar
    21 dagen geleden
  • Ja wij schelen niet veel in leeftijd maar het verschil is er wel.
    Ik heb ook al een rugzak ervaring mee
    Ik ben nu een pubber met een verslaving 🥰 7 tot 10 keer per week is geen uitzondering nu het vakantie is en weet nog niet hoe ik daarvan ga af geraken als weer school is.
    Ik ben niet meer de jongen van 12 ik staat nu veel sterker in mijn schoenen en als er iets mij niet aan staat ga ook zeggen.
    Beenhaartjes en okselhaartjes heb ik ook nog niet hoor maar dat hoeft voor mij ook niet ik ben blond en mijn beste vriend l is donker van haar bij hem begint wel al op zijn benen zo zie je dat bij elke jongen anders gaat en zijn allemaal even oud.
    Ik weet niet of we allemaal bakker willen worden heb nu nog een kleine broer van 9 he maar f ziet ook wel zitten om het te leren .gr

    14 jaar
    22 dagen geleden
  • Dag A, Je vriend D heeft nog een lange weg te gaan. Als ik zo lees hoe jij er over schrijft dan ben jij al heel volwassen aan het worden. Jij en D schelen niet veel in leeftijd maar jij bent al een heel stuk verder.
    Het komende jaar slapen jullie op een tweepersoons kamer en ik hoop dat jij en D die mogen delen. Hij kan veel steun van jou hebben op zijn weg naar acceptatie. Het is heel fijn voor hem dat hij jou heeft. Je weet zelf hoe moeilijk het was.
    Wat jullie verder doen dan praten, slapen en studeren dat gaat niemand verder wat aan. Heel goed dat jij dat prive houdt. Soms vragen reageerders dingen waarvan ik denk, waarom wil jij dat weten?

    Je broertje gaat dus ook naar het internaat. Willen jullie allemaal bakker worden? Fijn dat hij jou heeft, dan is het niet zo eenzaam voor hem en jij kan hem wat in de gaten houden. Alleen, soms willen jongere broertjes niet zo graag dat grote broer zich teveel met ze bemoeit, maar dat zie je dan wel weer.

    Je vertelde dat de stem van D aan het veranderen is. In je kindertijd gebeurt er niet zo veel, je wordt alleen maar steeds groter. In de tienertijd is dat heel anders. Opeens gaan de veranderingen heel snel. Aan de ene kant is dat heel spannend, aan de andere kant is het voor veel jongeren soms een moeilijke tijd. Ook voor de ouders overigens. Tieners zijn elk jaar iemand anders. Dat heb jij ook wel gemerkt. De A van dit jaar is niet meer de A van vorig jaar en volgend jaar ben jij weer een heel andere A. Als je de achttien gepasseerd bent dan wordt alles rustiger. Dan ga je weten wie jij bent en wat je wilt met je leven.

    Je hebt nog even vakantie en dan weer aan de studie. Veel succes maar weer en ik hoop dat jij en D een hele mooie vriendschap opbouwen. Een voor de rest van je leven.

    23 jaar
    22 dagen geleden
  • Hoi A. Hij had veel vragen; hij wil van jou weten hoe jij het hebt aangepakt om ouders en vrienden in te lichten over je geaardheid. Waarschijnlijk heeft ie zelf nog geen goed idee hierover. Ik verwacht dat je hem zal steunen. Dat is belangrijk, voor hem maar ook voor jou. Hoe lang was de treinreis? Zelf ben ik wel eens van neerpelt naar Antwerpen geweest, dat vond ik ook wel lang. Terugweg duurde nog langer; oponthoud op station, ik denk vanwege storing of zo.

    18 jaar
    22 dagen geleden
  • Ja d heeft gevoelens voor jongens dat weet ik nu wel zeker maar hij weet het ook wel maar durft er nog niet voor uit te komen hij voelt zich er nog onzeker over denk ik.
    Hij zit gewoon in een periode nu van veel onzekerheid hij zit wel in de puberteit dat hoorde ik aan zijn stemwissels en alles komt wel maar het gaat heel traag bij hem.ik heb hem naakt gezien en hebben daar ook over gepraat maar wens daar niets van te zeggen.
    Toen we knuffelen lagen wij elk in onze slaapzak dus heb hem niet naakt voelt ' heb ik met l wel eens gedaan .
    Ja nog 2 weken en het is terug school dan zie ik hem terug de kans zit er in dat we weer op dezelfde kamer mogen slapen en vanaf nu is kamer van 2 want ik ga al naar 3 de nu en naar grote internaat.
    Mijn broertje gaat op 1 sep voor de 1 ste keer mee met mij maar hij zal wel nog op andere kamer moeten slapen

    14 jaar
    22 dagen geleden
  • Dag A, Dat was dus een leuke verjaardag in meer dan een opzicht. Als ik het goed begrijp voelt D zich ook aangetrokken tot de jongens maar is hij nog niet zo ver dat hij het voor zichzelf helemaal kan accepteren.
    Dat valt wel te begrijpen, je leven gaat opeens heel anders worden dan je altijd gedacht had en wat je ouders van je verwachtten. Hij hoopt nog bi te zijn zodat hij toch een leven kan hebben met een meisje en misschien kinderen, maar dat zal vergeefse hoop zijn ben ik bang. Heel wat jongens die gay zijn maken zichzelf in het begin wijs dat ze bi zijn en een beetje bi is iedereen wel, maar feitelijk zijn ze meestal gewoon gay.

    Nu heb jij dus weer een vriend er bij waar jij graag mee omgaat en waarmee jij nu openlijk over je gevoelens kan praten. Ik denk dat jij dat wel fijn vindt. Het blijft natuurlijk niet leuk om gay te zijn, maar je bent niet meer alleen met je gevoelens en je hebt goede vrienden.
    Jullie gingen bloot slapen en jullie hebben dus ook bloot geknuffeld. Was dat voor het eerst dat je met een blote jongen knuffelde? Niets voelt zo fijn als de warme huid van de ander waar je liefde voor voelt!

    D weet nu hoe het met jou zit en dat hij met jou over zijn gevoelens kan praten. Nu zijn jullie echte vrienden geworden. Misschien dat hij zover gaat komen dat hij accepteert gay te zijn en het uiteindelijk tegen zijn ouders durft te vertellen. Ouders willen niets liever dan echt ouders zijn en ze zullen misschien er even aan moeten wennen, maar dan gaan ze er voor je zijn.

    Ik wens jou en D het allerbeste. Een mooi studiejaar en en fijne vriendschap.

    23 jaar
    23 dagen geleden
  • Hoi TS hier.
    Ik ben nu terug op weg naar huis is lange saaie reis met de trein. Toen ik bij hem aankwam moest ik toch even luisteren zijn stem is heel anders nu dan 1 maand half geleden.
    Bij hem thuis hebben ze een zwembad en stond er een tent in de tuin klaar om samen te slapen.even kennis gemaakt met zijn ouders en dan naar zijn slaapkamer om mijn zwemslip aan te doen en zwembad in te duiken ondertussen kwamen er nog jongens bij en dit was even wennen want ik kende die jongens totaal niet nu wel en was cool.
    Toen we gingen slapen zei hij dat hij vaak naakt slaapt en vroeg of ik dat raar zou vinden of hij dat nu ook zou doen .geen probleem doe ik ook in de vakantie zij ik hem gerust.
    Heb hem in de tent dan ook verteld dat ik gay ben en hij reageerde beetje zoals mijn mama dat hij dit wel al vermoede heeft veel vragen gesteld over wie het al weet Enzo hoe ik dit verteld heb Enzo .
    Hij begon toen van weet je het nog toen je eens vroeg over meisjes soms vind ik ze leuk maar ik ben nog nooit verliefd geweest op een meisje maar ik hoop dat ik toch nog bi kan worden hebben heel lang erover praat dus en even knuffelen en dan geslapen s morgens ben ik wakker geworden met een arm rond mij maar hebben niets meer gedaan.

    14 jaar
    23 dagen geleden
  • En hoe was de verjaardag van D leuk gehad samen en is er nog wat spannende dingen gedaan

    16 jaar
    25 dagen geleden
  • Dag A, Als ik dat zo lees dan heb ik eigenlijk weinig twijfels, D gaat ook voor de jongens.
    Je hebt het zelf meegemaakt, dus je weet hoe het is. Als je seksuele gevoelens ontwaken dan heb je dat natuurlijk nog niet zo direct in de gaten, maar al gauw merk je toch wel dat je niet bent zoals andere jongens. Niemand is blij te ontdekken anders te zijn, zeker niet als je het gevoel krijgt homo te zijn. Eerst ontken je het voor jezelf, je denkt nog, misschien ben ik bi, maar al gauw begrijp je dat je gewoon homo bent.
    De volgende stap is het accepteren het te zijn en weten dat jouw leven er in sommige opzichten anders uit gaat zien dan je gedacht had. Dat maakt je eenzaam, want met wie kan jij je gevoelens delen terwijl je daar zoveel behoefte aan hebt?
    Uiteindelijk besluit je dan er met iemand over te praten. Jij deed het eerst met je vriend L en dat pakte goed uit. Toen had je genoeg moed om er met je ouders over te praten en nu hoef je het niet meer te verbergen, tenminste, niet voor je beste vriend en je ouders.

    D is nog lang niet zo ver. Ik denk dat hij het inmiddels wel weet van zichzelf en misschien heeft hij al een vermoeden dat jij het ook bent. Ik denk dus dat als jij daar bent je gewoon op een rustig moment tegen hem kan zeggen dat jij gay bent.
    Jij bent ouder dan hij, in ieder geval mentaal, en jij hebt inmiddels wel het een en ander meegemaakt. Jij kan als het ware zijn mentor zijn om hem te leren omgaan met zijn gevoelens. Je weet zelf hoe fijn het was dat je er met L over kon praten en de opluchting die het gaf om het tegen je ouders verteld te hebben.

    Misschien dat D nog door dat hele traject moet en jij kan een grote steun voor hem zijn. Zijn vriend ben je al en straks misschien wat meer dan alleen maar een vriend. Je hebt wel eens gezegd wat je fijn zou vinden met D, maar je moet afwachten wat D wil.
    Hij is nog onervaren en zal er heel erg aan moeten wennen om zulke intieme dingen met iemand te doen. Je zal het rustig aan moeten doen, met tederheid. Wat G met jou heeft gedaan daar moet je voorlopig maar niet aan denken als je dat al zou willen.

    Als D is zoals jij bent dan heb je een vriend waarmee jij je gevoelens kan delen en misschien de liefde beleven. Dat zou heel fijn zijn voor jou en ook voor D. Jullie zijn wat minder eenzaam en wat minder alleen.
    Het komende schooljaar wordt opeens iets om naar uit te kijken ;-)!

    Voorlopig kan je nog even alleen maar dromen, maar soms worden dromen waar!

    23 jaar
    1 maand geleden
  • Gewoon een leuke tijd van maken samen. Misschien voorstellen om te experimenteren? Moet er natuurlijk wel de gelegenheid voor zijn. Veel plezier.

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Ja d is een zachte jongen en soms zie ik in hem dingen die je in mij ook ziet. Maar dat wil nog niet zeggen d
    at hij dit al weet. Of laat staan dat hij er wilt voor uit komen of zit hij met zoveel twijfels over zijn lichaam dat begint te puber
    Hij is ook een beetje de kleinste j van de klas .
    Heb het met hem al eens over meisjes gehad maar dat vond hij niet leuk .hij is wel altijd bezig met hem mooi te maken zijn haar en geurtjes zijn kleren

    14 jaar
    1 maand geleden
  • Tja, TS. Ik denk dat je gewoon moet laten gebeuren wat er gebeurt. Misschien kun je er zelfs een beetje op aansturen. Maak er in ieder geval iets leuks van.

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Dag A, Ik begrijp dat je nerveus bent vanwege het bij D gaan logeren. Je vindt hem een leuke jongen en je zou eigenlijk wel graag willen dat er meer tussen jullie is dan gewoon vriendschap. De kans dat D voor de meisjes gaat is natuurlijk groter dan dat hij voor de jongens gaat, maar uit wat je verteld hebt begrijp ik dat het een zachte jongen is, dus je weet het maar nooit.
    De vraag is nu hoe jij er achter komt hoe hij over jou denkt. Dat jij uitgenodigd bent om bij hem te komen logeren zegt al wat. Hij ziet jou als een goede vriend en vindt het leuk om jou weer te zien.

    Wat L gedaan heeft toen jij bij hem logeerde dat kan jij bij D niet doen. Misschien is hij nog een heel onschuldige jongen en kan hij daar erg van schrikken. Dan is jullie vriendschap gelijk voorbij.
    Je moet het initiatief aan hem overlaten. Misschien heeft hij gevoelens naar jou en misschien ook niet. Misschien is hij nieuwsgierig om te ervaren hoe het is om iets met een jongen te doen, misschien ook niet.

    Hoe moet jij het dan aanpakken? Om te beginnen moet hij weten hoe het met jou zit. Als jullie echt goede vrienden zijn of nog betere vrienden willen worden, dan moeten jullie weten wat je aan elkaar hebt.
    Zomaar zeggen van D, luister eens, ik ben gay, dat is een beetje te abrupt. Jongens praten over meisjes. Hebben jij en D nooit eens over meisjes gesproken? Je kan vragen of hij een lief heeft of graag een lief zou willen hebben. Als hij daar op antwoordt dan vraagt hij misschien daarna hoe dat met jou is.
    Jij kan dan zeggen dat jij niet op meisjes valt. Zou hij niets vragen dan kan je het toch zeggen.

    Het kan zijn dat hij daar even over na moet denken, het is toch iets heel persoonlijks wat jij hem daar vertelt en onverwachts. Het kwartje (een muntje) moet even vallen zoals ze dat in Nederland zeggen.
    Wat er daarna gebeurt kan van alles zijn. Hij kan vragen of jij een vriendje hebt, of jij wel eens iets met een jongen gedaan hebt, of jij verliefd bent op hem, dat soort dingen. Misschien dat hij je dan wat over zijn gevoelens vertelt. Vertelt hij niets dan zegt dat ook al wat.

    Hoe het allemaal uit zal pakken dat kan je natuurlijk niet van tevoren weten, maar er is dan wel duidelijkheid tussen jullie. Als hij zegt dat hij voor de meisjes gaat dan weet je dat wat jij graag zou willen met hem er niet van gaat komen.
    Het kan ook zijn dat hij het nog niet zeker weet van zichzelf. Niet alle jongens weten dat al als ze pas 14 zijn.

    Als het goed uitpakt tussen jullie en D accepteert jouw gay zijn en wil jouw vriend blijven dan heb je er in ieder geval een hele goede vriend bij. Wat belangrijk is dat is dat je laat merken dat jij hem respecteert en niet probeert verder te gaan dan D wil. Zoals ik al zei, D moet hier het initiatief nemen. Hij is de jongste en dus de zwakste partij, mentaal gezien.

    Wanneer moet je dat gesprek hebben? Het beste moment lijkt mij als jullie 's avonds net in bed gestapt zijn. Het is stil, jullie zijn samen, het is donker, en dat praat makkelijker als het om gevoelige zaken gaat. Dat denk ik, maar uiteindelijk bepaal jij natuurlijk zelf wat het beste moment is.

    Ik hoop voor jou dat het allemaal goed uitpakt. D weet wie jij bent en vindt jou aardig. Als iemand jou vertelt dat hij gay is, dan weet je dat die ander jou vertrouwt en dat is altijd een fijn gevoel. Daarom denk ik dat het wel goed zal gaan. Dan heb je weer iemand waarmee je openlijk over je gevoelens kan praten.

    Ik wens je veel succes en een leuke verjaardagsfeestje bij D!

    23 jaar
    1 maand geleden
  • TS hier.
    Hoi j23 ik heb gezien dat je mij vernoemt heb in een andere topic en daarom wilde ik nog even reageren.
    Alles gaat goed met mij wij zijn net terug van vakantie en was super leuk.
    Tussen mijn vriendje l en mij is er niets meer gebeurd hij is wel blij dat ik terug ben en zijn deze namiddag al gaan zwemmen.
    Volgende week is het de 14 de verjaardag van d dat is die jongen die in mijn klas zit en waar ik ook mee op internaat slaap.
    Omdat hij zover weg woont mag ik daar blijven slapen.
    Ik vind dit wel een knappe j maar dat durf ik hem dat niet zeggen het is ook de eerste keer dat ik alleen met hem ga slapen en bij hem thuis ga zijn. ben er wel een beetje nerveus voor hoe het ga zijn en heb hem al meer dan een maand niet meer gezien wel al vaak gehoord

    14 jaar
    1 maand geleden
  • TS, ik vind je een geweldig spontane en leuke jongeman. Ik wou dat ik jou als vriend had. Degene die ik ken, zijn veel veranderd afgelopen jaren. De spontaniteit is veel weg. Probeer jij die vast te houden.

    18 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten