Skip to content
13 reacties
2270 weergaves

Eerste keer Gay Seks, wat is een goede leeftijd?

Hallo allemaal, dit bericht is gericht op de Gays onder ons. Mijn vrienden en ik hebben het er wel is over over wat nou een goede leeftijd is om voor het eerst Seks te hebben en dan volgen er veel verschillende antwoorden. Ik vraag me daarom af wat jullie een goede leeftijd vinden en als je al ontmaagd/ontknaapt bent, hoe oud was je toen en vond je dat een goede leeftijd.

En Ohja, wanneer kregen jullie je eerst Crush en wanneer eerste vriendje?

13 jaar
2 maanden geleden

13 Reacties

  • J12
    Aftrekken en pijpen zijn ook sexuele handelingen.

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • Je hoeft toch niet meteen sex te hebben jullie kunnen toch ook vrijen ik bedoel elkaar strelen elkaar aftrekken misschien elkaar pijpen

    12 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik was 14 de eerste keer. Was met een jongen op vakantie in Italië. We konden elkaar nieteens verstaan, maar dat was echt nergens voor nodig hoor. We hebben het die vakantie denk ik iedere dag wel vijf keer gedaan ofzo. In de tent, op het strand, in de duinen, in de bosjes, echt op de gekste plekken. De hele dag zaten we aan elkaar. Helaas hem nooit meer teruggezien, ook al heb ik wel zijn nummer nog en appen we soms.

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik was 12 toen ik voor het eerst sex had, was met een wat oudere jongen uit de buurt. Hij heeft me toen ook geïntroduceerd bij wat vrienden met wie we wel eens een orgy deden en ik heb ook zelf wat jonges uit m'n klas gevraagd het te doen. Ik was best wel actief tot ik op m'n 16e mijn eerste vriendje had. Met hem heb ik nog wel eens trio's, maar doe het nu vooral met hem. Ik heb nooit spijt gehad van mijn vroege en wilde start. Was gewoon leuk en leerzaam.

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik had de eerste keer sex met een jongen op mijn 15 jaar het was een geweldige ervaring, ik heb nu een vriendin maar verlang toch soms wel naar een lul.

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • In verschillende landen zijn verschillende leeftijden vastgelegd in de wet waarop jij seks mag hebben met iemand, zonder verdere beperkingen. In Nederland is dat 16, in Denemarken bijvoorbeeld 15, in Italie 14, op Malta 18. In Spanje was het vroeger 13, maar op voorwaarde dat het leeftijdsverschil tussen de partners maximaal 2 jaar is. Nu is het daar ook 16.

    Die leeftijdsgrenzen zijn vooral afgestemd op seks tussen partners van verschillend geslacht. Men wil zeker zijn dat je goed weet waar je mee bezig bent vanwege de mogelijke gevolgen.
    Men wil ook jongeren beschermen tegen volwassen personen met verkeerde bedoelingen. Dat is ook van belang bij gay contacten. Jongens die niet uit de kast durven komen maar wel willen vallen vaak in handen van "aardige" mannen die ze wel willen "helpen". Van de wal in de sloot dus! Pas op voor "aardige" mannen!

    Hier kan je regelmatig lezen dat sommigen seks hebben terwijl ze soms veel jonger zijn. Als het gaat om seks tussen partners die ongeveer even oud zijn bemoeit de overheid zich daar niet echt mee. Dat soort dingen gebeurt nu eenmaal en je houdt het niet tegen. Hier hebben de ouders een rol.

    Wat is nu een goede leeftijd om te beginnen? Zoals J20 al zegt, er is niet bepaald een goede leeftijd om met seks te beginnen. Waar het om gaat is of jij er emotioneel aan toe bent en er iemand is die ook wel wil.
    Het maakt ook uit of jij een jongen bent die het met een jongen wilt of dat jij als jongen het met een meisje wilt. Seks tussen twee jongens heeft meestal weinig gevolgen, maar met een meisje is dat wat anders. Dat kan gevolgen hebben die jullie allebei niet willen.

    Seks kan een heftige ervaring zijn als je het voor het eerst ervaart, het kan ook zijn dat je er vanzelf in glijdt. Als jij al wat aan het rommelen bent geweest met vriendjes dan is de stap niet zo groot. Als je voor het eerst ervaart dat je naakt bent met een ander en jullie intieme dingen met elkaar doen dan kan het een ingrijpende ervaring zijn. Je kan na die eerste keer, als de opwinding weg is, een slecht gevoel hebben.

    Kortom, er is niet echt een geschikte leeftijd. Het hangt helemaal af van jou, van jouw eerdere ervaringen op dat gebied.
    Wie ben jij? Denk je na voordat je iets doet of ben je impulsief en doe je gelijk als je zin hebt? Dan zal seks iets zijn dat jou opeens overkomt. Ongeacht je leeftijd.

    Dat advies om maar even te wachten met anale seks is wel een goed advies. Het is niet zoals de natuur het bedoeld heeft en het risico op soa's is veel groter. Er ontstaan kleine scheurtjes in je endeldarm waar ziektekiemen door in je bloed komen.
    Je wilt niet op je veertiende al aan de PrEP! Dat beschermt wel tegen HIV, maar het is slecht voor je nieren.

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik ben zelf in teijfelfase of ik gay ben of niet, ik ben nog maagd, maar wachten tot 18 of zelfs 21 is absurd! Het lijkt me raar om te zeggen van "o ik ben (bijv) 15 dus dit jaar ga ik iemand neuken😆" nee, de tijd die komt als de tijd komt, je moet het gwn op gevoel doen, succes😉

    13 jaar
    2 maanden geleden
  • TS hier,
    Met deze vraag bedoel ik niets serieus of dat ik zelf iets van plan ben, maar ik ben gewoon benieuwd wat jullie een goede leeftijd vinden.

    13 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik was 11 jaar dat ik het voor het eerst sex had. En er zit geen leeftijd grens aan om sex te hebben zo lang het natuurlijk je eigen leeftijd genoten zijn

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Ja wat jongen 14 zegt is waar. Beter wachten tot je 21 bent

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Als ik jou was zou ik gewoon wachten tot je 21 bent

    14 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik zou wachten tot 18

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • met seks bedoel je neuken? Nou daar zou ik nog wel een paar jaar mee wachten. Hou het intussen maar bij knuffelen, kussen, aaien, elkaars lichaam leren kennen, mekaar aftrekken en pijpen. Er zijn echt 100 heel leuke seksuele dingen die je kan doen zonder anale seks te hebben.

    15 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten