Skip to content
11 reacties
1646 weergaves

Kan dit?

M'n beste vriend en ik willen een keertje aftrekken samen. Maar ik heb een vriendin. Kan dat of is dit toch niet oké? En moet ik het hierover hebben met m'n vriendin of niet? Wat denken jullie?

15 jaar
3 maanden geleden

11 Reacties

  • Ik ben de topic starter

    Hz ben ik bi? Ik wil geen seks ofzo met hem... Ik wil gwn een keer piemels vergelijken en samen aftrekken... We gaan elkaar niet aftrekken of pijpen ofzo... Er zijn toch wel meerdere jongens die dat gedaan hebben of niet?

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • Ja je bent wel bi als je dat doet maar dat maakt niks uit want dat is ook gezond

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Goed dat het is uitgepraat. Wel zou het toch kunnen dat je bi bent want de meeste jongens en mannen willen zeker op de leeftijd die jij hebt niet elkaar aftrekken, pijpen of wat dan ook en dan ben je eigenlijk niet hetero. Ik bedoel het niet als iets slechts maar je bent dus waarschijnlijk wel bi.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • TS aftrekken met een vriend vind ik experimenteren, jongens onder elkaar. Dat heeft niets te maken met je vriendin, dus lijkt mij totaal geen probleem.

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Hoi, ik ben de topic starter
    @eerste j20, ik ben niet bi... Dus doe aub niet zo dramatisch...

    Ik heb ondertussen met mijn vriendin gepraat. Ze was er niet echt verrast van... Ze dacht dat ik het eerder al gedaan had zelfs... En ze zat een beetje met hetzelfde. Zij wilt ook graag samen met een vriendin van haar dingen doen. Dus we hebben dan tegen elkaar gezegd dat het goed is. Maar eerst gaan we wel zelf elkaar een beetje verkennen vooraleer we met andere mensen iets gaan doen.

    Bedankt voor de mensen die gereageerd hebben!

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • J20 bro wtf nee, kijk dat je nog jong bent heeft z'n voordelen. Je moet het sws tegen je vriendin zeggen dat je war meer wilt experimenteren en meer over jezelf te weten wilt komen

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Nee dat moet je niet doen. Als je vriendin hierachter komt heb je een groot probleem en het is gewoon vreemdgaan dus tenzij je altijd daarmee in je hoofd wil blijven lopen dat je vreemd bent gegaan op je vriendin moet je het niet doen. Ook zou ik een goed gesprek met haar hebben en vertellen dat je bi bent, misschien vindt ze het geen probleem en kan je het wel net haar toestemming of haar erbij doen. Maar ik zou dus wel zeggen dat je ook op jongens valt en hem wilt pijpen

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Hey, je kan het haar zeggen dat jullie het gewoon eens willen proberen, experimenteren, zonder verdere bijbedoelingen. Je kan haar ook vragen jullie te joinen 😁

    14 jaar
    3 maanden geleden
  • Als het gewoon experimenteren is zonder gevoelens rond 15 jaar, begin puberteit? Dan zou ik het doen en er niets over zeggen. Is iets dat vele jongens eens geprobeerd hebben en dan is het uit je systeem.

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik vind dat dit gewoon moet kunnen. Jullie zijn gewoon goede vrienden en je mag zelf bepalen wat je met je leven doet

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Het kan als je vriendin het goedkeurt.

    23 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten