Skip to content
9 reacties
1658 weergaves

Jongens waar kunnen jullie niet tegen?

Ik was naar een vriendin gegaan. Het was gistermiddag nog heet dus bh loos en lekker licht shirtje.Toen merkte ik dat haar broertje van 16 steeds naar me zat te kijken. Liet het even gaan en toen zag ik dat hij een stijve had gekregen.. niets mis mee, hij mag kijken als ik er ben en misschien was ik wel iets te seksie gegaan. Maar bij andere jongens was dat die middag toch in niet of ik merkte het niet.
Dus daarom devraag, wat was de laatste tijdeen beetje teveel voor jullie? Of was er zelfs iets veel te veel.
Ha

18 jaar
2 maanden geleden

9 Reacties

  • Ik krijg altyd heel gauw een stijve sinds kort heb ik een vriendin maar zodra ze me piemel beet moet ik schieten ze plaagt mij er wel mee als we naakt zijn ze hoeft me vel maar 3 x op en neer te halen of ik schiet al ze zegt tot ik daar toch eens mee na dokter moet zou er een pil bestaan dat je niet zo snel schiet

    15 jaar
    28 dagen geleden
  • Het is voor mij ook dat je wel is van die dagen hebt dat je gewoon de hele dag beetje opgewonden bent of vaak aan sex denkt of fantaseert stiekem. In de puberteit helemaal op de middelbare school had ik ook regelmatig ongewenste erecties maar dat kan je wel verbergen opzich. Het is wel kut als je t op t strand of zwembad hebt want dan is t niet te verbergen. Maar dan wacht je even met uit t zwembad gaan. Heb nu ik er over nadenk ook wel is bij zo’n spuit die onderwater het water in beweging zet van zo’n Lazy river met je lul in die straal. En voelde zo lekker dat ik ook klaarkwam. En dan is meteen druk van de ketel en de rest van de dag heb je niet zo heel snel een erectie meer😜

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik ben het helemaal met de jongen van 14 eens. Als een jongen een erectie krijgt, dat is natuurlijk. Daar hoeft een jongen zich niet voor te schamen. Laatst, op het strand, zag ik een jongen in een slipje, die een erectie kreeg toen hij mij zag. Ik vond dat eigenlijk best wel heel leuk. Ik ben even later naar deze jongen toe gelopen en ik heb heel leuk met hem gepraat, o.a. hem gevraagd of hij wel eens vaker op het strand kwam, of hij nog leuke plekjes wist. Hij heeft een mooie stem en toen ik iets aardigs tegen hem zei zag ik dat hij weer een erectie kreeg. Hij keek toen met zijn mooie ogen op een heel bijzondere manier naar mij en ik heb hem toen gezoend en gelukkig werd deze zoen door hem beantwoord.

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • wat is dat toch met schaamte of lol over erecties? alsof wij daar iets aan kunnen doen.

    14 jaar
    2 maanden geleden
  • Haha top bedankt voor je reactie. De laatste tijd heb ik niet vaak situaties gehad waar ik onverwacht een erectie kreeg, maar dat komt dus vooral omdat ik niet in die situaties heb gezeten. Ik krijg vrij snel een erectie en als ik duidelijk dat soort lichaamsdelen zie van een aantrekkelijke vrouw zou dat bij mij ook gebeuren dus als jij bijvoorbeeld zonder bh zou lopen en ik je borsten goed zou kunnen zien. Dit zou waarschijnlijk ook kunnen gebeuren op een strand als jij je omkleed of als je verder sexy gekleed bent zou zijn gewoon door het zien van je. Heb nog nooit awkward momenten meegemaakt met een erectie maar zou in dit soort situaties zeker wel kunnen gebeuren. Ik zou het dan proberen te verbergen door kleding, weg te lopen of op het strand op mijn buik te gaan liggen.

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik wandelde met 2 vrienden op het naaktstrand.Er waren weinig jongeren maar toch hadden we netjes onze zwembroek uitgedaan. Ik liep wat voorop en toen kwam er een vrouw uit het water van zeker over 40, met enorme borsten en beneden kaal.. niet iets waar ik normaal niet tegen kan, maar ze zei gedag en begon over het koude water en het weer en kwam dus heel dichtbij en toen voelde ik het misgaan. Ik keek even hoe erg het was en hij stond nog niet echt omhoog..Maar ik kon het niet laten om gelijk bij haar te kijken en toen werd het een vlaggestok en zij keek ook. Ze vond het normaal , maar mijn vrienden die op een afstandje alles zagen hadden een lol. Ik ben maar de zee in gegaan tot het over was.

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Ja dus waar je een erectie van kreeg die niet de bedoeling was. Als mijn voorbeeld maar als je 20 bent zal je dat wel niet meer krijgen van inkijk op een tepel.
    Ik bijt geen jongens als ze mij anders begrijpen hoor. Die broer ook niet, alleen maar lol om gehad.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Ja dus waar je een erectie van kreeg die niet de bedoeling was. Als mijn voorbeeld maar als je 20 bent zal je dat wel niet meer krijgen van inkijk op een tepel.
    Ik bijt geen jongens als ze mij anders begrijpen hoor. Die broer ook niet, alleen maar lol om gehad..
    Nou had ik eerts ook nog jongen ingetikt naar je. Ik moet nog wakker worden. Dat was dus ts voor j20.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Voordat ik een antwoord geef dat nergens op slaat, bedoel je met waar kunnen jullie niet tegen dat we het er sexy of geil uit vinden zien?

    20 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten