Skip to content
5 reacties
2740 weergaves

Met een vriend slapen

Voor de fun logeren een vriend en ik vaak bij elkaar. Dan liggen we bloot en in bed. We doen niets bij elkaar maar hebben wel allebei een stijve. We kijken wel naar elkaar en stoeien ook. Insmeren met zonnebrandcrème. Ik weet niet wat ik ben. Heb nog geen verkering gehad, ook niet met een meisje. Ik weet ook niet of ik verliefd op hem ben of dat het meer nieuwsgierigheid is. Hebben meer jongens dit gevoel bij vrienden? En hoe ga je er mee om?

15 jaar
3 maanden geleden

5 Reacties

  • Hoihoi, ik ben net 17 en heb 2 maanden verkering met de leukste jongen van de klas. Wij kennen elkaar al vanaf 1 vwo en draaiden al een tijdje om elkaar heen. Ik heb net na mijn geboorte een lichte hersenbloeding gehad waardoor mijn evenwichtsorgaan niet goed werkt. Ik moet niet te veel prikkels hebben zoals veel druk, luide muziek, flitsende discolampen, moet rust nemen als ik me niet lekker voel. Als ik me daar aan hou dan kan ik alle normale dingen doen. Begin april was er een 8 daagse reis met school naar Rome. Ik mocht zelf bepalen of ik mee wilde maar wel op voorwaarde dat ik niet in een groep ging slapen, een kamer voor me zelf had of misschien met 1 iemand. Ik vroeg m'n vriend. Mijn ouders vonden het okee, de school ook. We waren eigelijk al gek op elkaar door kleine dingen. Eten samen delen, drinken uit het zelfde blikje of flesje, elkaar een patatje in de mond stoppen. Vaker met de monden heel dicht bij elkaar maar dan kwam er weer iemand aan..... Naar Rome hadden we een dubbeldekker en de klas hield goed rekening met mij. De drukken zaten boven en beneden was het lekker rustig. Heb lekker kunnen slapen tegen de schouder van mijn vriend. De eerste dag daar heb ik rustig aan gedaan. De meesten gingen een stadwandeling doen, mijn vriend en ik en nog een paar gingen met een soort stadstreintje en daarna weer naar onze kamer. Toen waren we samen en niemand stoorde ons. We hadden allebei condooms mee maar die hebben we nog steeds niet gebruikt maar doen het wel. Ik was zelf al anaal met mezelf bezig dus lukte het in 1 keer. Sinds Rome is het helemaal aan tussen ons en de terugweg voelde nog lekkerder om tegen hem aan te zitten. Toen we bij school uit de bus stapten en onze ouders ons ophaalden was het voor hun gelijk overduidelijk.... Iedereen om ons heen weet het en vinden het gewoon. Voor ons allebei voelt het als een roze wolk waarop we zweven.

    Ik ben het eens met die jongen van 16. Als jij je vriend leuk vindt dan moet je het een kans geven. Jullie liggen niet voor niets bloot bij elkaar in bed.

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik heb al een jaar verkering met mijn vriend. We waren eerst gewoon vrienden, elkaar bloot gezien, omkleden gym en in het zwembad maar nog nooit samen geslapen. Vorig jaar met koningsdag was ik bij hem en zaten met zijn broer en vrienden te chillen. Ik vergat de tijd en miste de laatste bus. Dan hoef ik mijn ouders echt niet te bellen om te vragen of ze me op komen halen. Ik had niets mee maar dat kon ik allemaal van hem lenen. Toen we naar zijn kamer gingen en onze kleren uit deden hadden we allebei al een stijve. We poetsten onze tanden, ik ook met zijn borstel, en gingen in bed liggen. Het voelde gek maar tegelijk ook gewoon. Toen gebeurde er niets. Op 5 mei gingen we naar het bevrijdingsfestival en bleef hij bij mij slapen. Ook weer allebei een stijve. Mijn bed is net iets smaller dan zijn bed maar meer ruimte hadden we ook niet nodig en elkaar voelen was chill. Hij had geen boxer mee en leende 1 van mij. Toen hij al naar huis was en ik die avond naar bed ging lag zijn boxer van de vorige dag er nog. Daar heb ik aan geroken en mijn hele bed rook nog gewoon naar zijn heerlijke geurtje. Toen ik weer bij hem sliep liet ik mijn boxer ook bij hem liggen en zo werden we steeds gekker op elkaar. Een maand na onze eerste keer slapen deden we al dingen bij elkaar wat spontaan gebeurde. We zoenden ineens en de rest ging vanzelf. We zijn uit de kast en, familie en vrienden weten het en het is gewoon. Op 1 juni kreeg ik een ring van hem met zijn naam en de datum van vorig jaar toen we het voor het eerst deden.

    Als jij die jongen leuk vindt moet je onderzoeken of hij jou ook zo leuk vindt en probeer er achter te komen wat je bent. Je hoeft je niet te schamen als je ook gay bent.
    Als je niets voor elkaar voelt ga je ook niet bloot bij elkaar in bed liggen denk ik.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Als je toch de kans hebt en je voelt je er goed bij zou ik gewoon wat met die vriend experimenteren. Je ontdekt pas of je gay of bi bent als je het probeert met een jongen. Geniet ervan.

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Jongen 15 , plaats jezelf nog niet in een hokje. of jouw leeftijd hebben de meeste jongens nog geen vriendin, ik ook niet. Maar begin nu wat interesse te krijgen, maar op jouw leeftijd was het met jongens vergelijken, hou het dus bij jou gewoon op nieuwgierigheid. Heel normaal .

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Nee dit heb ik nog nooit gehad. Aangezien je het wel leuk en intiem vindt met je vriend zou het wel goed kunnen dat je misschien gay of bi bent

    20 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten