Skip to content
4 reacties
1071 weergaves

Geile fantasie met zelfde geslacht

Hallooo,
Ik ben altijd al hetero geweest maar heb hiernaast met enkele jongens wat geëxpirementeerd. Dusja misschien ben ik eerder bi-schierig. Ik heb vroeger in het lager met een maatje wat "gespeeld" maar we wisten eigenlijk niet echt wat we deden hahaha
In mijn laatste jaar school (toen was ik 17) heb ik met een klasgenoot heel wat gedaan op vlak van seks. Het begon op een feestje nadat we beide wat gedronken hadden. Iedereen was gaan slapen en wij zijn beginnen zoenen en daarna hebben we samen getrokken en gepijpt. Later hebben we elkaar ook wel eens anaal seks gehad, maar dit was minder ons ding. Voor de rest hebben we praktisch alles eens geprobeerd. Van facials tot plasseks en anaal. Hij was groot geschapen en
we waren enorm los en konden heel goed aangeven wat we wilden en niet. Heel intense, goede seks eigenlijk. Dit was vroeger en ik heb hier nu niet meer echt behoefte aan. Ik heb ook een vriendin sinds 2 jaar waar ik zeer gelukkig mee ben. Maar soms, eigenlijk telkens als ik zat of high (van wiet of coke)* ben en bv na het uitgaan alleen thuis kom, fantaseer ik hier enorm hard over. Dan kijk ik vrij ruige gay porn en fantaseer ik over een of meerdere piemels in men mond en voel ik me precies een sletje. Ik kan hier enorm in opgaan en heb onlangs op het punt gestaan deze vriend van vroeger eens te sturen. Als ik dan weer nuchter ben denk ik wtf was dit, dit ben ik niet. Hoewel ik weet dat ik hetero ben, is dit soms wat tegenstrijdig. Hebben meer jongens dit en zo ja, hoe denken jullie hierover??
* ter info: soms doe ik drugs. Sommigen zullen denken dat dit problematisch is, maar ik ben hier verantwoordelijk mee. Dit gebeurd hooguit enkele keren per jaar en nooit zomaar. Maar afgelopen weekend voelde het efkes heel raar omdat ik die vriend dus wou sturen. Ik wou het dus even kwijt. Ben benieuwd naar jullie mening, dankuwel alvast:))

21 jaar
3 maanden geleden

4 Reacties

  • Bespreken lijkt me niet een goed plan. Sorry m maar beter wat niet weet wat niet deert. Die voorbinddildo is dan weer wel een goed plan. Lijkt mij overigens niks, maar ik zie mezelf als hetero. Ik trek mezelf best vaak af in het bijzijn van andere jongens (en ook wel oudere mannen) op naaktstrand enzo. Gewoon omdat ik dat geil vind en dit niet lukt met andere meissies of vrouwen. En ja.. heb zelf ook een relatie met een hele leuke vriendin, en die wil ik niet kwijt dus vertel het op zeker niet!

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Als je drank of drugs gebruikt dan neemt dat je remmingen weg en komen je ware gevoelens naar buiten. Blijkbaar is het zo dat jij meer homo bent dan je zelf altijd gedacht hebt. Hoewel, met die vriend ben je vroeger toch flink in de weer geweest op dat gebied. Was dat ook met veel drank en drugs?
    Je zegt dat je daar nu geen behoefte meer aan hebt. Omdat het niet meer hoeft of omdat je het verdrongen hebt? Blijkbaar komen die verlangens onder invloed van ontremmende middelen toch weer tevoorschijn.

    Je zal nu een keuze moeten maken. Welke kant wil je uit? Wat betekent die vriendin voor jou? Wat voor toekomst zie je met haar?
    Jouw seksfantasieen met mannen zijn in mijn ogen tamelijk vergaand. Is dat alleen onder invloed of ook wanneer je gewoon nuchter bent? Denk je dat je daar afscheid van kan nemen en je richten op een goede relatie met je vriendin?

    Blijkbaar heb jij een sterk libido en een grote drang naar die seks waar je over schrijft. Dat gaat zomaar niet weg. Jij zal heel goed naar jezelf moeten kijken ne uitzoeken of jij echt de keuze voor je vriendin kan maken. Hoe is de seks met haar? Geeft jou dat de volledige bevrediging waar je behoefte aan hebt? Kijk je daar naar uit? Soms geloven mensen wat ze willen geloven en accepteren ze niet wat ze niet willen accepteren.

    Dat verlangen naar seks met mannen zal niet weg gaan. Misschien zou je eens wat rustiger aan moeten doen met drank en drugs, al ga je er 'verantwoordelijk' mee om. Is het leven zonder dat te saai? Ik zie het gebruik van drank en drugs als een vlucht uit een ongewenste realiteit. Geen teken van kracht.
    Kan je dat onder controle houden en misschien beperken tot een enkele wilde avond zo af en toe? Hoe zit het met het gezondheidsaspect van die wilde seks? Dat hoort ook bij de verantwoordelijkheid die jij hebt naar je vriendin.

    Er zijn heel wat dingen waar jij serieus over moet nadenken. Het zijn levensbepalende dingen. Welke weg wil jij gaan? Welke offers ben jij bereid te brengen. Wat is liefde jou waard? Hoe wil jij volwassen en oud worden? Dat zijn vragen die jij nu moet beantwoorden en keuzes die jij nu moet maken. Kan jij dat? Hoe sterk ben jij?
    Heb je wel eens gedacht aan een gevechtssport? Dat bouwt niet alleen je lichaam op, maar ook je karakter. Krav Maga misschien?

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Hoe is jullie relatie? Weet uw vriendin dat jij vroeger hebt geëxperimenteerd met een vriend. Vreemd gaan is inderdaad geen goed idee, maar zou een triootje binnen jullie relatie bespreekbaar zijn? Is die vriend gay of ook bi? Je voelt jezelf hetero, maar met jullie experimenteren lijkt me dat je meer dan bi-gierig bent? Nu de naam of valke is niet belangrijk, maar hoe jij je voelt en eventueel geniet. De voorgestelde strapon is ook een fijn alternatief, maar je schreef minder voor anaal te zijn. Durf of wil jij het gesprek hierover met jouw vriendin aangaan? Hoe sta jij tegenover een eventueel biseksueel trio met uw vriendin en die vriend? Kan je inschatten hoe jouw vriendin hier tegenover staat?

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Sowieos bespreken met je vriendin ipv vreemdgaan

    En je vriendin met een voorbind dildo met haar in controle lijkt dat he wat?

    19 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten