Skip to content
8 reacties
1555 weergaves

Ik wil een guiche en heb vragen

Even voor de duidelijkheid heb enkele maanden geleden een saunabezoek gebracht en zag daar een man met een piercing tussen de anus en zijn zak. Echt een geweldig mooi zicht niet een dun ringetje maar een flinke ring ik schat 8 of 10 mm dik. Nu is mijn vraag wie heeft er ook zo één, wat zijn de voor en nadelen, hoe lang duurt het voordat ie helemaal genezen is, ( ik ga nogal regelmatig naar de sauna) en hoe reageren bekende erop als ze weten dat je zo’n piercing hebt

22 jaar
3 maanden geleden

8 Reacties

  • @J15: er zijn ook piercingstudio's die een Prince Albert zetten vanaf 16 jaar. Ik heb zelf ook een PA en deze heb ik op mijn 16de laten zetten. Dat was geen probleem voor de piercer en sindsdien heel veel plezier ervan.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Ikzelf wil een Prince Albert, maar moet jammergenoeg wachten tot ik 18 ben

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik overweeg meerdere guiche ringen te nemen. Kun jij aangeven of er, naast dat het mooi staat, voordelen aan zitten.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik heb zelf 2 guiche ringen. Toen ik 18 was heb ik er eerst eentje laten zetten op een heel gevoelig plekje tussen mijn anus en ballen en dat vond ik zo lekker dat ik er daarna nog een heb laten zetten. Ik heb in beide nu 4 mm ringen in. De genezing duurde een paar maanden maar ik heb er veel plezier van. Iedereen die ze zag was wel nieuwsgierig, hoe voelt het, doet het pijn, is het geil, etc.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Waarom zou je zoiets doen? Lijkt me vreselijk. En wat heb je eraan? Niemand ziet het. En fietsen of normaal zitten lijkt me ook al pijnlijk daarmee.

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Ja mooi. Ik wil zelf graag een rijtje van drie of vier kleine guiche ringetjes. Deze thread ga ik in de gaten houden… Hopelijk reageren er mensen met ervaring op dat gebied…

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Sorry hoor maar volgens mij kun je ook te ver gaan: waarom zou je jezelf vol met verbeteringen aan je lichaam? Blijf jezelf, accepteer hoe je eruitziet. En waarom zou je op zo’n plekje nog dingen in je vel laten zetten? Sorry maar ik snap hier echt niks van…

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Oei, dat zou ik nooit durven doen.

    16 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten