Skip to content
13 reacties
1410 weergaves

slapen in hostel

Binnenkort ga ik op vakantie en slaap ik in hostels. Wie heeft dit al eens gedaan? Kan ik naakt slapen? hoe zit dat met de gemeenschappelijke douches? Kan ik gewoon naakt door de kamer lopen?

18 jaar
2 maanden geleden

13 Reacties

  • Ja idd want die vorige jongen van 20 zegt. In hostels is iedereen altijd heel relaxed. Niemand is in zn eigen land en kent er mensen, dus mensen stappen makkelijker uit hun comfortzone. Dus een beetje naakt kan prima, maar val er geen andere mensen mee lastig

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Koop een lakenzak, daarin kan je makkelijk je boxer uitdoen. En is ook handig als je eens in een minder hygiënisch hostel komt.

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Ligt een beetje aan het land en of je een jongenszaal of gemengde zaal hebt. Zeker in noord en noordoost europa is naakt echt geen probleem. En in een jongenszaal zou je altijd naakt moeten kunnen slapen, iedereen heeft toch hetzelfde hangen. Maar ik zou niet naakt rond gaan lopen, en al helemaal niet de slaapzaal afgaan. Je wilt geen gezeik met anderen die dat onprettig vinden neem ik aan. In de douches hetzelfde. Boys only kan je prima naakt, gemengd: even een handdoekje omslaan als je het hokje uitstapt (want gemengde douches hebben natuurlijk altijd hokjes)

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Als je lang op vakantie gaat en in hostels slaapt, hoe doe je dat dan met rukken en seks?

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • Hoi iedereen Sorry over welke landen ga dat ? En in welke hotels zijn er open douches ? En ga ja met vreemde op een kamer slapen ? Lijk wel op een Chiro kamp of sport club douches

    12 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik heb in meerdere landen in verschillende hostels geslapen. Het verschilt echt wauw hostel en kamergenoten. Als je met alleen jongens/mannen slaapt kan je je op je kamer bijv omkleden. Naakt rondlopen is wel gewoon raar en zou ik niet doen. Heb daarin ook gewoon respect voor je kamergenoten.
    Douchen verschilt ook per hostel. De meeste hostels hebben aparte douche hokjes, maar heb ook paar keer gehad dat je gewoon een grote mannen kleedruimte + douche had. Ik heb gewoon altijd naakt gedoucht, maar er waren ook wel mannen die in hun onderbroek douchen.

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Ligt er een beetje aan wat je heen gaat. In veel landen is naakt in het bijzijn van anderen niet zo heel gewoon. Ik zou gewoon even een broekje aan doen

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik heb paar keer in een hostel geslapen en ik sliep gewoon naakt en liep naakt door de kamer en soms was er wel iemand die keek mij raar aan en sommige vinden het ongemakkelijk maar als je jezelf maar goed voelt. Sommige hostels zijn het van die grote douches en sommige apart en ik douch dan ook altijd naakt is wel logisch en soms is er dan een hele ruk partij. Vaak zie ik ook gewoon andere mensen naakt rondlopen en slapen

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Douches verschillen per hostel. Vaak zie je online wel fotos staan (check even tripadvisor voor reviews sowieso), dan zie je hoe ze zijn in het hostel waar jij zit. Naakt slapen kan zeker. Zou niet de hele kamer doorlopen als je naakt bent, maar naast je bed je boxer uit trekken en naakt tussen de dekens kruipen is prima.

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Nee, het is ongepast om naakt door de kamers te lopen en naakt slapen is ook niet gangbaar. Ik heb dat nog nooit meegemaakt in hostels. Gebruikelijk is dat je een pyjama draagt of in ieder geval voldoende bedekt bent met bv. een t-shirt en boxershort, en dat is echt het minimum.

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Dat moet je natuurlijk zelf weten maar ik zou het niet doen

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Dat ligt eraan waar dat hostel is en wie de andere gasten zijn?

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik snap je vraag niet Ik ga waak met mijn ouders op hotel slapen als we op vakantie zijn in het buitenland We hebben douches op onze kamers Helemaal geen gemeenschappelijke douches op de gang of zo

    12 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten